Συνδεθείτε και οδηγήστε με την κύρια μονάδα AV αυτοκινήτου από τη Sony, την πρώτη συμβατή με την τεχνολογία MirrorLink…

Είναι η νέα μονάδα XAV-601BT για να απολαμβάνετε το περιεχόμενο, τις εφαρμογές καθώς ΚΑΙ τις κλήσεις σας από το smartphone σας, με ασφάλεια…

Εν συντομία:

  • Κύρια μονάδα AV που συνδέεται με smartphone
  • Διπλή υποδοχή USB για ταυτόχρονη σύνδεση του τηλεφώνου και της συσκευής MP3 ή της μνήμης flash
  • Αναβαθμίσεις λογισμικού firmware, ώστε να είναι συμβατή με όλο και περισσότερες εφαρμογές και smartphone
  • Εύκολη λειτουργία με οθόνη αφής 15,5 εκ. (6,1”) και γραφικά σε στυλ 3D
  • Υψηλής ποιότητας ήχος και εικόνα

Μπορείτε να ελέγχετε αλλά και να απολαμβάνετε τη μουσική, την πλοήγηση, καθώς και τις άλλες εφαρμογές του smartphone σας με ασφάλεια ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.

Με την πρώτη συμβατή με την τεχνολογία MirrorLink™ κεντρική μονάδα AV αυτοκινήτου από τη Sony, δεν χάνετε την επαφή σας με τον ψηφιακό κόσμο, όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι.

Απλά…

Συνδέστε, απλά, το πιστοποιημένο1 smartphone σας για τεχνολογία MirrorLink™, με τη μονάδα XAV-601BT, και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Εκτός από το να πραγματοποιείτε τις κλήσεις σας με ασφάλεια μπορείτε εύκολα να αλληλοεπιδράτε με τη συλλογή μέσων του τηλεφώνου σας και τις συμβατές εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα η μπαταρία του smartphone σας φορτίζει μέσω του USB.

Μπορείτε ακόμα να πάρετε οδηγίες για τη διαδρομή και να αλληλεπιδράτε μέσω της μεγάλης οθόνης αφής 15,5 εκ. (6,1”) με την εφαρμογή πλοήγησης που διαθέτει το τηλέφωνό σας (Σημείωση: οι υποστηριζόμενες λειτουργίες εξαρτώνται από τις δυνατότητες του συνδεδεμένου smartphone).


Η νέα tech…

Στο λανσάρισμά της η μονάδα XAV-601BT παρέχει εγγυημένη συμβατότητα με την τεχνολογία MirrorLink™ για τα εξής Symbian smartphone2: Nokia 701, 700, 603, N8, E7, C7, X7, C6-01. Με απλές αναβαθμίσεις λογισμικού firmware εξασφαλίζεται ότι η κεντρική μονάδα θα έχει μελλοντικά επιπλέον συμβατότητα με περισσότερες εφαρμογές και με ολοένα και περισσότερα smartphone από άλλους κατασκευαστές.

Ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα της μονάδας XAV-601BT είναι ότι δεν τα απολαμβάνει μόνο ο οδηγός. Η εφαρμογή Passenger App Control3 επιτρέπει στους συνεπιβάτες να βλέπουν βίντεο και να αλληλεπιδρούν με τις εφαρμογές από τα iPhone® και τα iPod Touch® τους, που είναι συνδεδεμένα με την οθόνη αφής της κεντρικής μονάδας. (Σημείωση: για την αναπαραγωγή βίντεο με το iPod, είναι απαραίτητο το προαιρετικό καλώδιο).

Συνδέστε ταυτόχρονα δυο φορητές συσκευές με τις διπλές θύρες USB. Πραγματοποιείστε κλήσεις από το τηλέφωνό σας και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή πλοήγησης του smartphone σας, ενώ παράλληλα περιηγηθείτε σε λίστες αναπαραγωγής στο iPod ή το iPhone ή το Walkman® σας ή ακούστε κομμάτια που έχετε αποθηκεύσει στη μνήμη flash USB.

Η ταχείας απόκρισης οθόνη αφής με γραφικά σε στυλ 3D, κάνει την αναζήτηση μουσικής, τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών, αλλά και άλλες λειτουργίες πολύ διασκεδαστικές. Επιλέξτε την εικόνα του φόντου σας ή μία από τις έξι εντυπωσιακές επιλογές που δίνουν ζωή στη μουσική σας.

Η ποιότητα ήχου και εικόνας της μονάδας XAV-601BT είναι όλα όσα περιμένατε από την κορυφαία κεντρική μονάδα AV της Sony. Απολαύστε αναπαραγωγή DVD με εξαιρετικές λεπτομέρειες στην εικόνα, αλλά και καθαρή προβολή της λίστας αναπαραγωγής σε μία μεγάλη οθόνη αφής WVGA 15,5 εκ. (6,1”).

Απολαύστε πεντακάθαρες εικόνες βίντεο, που συνδυάζονται με άψογο ήχο μέσα στο αυτοκίνητο. Βυθιστείτε στο συναίσθημα που προκαλεί μια ζωντανή συναυλία με τον ήχο surround 4,1 καναλιών και το εικονικό κεντρικό ηχείο. Το μοναδικό χαρακτηριστικό Advanced Sound Engine της Sony σάς βοηθά να επιλέξετε ρυθμίσεις από μία μεγάλη παλέτα ηχητικών βελτιώσεων, ώστε να ταιριάζουν με τη διάθεση και τη μουσική σας συλλογή. Ο δέκτης Digital Clarity Tuner, αποκλειστικά από τη Sony, βελτιώνει τη λήψη του ραδιοφώνου αλλά και το διαχωρισμό των καναλιών stereo και την ποιότητα ήχου, εάν οδηγείτε σε περιοχές με ασθενή κάλυψη του σημάτων των FM.

Φυσικά, η μονάδα XAV-601BT υποστηρίζει Bluetooth® για ασφαλείς κλήσεις hands-free από το τηλέφωνό σας και ασύρματο streaming μουσικής από το Walkman® σας ή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 με Bluetooth®.

Η κεντρική μονάδα XAV-601BT έχει αποσπώμενη πρόσοψη για να αφαιρείται άμεσα για βελτιωμένη αντικλεπτική ασφάλεια και για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, όταν απομακρύνεστε από το αυτοκίνητό σας.