Ναι, είναι το πρώτο Ultrabook της Sony και το VAIO T13 έφτασε σε δύο εκδόσεις κανονικά στα καταστήματα…

Με λίγα λόγια:

  • Λεπτό, ελαφρύ και με απίστευτη αντοχή με σκελετό από αλουμίνιο και μαγνήσιο
  • Έτοιμο για δράση σε δευτερόλεπτα με τη λειτουργία Rapid Wake + Eco
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας μέχρι 9 ώρες (στα μοντέλα SSD), για περισσότερη δημιουργία
  • Ευκρινής και φωτεινή οθόνη LED (13”) με πλούσια χρώματα
  • Εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας με SSD ή το υβριδικό σύστημα HDD/SSD
  • Πολλές διασυνδέσεις για εύκολη συνδεσιμότητα
  • Απολαύστε ξεκάθαρους ήχους με τις τεχνολογίες xLOUD και Clear Phase

Tα τόσο λεπτά, ελαφριά και φορητά νέα VAIO της σειράς T με υψηλή απόκριση, είναι πάντα έτοιμα για δράση – από το πανεπιστήμιο και την καφετέρια, μέχρι την πιο σημαντική επαγγελματική σας συνάντηση.

Σας ακολουθούν παντού τα VAIO της σειράς T που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό μαγνήσιο και αλουμίνιο και αντέχουν στις καθημερινές σας μετακινήσεις από και προς το γραφείο ή το πανεπιστήμιο. Το πρώτο Ultrabook™ που φέρει με υπερηφάνεια το όνομα VAIO, συνδυάζει την αντοχή με την υψηλή απόδοση. Με τεχνολογίες αιχμής από τη Sony και την Intel, τα VAIO της σειράς T φτιάχτηκαν για να καταφέρνετε ακόμα περισσότερα – αλλά και να διασκεδάζετε εξίσου.

Τα VAIO της σειράς T με οθόνη 33,7 εκ. (13,3″) χωράνε άνετα στην τσάντα σας, για να τα μεταφέρετε μαζί σας.

 

Πάντα έτοιμοι για δράση: απλώς ανοίξτε το καπάκι του Ultrabook και με το Rapid Wake + Eco, θα μπορείτε να δουλέψετε σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν νιώθετε πως χρειάζεστε ένα διάλειμμα, απλά κλείστε το καπάκι και το VAIO θα μεταβεί σε λειτουργία deep sleep, εξοικονομώντας ενέργεια και διαφυλάσσοντας τα δεδομένα σας μέχρι και 30 ημέρες1 χωρίς να εξαντληθεί η μπαταρία του.

Η μπαταρία διαρκεί μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα. Με διάρκεια ζωής μέχρι 9 ώρες2 (στα μοντέλα SSD), μέχρι την επόμενη φόρτιση, έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να πάτε σε συναντήσεις και διαλέξεις, να δουλέψετε τα έγγραφά σας ή απλά να τα πείτε με τους φίλους σας online.

Η μεγάλη αντοχή συνδυάζεται με την εντυπωσιακή παραγωγικότητα. Χάρη στους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Ultra Low Voltage Intel® Core™, όλες οι εργασίες σας γίνονται πιο γρήγορα. Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πολύ γρήγορο SSD flash drive και σας δίνουν ταχύτατη πρόσβαση σε αρχεία, περίπου δέκα φορές γρηγορότερα σε σχέση με μία τυπική μονάδα σκληρού δίσκου.

Μέσα στα site, οι παρουσιάσεις και οι φωτογραφίες, όλες φαίνονται τέλειες με τα πλούσια χρώματα στην ευκρινή, φωτεινή οθόνη VAIO. Η περιήγηση στα έγγραφά σας είναι πλέον εξίσου απολαυστική με την περιήγηση στη συλλογή των μέσων σας. Το μεγάλο σε επιφάνεια touchpad σάς προσφέρει αρκετό χώρο για να κάνετε κινήσεις όπως: κύλιση, ελαφρό χτύπημα, στιγμιαίο άγγιγμα, ζουμ και περιστροφή, εύκολα χωρίς περιορισμούς από κάποιο κουμπί.
Για pro…

Τα VAIO της σειράς T είναι φτιαγμένα για επαγγελματίες και περιλαμβάνουν διασυνδέσεις όπως θύρες δικτύου HDMI, VGA και RJ45, αλλά και μία υποδοχή μέσων αποθήκευσης SD/MMC. Θα μπορείτε πλέον να συνδέεστε εύκολα με οθόνες, προτζέκτορες και άλλες συσκευές χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας dongle ή προσαρμογείς.

