Η Sony πιστεύει πως οι καταναλωτές είναι έτοιμοι για την επόμενη γενιά των τηλεοράσεων με internet τηλεοράσεων και ο Ιαπωνικός κολοσσός βλέπει πιο κάτω από τις ήδη πετυχημένες smart TVs της.

Η εταιρία ήδη έχει συνεργασία με τη Google για τα νέα της Google TV κουτιά που βγήκαν στην Ευρώπη και στην παρουσίαση ο άνθρωπος της Sony, ο κος Ben Law εξήγησε πως οι καταναλωτές κοιτούν για το ‘the next step: “Consumers are really starting to embrace the concept of internet on their televisions, or smart TV as we call it as an industry,” είπε ο κος Law και σημείωσε πως η Sony έχει την αίσθηση πως οι πελάτες της ήδη συνδέουν πολλά μηχανήματα με την τηλεόραση τους: “What we’ve seen from the research is that everyone is really positive about smart TV functions and the different applications and functions that you can get through there.


Κατά τον άνθρωπο της Sony οι καταναλωτές θέλουν να υπάρχει δυνατότητα για search μέσω της Google με απλό τρόπο και να προχωρήσουν την αναζήτηση στο επόμενο επίπεδο.

Η Sony ήταν η πρώτη με τις Google TVs της στις ΗΠΑ, ενώ οι LG, Philips και Sharp συνεργάζονται επίσης στη συμμαχία Smart TV.

Άρα περιμένουμε κάτι συνταρακτικό από την εταιρία;

Οι καταναλωτές σίγουρα ναι…