Ναι, δίχως ανακοινώσεις για τα Playstation 4 και το Xbox 720, η αλήθεια είναι πως η κυρία των games από την Ιαπωνία είχε το φως των προβολέων…

Μετά το πρώτο και σίγουρα ιδιότυπο ντεμπούτο του Wii U στην E3 2011, όλοι περιμέναμε από τη Nintendo τη νέα της κονσόλα σε όλο το μεγαλείο στην E3 2012. Τελικά αντί να κάνει μια… μεγαλειώδη παρουσίαση στην E3 2012 η Nintendo έδωσε για το Wii U hardware λίγα νέα, περιορισμένες ανακοινώσεις για game και μόνο το asymmetrical play.

Τι σημαίνει αυτό; πως σε games οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πάντα, από tablet controller ή ακόμη και παλιά Wii χειριστήρια. Σίγουρα πάντως ΔΕΝ είχαμε το πιο σημαντικό: ημερομηνία και τιμή!

Πάντως οι φήμες τοποθετούν το Wii U στα $300 ή και παραπάνω χωρίς να ξέρουμε τι θα ‘βάλει’ η Nintendo στο πακέτο – παιχνίδι; ή μήπως Wii remote μαζί με tablet controller;

Επίσης δεν είχαμε και πολλά για τα games που θα είναι διαθέσιμα στο σύστημα με 24 να έχουν συζητηθεί ενώ το πλέον φρέσκο είναι το ala Wii Play mini-game σύστημα συλλογής, το Nintendo Land που ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο launch title.

Φαίνεται πάντως πως η Nintendo ΔΕΝ είναι έτοιμη για το Wii U ακόμη και σε κάθε περίπτωση με χρήση δύο tablet controller μαζί, δεν είδαμε και παιχνίδια καν να το υποστηρίζουν.

Για να δούμε…