Μοιάζει με ένα ‘φάντασμα’ αυτή η τηλεόραση της Apple και με τον CEO Tim Cook να δίνει έστω και με το σταγονόμετρο πληροφορίες. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 μοιάζει πιο πιθανό χρονικό σημείο.

Αναλυτές όπως οι Gene Munster και Piper Jaffray εκτιμούν και το κόστος με τα $1,500 και $2,000 για διαστάσεις στις 42” και 55” να είναι πιθανά σημεία στη γκάμα ενώ ένα τέτοιο προϊόν θα δώσει 4% με 8% για το 2013 στα έσοδα της εταιρίας. Και μιλάμε για μια τηλεόραση LCD και όχι OLED.

Το συμπέρασμα έρχεται από την συνέντευξη του Tim Cook στο D10 interview, τη βιογραφία του Steve Jobs και “third party reports all point to Apple working on a television,” όπως έγραψε το Munster σε σημείωμα σε επενδυτές ενώ το ‘αν’ θεωρεί πως μπορεί να αντικατασταθεί από το ‘when.’

Οι περισσότεροι πάντως ποντάρουν σε μια αναγγελία φέτος με κυκλοφορία του χρόνου, ένα ειδικό TV interface με Siri, content guides και άλλα, ενώ η Apple τηλεόραση μπορεί, λένε οι εκτιμήσεις, να έχει και App Store για “games, music, video and other content.”

Εκτιμήσεις. Πάντως ΔΕΝ βάζουμε το χέρι στη φωτιά…