Το αφεντικό της Sony Worldwide Studios λέει πως προσπαθούν να ρίξουν τον κόστος, ΑΛΛΑ δεν θα έχουμε πτώση του PS Vita σύντομα

Η Sony έχει ένα εξαιρετικής τεχνολογίας μηχάνημα και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με την τιμή; Ακριβά στοιχεία με AMOLED οθόνη και τετραπύρηνο επεξεργαστή όπως και αφή παντού, αλλά…

“Όχι,” είναι η απάντηση του Sony Worldwide Studios chief Shuhei Yoshida στοEurogamer, “It’s too early.”

“People like cheap or free,” είπε το στέλεχος της εταιρίας στην Gamescom που παραδέχτηκε πως η ομάδα μηχανικών της εταιρίας δουλεύει πάνω σε αυτό αλλά είναι ένα ολόφρεσκο μηχάνημα που μόλις φέτος βγήκε. Και η εταιρία θα δουλέχει σε bundles όπως τοLittle Big Planet PS Vita bundle pack και άλλα “affordable for people who are looking for a good deal” πακέτα.

Το Vita θα το δούμε σε πολλά bundles όπως τα Assassin’s Creed III: Liberation με ένα PS Vita αλλά και άλλα. Οι άνθρωποι της εταιρίας μιλούν για ένα hardware που έχει επιτυχία ενώ δίνουν βάση στο content:
“So that’s our biggest focus now. The best way to realize the potential of the PS Vita platform is to provide the content. That’s absolutely number one.”

Τα games είναι πρώτη προτεραιότητα για τον Mr. Yoshida. Και συμφωνούμε…