Με την ενσωματωμένη HD web camera, με τεχνολογία Exmor for PC, οι βιντεοδιασκέψεις γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας θα απολαμβάνουν την πεντακάθαρη εικόνα σας, ακόμα και τη νύχτα στο χαμηλό φωτισμό της κρεβατοκάμαράς σας.

Εκτός από τη λεπτή γραμμή και την ελαφριά εμφάνισή τους, τα νέα VAIO της σειράς Τ σάς προσφέρουν πιο πλούσιο και πιο διασκεδαστικό ήχο. Οι τεχνολογίες xLOUDTM και Clear PhaseTM ανεβάζουν τα επίπεδα της έντασης, χωρίς αλλοίωση του ήχου, για να απολαμβάνετε διασκέψεις στο web, βιντεοκλίπ και παιχνίδια με πεντακάθαρο ήχο.

Παντού και με αυτονομία…

Σε περίπτωση που η μπαταρία του κινητού σας τελειώσει όσο βρίσκεστε εκτός σπιτιού, μην ανησυχείτε, τα VAIO της σειράς Τ γίνονται και φορτιστής «εκτάκτου ανάγκης» για το smartphone σας, εάν δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα ρεύματος. Συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω του USB για να το φορτίσετε, ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός ή σε λειτουργία sleep.

Η επεξεργασία και το μοίρασμα των συλλογών σας σάς προσφέρουν, πλέον, ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση με τα VAIO της σειράς Τ. Το PlayMemories Home της Sony σάς επιτρέπει να ρετουσάρετε τα HD βιντεοκλίπ σας με μεγάλη ευκολία. Η σειρά T περιλαμβάνει μία πλήρως λειτουργική και εντελώς δωρεάν έκδοση του Adobe® Acrobat® X Standard για εύκολη δημιουργία και μοίρασμα αρχείων PDF.

Σε περίπτωση που ο φορητός υπολογιστής σας VAIO χαθεί ή κλαπεί, μην πανικοβληθείτε.

Προστατεύεται, για μία δοκιμαστική περίοδο 90 ημερών, από την αντικλεπτική τεχνολογία Intel® Anti-Theft Service3, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διασφαλιστούν έναντι μη εξουσιοδοτημένης χρήσης. Αυτή η έξυπνη λειτουργία ασφαλείας, που έχει ενσωματωθεί στο υλικό του φορητού υπολογιστή σας VAIO, μπορεί να ανιχνεύσει πιθανή κλοπή και να κλειδώσει τον υπολογιστή σας ώστε να μη δοθεί πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Και accessorising…

Μπορείτε να επιλέξτε κάποια από τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο στιλ των VAIO της σειράς Τ, όπως θήκη μεταφοράς, εύχρηστη θήκη ταξιδίου και ασύρματο μίνι ποντίκι, και που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Μοντέλο VAIO SVT1311W1ES
Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-3317UProcessor
Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows® 7 έκδοση Home Premium 64bit με Service Pack 1
Μνήμη 4GB DDR3 1333MHz SDRAM
Χώρος αποθήκευσης 128SSD Flash
Οθόνη Οθόνη VAIO 33,7 εκ. (13,3”) (1366×768) με ευρύ λόγο πλευρών (16:9)
Γραφικά Intel® HD Graphics 3000
Οδηγός Οπτικού Μέσου
Άλλα χαρακτηριστικά WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 2.0 (x1), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), έξοδο HDMI, στερεοφωνικά ηχεία, Web Camera HD με επεξεργαστή ‘Exmor for PC’ (1,31 ενεργά megapixel), κουμπιά Web, VAIO και Assist, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, πληκτρολόγιο και touchpad με υποστήριξη gesture
Διαστάσεις (ΒxΥxΠ) Κατά προσέγγιση 226 x 17,8 x 323 χλστ.
Βάρος Κατά προσέγγιση 1,6 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)