Είναι με βεβαιότητα η σειρά της Sony με το καλύτερο σε αξία/τεχνολογία μηχάνημα της Sony…

  • Ιδανικό για να το έχετε συνεχώς μαζί σας. Λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό, κατασκευασμένο από άνθρακα, (σειρά S 13P), αλουμίνιο και μαγνήσιο
  • Προαιρετικός σταθμός σύνδεσης με 500GB HDD
  • Προαιρετική μπαταρία τύπου extended sheet
  • Ενσωματωμένος οπτικός δίσκος
  • Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (Backlit) και μεγάλο touchpad με multi-gesture

Τα νέα VAIO της σειράς S «παντρεύουν» την ισχύ με τη φορητότητα και σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε ακόμα και στην πιο δύσκολη εργάσιμη ημέρα.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της οθόνης των 33,7 εκ. (13,3”) και αυτής των 39,5 εκ. (15,5”). Με το λεπτό και απόλυτα επίπεδο design του, το VAIO S χωράει εύκολα σε τσάντα ταξιδίου για να το έχετε κοντά σας όποτε το χρειάζεστε.

Είναι κομψό και ανθεκτικό, κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά όπως το μαγνήσιο, το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα (εξαρτάται από το μοντέλο), με βάρος λιγότερο από 2 κιλά στα μοντέλα της σειράς S 15.

Όλα τα μοντέλα της σειράς S 13 διαθέτουν έναν ενσωματωμένο οπτικό δίσκο (Blu-ray Disc ή DVD) που αυξάνει τη σταθερότητα του πλαισίου, χωρίς να προσθέτει στη λεπτή, χαμηλών τόνων εμφάνιση του φορητού υπολογιστή.

Απολαύστε ευκρινή, αναλυτική προβολή παρουσιάσεων, γραφικών και παιχνιδιών στην οθόνη υψηλής αντίθεσης που διαθέτει βελτιωμένη αντοχή στις γρατζουνιές και επικάλυψη κατά της αντανάκλασης, η οποία μειώνει τις λάμψεις, ακόμα και όταν βρίσκεστε έξω. Η οθόνη VAIO Display Plus με Full HD σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς S 15 σάς εξασφαλίζει ζωντανές εικόνες με πολλές λεπτομέρειες που προβάλλονται άνετα από διαφορετικές γωνίες.

Είτε φτιάχνετε παρουσιάσεις, είτε «ξεφυλλίζετε» τη συλλογή των μέσων σας, η πληκτρολόγηση είναι απόλαυση με αυτό το άνετο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο σε συνδυασμό με το touchpad χωρίς κουμπιά με gesture control.

Η έξυπνη, εργονομική λειτουργία του συνδυάζεται με τη μεγάλη του ισχύ και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Οι επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel Core i7 quad-core (σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς S 15) μαζί με την προαιρετική μονάδα αποθήκευσης SSD και τα ισχυρά υβριδικά γραφικά NVIDIA GeForce σάς διευκολύνουν στη δουλειά σας αλλά και στην ανάγκη σας για διασκέδαση. Ορισμένα μοντέλα της σειράς S 13, που διαθέτουν το υψηλής ταχύτητας LTE/3G WWAN mobile broadband, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας, όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Προαιρετικά υπάρχει νέος σταθμός σύνδεσης για τη σειρά S με ενσωματωμένη μονάδα σκληρού δίσκου 500GB. Πάρτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σας, όποτε βρίσκεστε στο γραφείο ή απλώς χρησιμοποιήστε τον για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η προαιρετική μπαταρία τύπου sheet διευρύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 14 ώρες, ώστε να χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή σας ακόμα και στις υπερατλαντικές πτήσεις.

VAIO S: έξυπνη και ισχυρή απόδοση

Ανοίξτε το καπάκι και ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος για λειτουργία σε ελάχιστο χρόνο με το Rapid Wake + Eco. Όταν νιώθετε πως χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ο φορητός υπολογιστής VAIO θα περάσει σε λειτουργία deep sleep, εξοικονομώντας ενέργεια και διαφυλάσσοντας τα δεδομένα σας μέχρι και 90 ημέρες1 χωρίς να εξαντληθεί η μπαταρία του.

Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, ενώ με την προαιρετική μπαταρία τύπου sheet μπορείτε να δουλεύετε αδιάλειπτα μέχρι και 14 ώρες.

Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με τον αισθητήρα φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος αυτόματα χαμηλώνει τη φωτεινότητα της οθόνης, σάς παρέχει άνεση όταν πληκτρολογείτε αργά τη νύχτα.

Οι τεχνολογίες ήχου xLOUDTM και Clear PhaseTM σάς προσφέρουν πεντακάθαρο ήχο, τόσο στις διασκέψεις στο web, όσο και στις ταινίες που παρακολουθείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το Dolby® Home Theatre® V4 για πλούσιο κινηματογραφικό ήχο μέσω των ηχείων ή των ακουστικών.

Φορτίστε…

Το νέο VAIO γίνεται και φορτιστής «εκτάκτου ανάγκης» για το smartphone σας. Συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω του USB για να το φορτίσετε, ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός ή σε λειτουργία sleep.

1 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε κατάσταση Sleep mode ποικίλει ανάλογα με τη διαμόρφωση και τις συνθήκες λειτουργίας, όπως το μέγεθος της μνήμης του εγκατεστημένου συστήματος, την υπολειπόμενη μπαταρία και τις ρυθμίσεις φόρτισης του USB.

2 Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις διαμορφώσεις του υλικού και του λογισμικού σας. Όπως μετρήθηκε από το τεστ διάρκειας μπαταρίας: MobileMark 2007.

 

Μοντέλο VAIO SVS1511W9E
Επεξεργαστής

Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-3612QM

Λειτουργικό σύστημα

Αυθεντικά Windows® 7 έκδοση Professional 64bit με Service Pack 1

Μνήμη

8GB DDR3 1333MHz SDRAM

Μονάδα οδήγησης 1.000GB HDD 5400rpm
Οθόνη Οθόνη VAIO Display Plus IPS LCD 39,5 εκ. (15,5”) (1920×1080) με ευρύ λόγο πλευρών (16:9)
Γραφικά Hyrbid NVIDIA® GeForce® GT 640M LE GPU + Intel® HD Graphics 4000
Οδηγός Οπτικού Μέσου

Άλλα χαρακτηριστικά WLAN 802.11b/g/n, Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 3,0 (x2), USB 2,0 με φόρτιση USB (x1), έξοδο HDMI, στερεοφωνικά ηχεία, Web Camera HD με επεξεργαστή ‘Exmor for PC’ (1,31 ενεργά megapixel), κουμπιά Web, VAIO και Assist, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, πληκτρολόγιο και touchpad με υποστήριξη gesture
Διαστάσεις (ΒxΥxΠ) Κατά προσέγγιση 255,4 x 23,9 x 380 χλστ.
Βάρος Κατά προσέγγιση 2 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)