Είναι μια Full LED τηλεόραση με τις κορυφαίες τεχνολογίες και σήμερα, αν πούμε πως θα έχουμε σε 6 χρόνια σπίτι μια OLED, ΑΥΤΗ είναι η Full HD που δίνει αυτό που θέλεις: κορυφαία εικόνα πάνω από όλα….

Το μεγάλο μυστικό είναι ΠΩΣ διαχειρίζεται μια τηλεόραση το σκοτάδι στις σκηνές όπως π.χ ένα καζίνο το βράδυ και η HX95 έχει τις τεχνολογίες που δίνουν ορισμό hi end αλλά ΚΑΙ τοπική διαχείριση φωτισμού πραγματική.

Με τις  λυχνίες LED σε ακριβείς ζώνες πίσω από την εικόνα, για να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα εξοικονομεί και ενέργεια ενώ αποκαλύπτει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες και προσφέρει υψηλότερη αντίθεση από μία συμβατική τηλεόραση LED.

Μετά αναλαμβάνει η X-Reality PRO, ο επεξεργαστής εικόνων από τη Sony που υπόσχεται πως βελτιώνει και ένα βίντεο στο Internet, είτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, ή ακόμα η πιο πρόσφατη ταινία σε 3D.


Tέλος δίνει πρόσβαση και το Sony Internet TV, “το μόνο όριο είναι η φαντασία σας”
όπως λέει η εταιρία με το  Sony Entertainment Network, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi: Twitter™, το Facebook®, το YouTube™, το Skype™ και άλλα.

Η HX95 είναι όμως και τόσο όμορφη, όσο και οι εικόνες που προβάλλει με έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό και βάση από αλουμίνιο – ναι, όχι πλαστικό, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε  6 μοίρες.

Bella….