Η Sony Computer Entertainment Inc. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Wonderbook™: Book of Spells, το οποίο αναπτύχθηκε από τα SCE London Studios σε συνεργασία με τη J.K. Rowling.

Το Wonderbook: Book of Spells είναι ο πρώτος τίτλος που αξιοποιεί το νέο, επαναστατικό περιφερειακό του PlayStation®3, Wonderbook, και έρχεται να μεταμορφώσει τον κόσμο γύρω σας, συνδυάζοντας την ανάγνωση με το gaming επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). Πρόκειται επίσης, για τον πρώτο «καρπό» της συνεργασίας της Sony με το Pottermore, τη μοναδική και ελεύθερα προσβάσιμη ιστοσελίδα της J.K. Rowling, που πλαισιώνει με μια συναρπαστική online εμπειρία την ανάγνωση της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς βιβλίων Harry Potter™.

Ενσωματώνοντας ολοκαίνουριο και αποκλειστικό υλικό με την υπογραφή της J.K. Rowling, το Wonderbook™: Book of Spells «ζωντανεύει» μπροστά σας, ενώ διαβάζετε και σας επιτρέπει να κάνετε τα ξόρκια σας μέσω του χειριστηρίου PlayStation®Move, το οποίο μεταμορφώνεται σε μαγικό ραβδί. Απολαύστε ένα φανταστικό ταξίδι ανάγνωσης και εξερεύνησης των μυστικών της μαγείας και της τέχνης, και εντρυφήστε στα ξόρκια όπως οι μαθητές του Hogwarts™.

Όπως δήλωσε η J.K. Rowling «το Wonderbook™: Book of Spells είναι ό,τι πιο κοντινό στο πραγματικό βιβλίο με τα ξόρκια που μπορεί να πλησιάσει ένας Muggle. Λάτρεψα τη συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα της Sony, προκειμένου να δώσουμε ζωή στα ξόρκια και στις ιστορίες που κρύβονται πίσω τους. Πρόκειται για μια εκπληκτική συσκευή, η οποία προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ανάγνωσης».

Ο Andrew House, Πρόεδρος και Group CEO της SCE δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος από τη συνεργασία της J.K. Rowling με τη Sony, και ειδικά με τη Sony Computer Entertainment. Φέραμε κοντά μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο με την πλέον επιτυχημένη σειρά παιδικών βιβλίων όλων των εποχών».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι, Πιστεύουμε ότι το Wonderbook™: Book of Spells αντιπροσωπεύει την επόμενη επανάσταση στην αφήγηση ιστοριών και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι τεχνολογίες του PlayStation μπορούν να αναβιώσουν τον κόσμο του Harry Potter με νέους τρόπους».

Το Wonderbook™: Book of Spells είναι ο πρώτος τίτλος συμβατός με το Wonderbook, τη νεότερη προσθήκη στην εμπειρία του PlayStation. Το περιφερειακό Wonderbook θα αναβιώσει χιλιάδες ιστορίες από ένα τυπωμένο βιβλίο, προσφέροντας μια σειρά νέων περιπετειών και εμπειριών. Ως πανίσχυρο όχημα αφήγησης και ως εργαλείο που εξάπτει τη φαντασία θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο στους κατόχους PlayStation®3 συγκροτώντας μια καθηλωτική εμπειρία με τον παίκτη στην καρδιά της δράσης. Επίσης, αξιοποιώντας την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) μέσω της κάμερας PlayStation®Eye θα μεταμορφώσει τον κόσμο γύρω σας. Οι νέοι τίτλοι θα σας οδηγήσουν σε καινούριους κόσμους και θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να βιώσετε αγαπημένες ιστορίες, μεταφέροντας στο σαλόνι σας το μυστήριο και τη χαρά της εξερεύνησης.

Το Book of Spells έχει γραφτεί από τη Miranda Goshawk πριν από περισσότερα από διακόσια χρόνια, και βρίσκεται στην απαγορευμένη ζώνη της βιβλιοθήκης του Hogwarts. Πρόκειται, για ένα προχωρημένο μαθητικό εγχειρίδιο, το οποίο τους βοηθά στην προσπάθεια τους να γίνουν επιτυχημένοι μάγοι ή μάγισσες.

Το Wonderbook: Book of Spells αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2012, προσφέροντας στους μαθητευόμενους μάγους ένα ασφαλές περιβάλλον ανάγνωσης, εξερεύνησης και εξάσκησης ξορκιών που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν όπως τα: Incendio, Wingardium Leviosa και Expelliarmus. Θα τους επιτρέψει επίσης, να ανακαλύψουν «σκανδαλιάρικες» σημειώσεις και ξόρκια γραμμένα με ορνιθοσκαλίσματα στα περιθώρια των βιβλίων από παλιότερους μαθητές του Hogwarts. Εκτός από χιουμοριστικά ανέκδοτα γεγονότα, τα οποία συνδέονται με τα ξόρκια, η J.K. Rowling έχει γράψει το γρίφο που καθοδηγεί τους παίκτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να νιώσουν ολοκληρωμένοι μάγοι ή μάγισσες. Οι φανατικοί της σειράς θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία μέσω της ανάγνωσης και θα ξεκλειδώσουν νέες ιστορίες στο τέλος του κάθε κεφαλαίου, ως ανταμοιβή για τα επιτυχημένα τους ξόρκια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://gr.playstation.com.