Έφτασε και μπορείτε να το πιάσετε στα χέρια σας. Το αδιάβροχο, τετραπύρηνο tablet της μεγάλης ‘κυριάς’ των ηλέκτρονικών στην Ελλάδα, είναι εδώ…

  • Λεπτό, αδιάβροχο σώμα από αλουμίνιο
  • Λειτουργία universal Τηλεχειριστηρίου για τον έλεγχο άλλων συσκευών
  • Δυνατότητα δημιουργίας Εξατομικευμένων προφίλ για διαφορετικούς χρήστες με τη λειτουργία Guest Mode
  • Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως θήκες και docking stands

Το νέο μέλος της οικογένειας κινητών συσκευών από τη Sony, το Xperia™ Tablet S αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθιστικό σας και συνδέει την οικογένειά σας με τον συναρπαστικό κόσμο της ψυχαγωγίας.

To Xperia brand είναι συνώνυμο των κινητών συσκευών, που κάνουν την απόλαυση του χρήστη ακόμα καλύτερη μέσα από το σχεδιασμό, τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές και τις υπηρεσίες δικτύου. Εισάγοντας μία συσκευή tablet, κάτω από το Xperia brand, η Sony προσφέρει πλέον, μία ενιαία εμπειρία που παντρεύει την άνεση ενός Xperia smartphone με την ψυχαγωγία ενός Xperia Tablet. Τώρα οι χρήστες απολαμβάνουν πανεύκολα την ίδια μοναδική εμπειρία από όλες τις συσκευές τους!

Ελαφρύ και λεπτό, το Xperia Tablet S κατασκευάστηκε από υλικά πρώτης ποιότητας, για υπέροχη εμφάνιση και άνετη χρήση στο σπίτι ή και εκτός. Με τον γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3 και λειτουργικό σύστημα Android 4.0.3, έχει όση δύναμη χρειάζεστε για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μέσα, παιχνίδια και εφαρμογές.

Το splash-proof Xperia Tablet S, σχεδιάστηκε για χρήση στην πραγματική ζωή μέσα και έξω από το σπίτι – έτσι, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε αν καμιά φορά βραχεί με λίγο νερό, όταν, για παράδειγμα, διαβάζετε μία συνταγή στην κουζίνα με βρεγμένα χέρια.

Ενσωματώνοντας πολλές από τις τεχνολογίες επεξεργασίας σημάτων της Sony, η λειτουργία ClearAudio+ σάς προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, χαρακτηριστικό της Sony. Με μία απλή λειτουργία, θα ακούτε ήχο με απόλυτη καθαρότητα και παρουσία σε ένα ευρύ φάσμα, από βαθιά μπάσα μέχρι καθαρά πρίμα.

Δώστε στο Xperia τον έλεγχο όλης της ψυχαγωγίας σας, από την άνεση του καναπέ σας. Το υπέρυθρο universal τηλεχειριστήριο έχει βελτιωθεί με μία νέα λειτουργία Macro, η οποία αποθηκεύει μια ακολουθία εντολών για άμεση ανάκληση, εξοικονομώντας πολύ χρόνο. Μπορείτε να ζητήσετε από το Xperia Tablet S να ανάψει την τηλεόραση, τη συσκευή της καλωδιακής και το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, να επιλέξει εισόδους, να ρυθμίσει τον ήχο και πολλά άλλα. Όλα εκτελούνται με ένα απλό άγγιγμα, ενώ υπάρχει δυνατότητα ορισμού και αποθήκευσης έως έξι μακροεντολών.

Η εφαρμογή Socialife, την οποία μπορείτε να «κατεβάσετε», είναι μία μοναδική εφαρμογή της Sony που οργανώνει τις κοινωνικές επαφές και τον κόσμο των πληροφοριών σας. Δείτε, ταξινομήστε και διαχειριστείτε όλα τα νέα και τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσής σας, μέσα από μία πολύ κομψή διεπαφή χρήστη, μαζί με τις ανακοινώσεις και τα νέα των φίλων σας. Επισημάνετε ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάσετε αργότερα, που θα έχετε χρόνο. Βάσει αυτών που διαβάζουν και οι φίλοι σας, η εφαρμογή Socialife σας δείχνει άλλα δημοφιλή θέματα και ακόμα σας προτείνει περιεχόμενο, που ίσως σας ενδιαφέρει.

Για την εφαρμογή Socialife: http://app.sel.sony.com/socialife/en/index.html

Το Xperia Tablet μπορεί να κάνει πολλά ταυτόχρονα. Με τη μοναδική εφαρμογή ‘Small Apps’ από τη Sony, μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα, όπως να αλλάζετε κανάλια ή να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου, ενώ ψάχνετε το πρόγραμμα της τηλεόρασης online. Προσθέστε τα αγαπημένα σας widgets στο ‘Small Apps’ και κάντε το, το δικό σας «πολύ-εργαλείο».

Όμως, μην τα κρατάτε όλα για εσάς, το νέο Xperia Tablet S είναι για να το μοιράζεστε με όλους στο σπίτι. Με τη λειτουργία ‘Guest mode’, μπορείτε να δημιουργείτε ξεχωριστά προφίλ για τα μέλη της οικογένειάς σας και για τους επισκέπτες σας. Ορίστε wallpaper, εικονίδια και πρόσβαση σε εφαρμογές, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να απολαμβάνει μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία.


Το Xperia Tablet αποτελεί τη δική σας πύλη σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας. Οι ολοκαίνουργιες εφαρμογές μέσων συνδυάζουν τα καλύτερα από τις τεχνολογίες της Sony και συνδέονται με μία πληθώρα υπηρεσιών.

Η εφαρμογή ‘WALKMAN’, αυτόματα, συνθέτει μία λίστα τραγουδιών στα οποία έκαναν Like οι φίλοι σας στο Facebook, αλλά και τις σχετικές δισκογραφίες. Με τη λειτουργία ClearAudio+, θα απολαμβάνετε πάντα πλούσιο και ικανοποιητικό ήχο, σε ό,τι και αν ακούτε. Η εφαρμογή ‘Album’ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν, να ταξινομούν και να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, που τράβηξαν με το Xperia Tablet τους σε μία εύχρηστη διεπαφή χρήστη. Η εφαρμογή μπορεί, επίσης, να συγχωνεύσει τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο χρήστης σε site κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, για να είναι πιο εύκολος ο σχολιασμός τους. Με την εφαρμογή Movies, μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο βίντεο σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας

Οι τρεις εύχρηστες εφαρμογές δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα στους χρήστες να «ρίχνουν» τις δικές τους φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στις μεγάλες οθόνες των τηλεοράσεων που είναι συμβατές με DLNA.


Με την εφαρμογή Reader, μπορείτε να αγοράσετε και να διαβάσετε τα αγαπημένα σας ψηφιακά βιβλία. Μπορείτε, επίσης, να διαχειρίζεστε τη βιβλιοθήκη σας μέσα από διάφορες συσκευές, όπως το Xperia smartphone.

Μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, είναι διαθέσιμη με μία σειρά από χρωματιστά καλύμματα, βάσεις και dock.

Το νέο Xperia Tablet S από τη Sony είναι διαθέσιμο στην αγορά από το Σεπτέμβριο του 2012.

KAI στην Ελλάδα;!