Τι κακό μπορεί να συμβεί αν έχεις φτιάξει μια TOP SECRET $1.2 δις. δολαρίων στρατιωτική βάση ραντάρ; Την ‘αποκαλύπτει’ το Maps ενός κινητού;

Το χειρότερο δε είναι πως ο χάρτης είναι ένα screenshot του νέου Apple iOS mapping software κάτι που σημαίνει πως εκατομμύρια άτομα έχουν πρόσβαση σε έναν μυστικό χώρο υψίστης ασφαλείας που μάλιστα σύμφωνα με τo PhysOrg είναι:

The Hsinchu base houses a cutting-edge long-range radar procured from the United States in 2003. Construction of the radar is expected to be completed by the end of the year.

Αυτό σημαίνει πως είναι ένα hi tech μυστικό ραντάρ για να ενημερώνονται για μακρινές επιθέσεις οι στρατιωτικοί της Ταϊβάν από μια εγκατάσταση που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Το ραντάρ – ultra-high-frequency radar, είναι της Raytheon και μπορεί να ανιχνεύει πυραύλους μέχρι την περιοχή Xinjiang της Κίνας όπως λένε οι υπεύθυνοι και κόστισε $1.23 δις ενώ έχει σχεδιαστεί για να δίνει προειδοποίηση μερικών παραπάνω λεπτών αν οι Κινέζοι επιτεθούν με πυραύλους.

Η Ταϊβάν έχει κάνει αίτηση και στην Apple και δεν έχει λάβει απάντηση.