“Αποκαλύψτε την ομορφιά, με τη νέα τηλεόραση Full LED HX95 από τη Sony…” μας λέει η εταιρία και είναι μια Full LED τηλεόραση με τις κορυφαίες τεχνολογίες: κάπου εδώ ‘ταβανιάζει’  το Full HD σε ποιότητα εικόνας…

Φωτεινές εικόνες

Από το σκοτάδι, μέχρι το φως και ό,τι βρίσκεται ανάμεσα, η τηλεόραση HX95 όπως λέει η ιαπωνική εταιρία μας “…καθηλώνει με τη φωτεινή και καθαρή της εικόνα.” Είτε παρακολουθείτε ταινίες σε 2D, είτε σε 3D, η μοναδική οθόνη Full LED δείχνει πλούσια χρώματα, υψηλή αντίθεση και ρεαλιστικές κινήσεις, όλα αυτά σε ένα λεπτό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό: Ποιότητα εικόνας πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Φωτεινά λευκά και βαθιά μαύρα

Μιλάμε για κάτι… σπάνιο τη σημερινή ημέρα:  οθόνη Full LED ταξινομεί λυχνίες LED σε ακριβείς ζώνες πίσω από την εικόνα, για να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα, ακριβώς, όπου χρειάζεται, αποδίδοντας εξαιρετικά τις φωτεινές περιοχές και μειώνοντας το φως πλήρως στις σκοτεινές περιοχές της εικόνας. Επιπλέον, εξοικονομεί ενέργεια, αποκαλύπτει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες και προσφέρει υψηλότερη αντίθεση από μία συμβατική τηλεόραση LED.

Βελτιώστε την εικόνα, σε ό,τι κι αν βλέπετε

Οι εικόνες στην τηλεόραση ζωντανεύουν με την HX95 κάτι που αναλαμβάνει η X-Reality PRO, ο πρωτοποριακός έξυπνος επεξεργαστής εικόνων από τη Sony, βελτιώνει τις λεπτομέρειες σε ό,τι και αν παρακολουθείτε. Είτε πρόκειται για βίντεο στο Internet, είτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, ή ακόμα η πιο πρόσφατη ταινία σε 3D, το X-reality PRO καθαρίζει και προσθέτει υφή, για να έχετε μία συναρπαστική προβολή.


Ασύρματα στο web

Με τη Sony Internet TV, “το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.” Η HX95 σάς δίνει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες του Sony Entertainment Network, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi. Καλωσορίσατε σε ένα κόσμο, όπου μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά προγράμματα, να περιηγηθείτε με web browser και να συνδεθείτε με εφαρμογές όπως το Twitter™, το Facebook®, το YouTube™, το Skype™ και άλλα.

Απαλές γραμμές, λεπτός σχεδιασμός

Η HX95 είναι τόσο όμορφη, όσο και οι εικόνες που προβάλλει. Έχει έναν κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που θα ταιριάξει αρμονικά με το καθιστικ. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, με μία βάση από αλουμίνιο για να μπορείτε να την τοποθετείτε σε γωνία μεταξύ 0 και 6 μοιρών, που είναι η ιδανική θέση για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα, ξεκούραστα.

«Η τηλεόραση HX95 συνδυάζει τις τελευταίες μας καινοτομίες, όπως τον οπίσθιο φωτισμό Full LED, για να ανεβάσει πιο ψηλά τον πήχη στην απόδοση της εικόνας,» δηλώνει ο Kentaro Matsumoto, TV Product Manager στη Sony Europe, «όσο οι άνθρωποι βρίσκουν ακόμα περισσότερους τρόπους να ψυχαγωγούνται, από online βίντεο, μέχρι ταινίες on-demand, η HX95 θα σας προσφέρει με τις εκπληκτικές εικόνες που σας καθηλώνουν, μία απόλυτη εμπειρία θέασης.»

Indeed…

HX95 Full LED: τι υπόσχεται…
  • Υψηλότερη αντίθεση, από μία συμβατική τηλεόραση με την έξυπνη τεχνολογία Full LED.
  • Ρεαλιστικές λεπτομέρειες και πιο καθαρές εικόνες 2D και 3D με το X-Reality PRO.
  • Κομψή εικόνα στο καθιστικό σας με αυτήν τη σικάτη, μινιμαλιστική, λεπτή και ευθυγραμμισμένη οθόνη.
  • Εύκολα στο web, με το ενσωματωμένο Wi-Fi, και κατεβάστε εφαρμογές από το Sony Entertainment Network.
  • Παρακολουθείστε ταινίες και προγράμματα με πολύ αναλυτικές λεπτομέρειες, δείτε περιεχόμενο 3D φυσικά, με την ανάλυση 3D Super Resolution και τα 2 ζεύγη γυαλιών Active 3D, που παρέχονται.
  • Καλέστε δωρεάν μέσω του Skype™ τους φίλους και τους δικούς σας, από την άνεση του καναπέ σας, με τη κάμερα, που ελέγχεται από τη φωνή, και το μικρόφωνο, που παρέχονται.