Η ολοκαίνουργια εμπειρία κινηματογράφου και gaming με το Personal 3D Viewer.

Το νέο gadget της εταιρία που επιτέλους μάθαμε και πόσο περίπου θα κοστίζει χάρη στην Japan και την σημερινή παρουσία στο Tokyo Game Show.

Στη δε Sony Japan μαθαίνουμε πως το Sony HMZ-T2 θα βγει στην αγορά της Ιαπωνίας στις 13 Οκτώβρη και επανασχεδιασμένο με χρήση 24p βίντεο και “Clear” panel θα έχει – στη Japan, $799.

Τι μας υπόσχεται η εταιρία;


  • Ταινίες 2D & 3D και παίξτε παιχνίδια σε High Definition

  • Ομαλή και άνετη προβολή, χάρη στις φωτεινές και ευκρινείς οθόνες OLED και στην ελαφρύτερη και ρυθμιζόμενη μονάδα κεφαλής

  • Ζήστε την απόλυτη ατμόσφαιρα του κινηματογράφου με τον εικονικό ήχο surround 5,1 καναλιών

 

Απόλυτα καθηλωτικά παιχνίδια και ταινίες

Το ολοκαίνουργιο Personal 3D Viewer από Sony είναι μία ελαφριά και άνετη οθόνη κεφαλής, υψηλής ανάλυσης, με προβολή 2D και 3D και εικονικό ήχο surround 5,1 καναλιών.

Ιδανικό για ταινίες και παιχνίδια, με τις δυο οθόνες OLED που προβάλουν έντονες και ευκρινείς εικόνες (χωρίς καθόλου cross-talk – παρεμβολή μίας εικόνας πάνω σε μία άλλη) που θα σας καθηλώσουν σε μία πραγματικά προσωπική εμπειρία.

Το Personal 3D Viewer είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες OLED, οι οποίες αναπαράγουν βαθιά, ζωντανά χρώματα με έντονη αντίθεση και χωρίς θόλωμα. Με τη γωνία προβολής 45°, θα νιώθετε εντελώς απορροφημένοι σε μια κινηματογραφική εμπειρία ευρείας οθόνης.

Το HMZ-T2 έχει επίσης δυο αφαιρούμενα και ρυθμιζόμενα προστατευτικά για το εξωτερικό φως, ώστε να έχετε μεγαλύτερη απομόνωση και απόλυτη προσήλωση. Αυτά εφαρμόζουν στο Personal 3D Viewer και δεν εμποδίζουν καθόλου την άνεσή σας ή το σχεδιασμό της συσκευής.

Αυτό το 3D Viewer είναι κατασκευασμένο, τόσο για τους λάτρεις του κινηματογράφου, όσο και για τους φανατικούς gamers. Η λειτουργία 24p True Cinema προβάλει τις ταινίες ακριβώς, όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης για τη μεγάλη οθόνη, σε 24 καρέ το δευτερόλεπτο.

Για gamer, επιλέξτε τη λειτουργία Clear για ομαλές σκηνές γρήγορης δράσης. Ό,τι και αν επιλέξετε, η ρύθμιση Auto Colour Temperature μειώνει, σταδιακά, την ένταση του τόνου της εικόνας από μπλε σε κόκκινες αποχρώσεις, ώστε να μπορείτε να παίζετε για περισσότερη ώρα χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας.

Ήχος surround 5,1 καναλιών

Το Personal 3D Viewer, με μία σειρά από επιλογές ήχου, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Virtualphones™ για τη δημιουργία ενός πεδίου φυσικού ήχου 360º, όπως όταν ακούτε ρεαλιστικό ήχο surround 5,1 καναλιών. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Harmonic Equalizer αποκαθιστά τις απώλειες συμπιεσμένου ήχου σε ψηφιακή μορφή WAV, για πληρέστερο και ευρύτερο ήχο.

Πιο ελαφρύ και προσαρμόσιμο…

Με βάρος μόλις 330 γρ., το Personal 3D Viewer είναι 20% πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα μοντέλα και έχει μεγαλύτερες επιλογές, για να το φοράτε με άνεση. Έχει πολύ καλά ρυθμιζόμενη υποστήριξη για το κεφάλι και το μέτωπο για ασφαλή και άνετη χρήση, με φακούς οθόνης με καθορισμό θέσης, για χαλαρή και ευκρινή τρισδιάστατη προβολή. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά κεφαλής ή inner-ear ακουστικά για να απολαύσετε τον απόλυτο ήχο surround.

Personal 3D Viewer HMZ-T2
Ο προσωπικός σας κινηματογράφος
  • Καθηλωτική εικόνα Full HD σε 2D και 3D  – πλήρης κινηματογραφική εικόνα σε ευρεία οθόνη με γωνία προβολής 45°
  • Ομαλή τρισδιάστατη θέαση – αποκλειστικές οθόνες OLED υψηλής απόκρισης, ώστε να βλέπετε ομαλά εικόνες 2D και 3D, χωρίς το θόλωμα του crosstalk
  • Εικονικός ήχος 5,1 καναλιών – πεντακάθαρος ήχος 360º με περιβάλλοντα ήχο, βελτίωση ήχου με Harmonic Equalizer και μία σειρά από επιλογές ακρόασης
  • Ζωντανή, καθαρή εικόνα υψηλής αντίθεσης – η οθόνη TruBlack δημιουργεί μία καθαρή εμπειρία θέασης
  • Παρακολουθείστε άνετα για ώρες – η ρύθμιση Auto Colour Temperature χαμηλώνει την ένταση του τόνου της εικόνας, για να παίζετε για περισσότερες ώρες, χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας
  • Ρυθμιζόμενα στηρίγματα για βελτιωμένη απόδοση – για βέλτιστη άνεση, τα στηρίγματα της κεφαλής και του μετώπου είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, με προσαρμοζόμενους φακούς οθόνης για τρισδιάστατη θέαση με ακρίβεια
  • Χρησιμοποιείστε τα αγαπημένα σας ακουστικά– δώστε το προσωπικό σας στυλ με τα δικά σας ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά κεφαλής, ή  inner-ear ακουστικά
  • Αφαιρούμενα προστατευτικά για το εξωτερικό φως που παρέχουν μεγαλύτερη απομόνωση – πλήρως αφαιρούμενα και ρυθμιζόμενα προστατευτικά για το εξωτερικό φως, για απόλυτη προσήλωση στις οθόνες σας
  • Ασύρματα τηλεχειριστήρια – ρυθμίστε τον ήχο και την εικόνα και μπείτε στο μενού ασύρματα χωρίς να διακόπτετε τη δράση
  • Όσο οι άλλοι βλέπουν τηλεόραση, εσείς μπορείτε να παίζετε – χάρη σε ένα μετατροπέα διπλής εξόδου, οι άλλοι μπορούν να βλέπουν τηλεόραση ή ταινίες όσο αυτός που φοράει το Personal 3D Viewer θα παίζει παιχνίδια (ή το αντίθετο)