• Απολαύστε πλούσιο, φυσικό ήχο από ηχεία εμπνευσμένα από το πρωτοποριακό σχεδιασμό της σειράς SS-AR1.

  • Κατασκευασμένα με μαεστρία από ξύλο σημύδας, ένα υλικό που είναι γνωστό για την εξαιρετική του ακουστική ιδιότητα.

  • Ακούστε δυναμικό, ευρύ ήχο σε υψηλότερες συχνότητες, χάρη στο νέο σύστημα I-ARRAY™.

Για δυνατή ακρόαση

Η σειρά ακουστικών ES, από τη Sony, συνδυάζει την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου και μεταφέρει την εντυπωσιακή ακουστική απόδοση της περίφημης σειράς SS-AR1, σε άλλο επίπεδο.

Το νέο ηχείο δαπέδου SS-NA2ES, έχει την ίδια πρωτοποριακή κατασκευή με περίβλημα δυο τμημάτων, όπως και ο διάσημος προκάτοχός του. Με τα δυο αυτά περιβλήματα – το ένα για το γούφερ και το άλλο για το μεσαίου εύρους και το τουήτερ – διασφαλίζεται ότι η δόνηση δεν μεταφέρεται από το ένα στο άλλο, ώστε ο ήχος να παραμένει καθαρός και ακέραιος.

Υλικά πρώτης ποιότητας, εξαιρετική κατασκευή

Όλη η σειρά ηχείων ES κατασκευάζεται από ξύλο σημύδας, που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη, ένα υλικό, γνωστό για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του όσον αφορά την ακουστική. Εκτός από τις καμπίνες, τόσο η εσωτερική υποστήριξη, όσο και οι ακουστικοί λαβύρινθοι, κατασκευάζονται από σημύδα για βελτιστοποίηση της ποιότητας του ήχου. Όπως και το SS-AR1, που προηγήθηκε, η σειρά ES δημιουργήθηκε από αριστοτέχνες, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις παραδοσιακές Ιαπωνικές μεθόδους κατασκευής καμπίνας και ξυλουργίας.

Στο πνεύμα της μουσικής

Κατά την ανάπτυξη της σειράς ES, ο σκοπός μας ήταν να πετύχουμε ήχο που θα έμοιαζε όσο το δυνατόν περισσότερο ζωντανός. Για να το καταφέρουμε, κάναμε επαναλαμβανόμενες ακουστικές δοκιμές, και δε στηριχτήκαμε απλά τις μετρήσεις των προδιαγραφών του ήχου. Η προσήλωση στη λεπτομέρεια είναι φανερή στο νέο σύστημα I-ARRAY™, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα βασικό τουήτερ τύπου μαλακού θόλου, το οποίο υποστηρίζεται από δυο μικρότερα. Με αυτά τα τρία τουήτερ, αντί για ένα, το I-ARRAY™ συμβάλλει στην αναπαραγωγή ήχων υψηλότερης συχνότητας σε ευρύτερο πεδίο, με παρόμοιο τρόπο, όπως τα φυσικά φωνητικά.

Παρομοίως, τα επιδαπέδια ηχεία SS-NA2ES συνδυάζουν γούφερ με κώνους αλουμινίου, ελαφρώς πιο εύκαμπτους ελικοειδείς κώνους από πεπιεσμένο χαρτί στα mid-range και τουήτερ με υφασμάτινους θόλους. Όσο ανεβαίνουν οι συχνότητες, αυτά τα εμφανώς διαφορετικά υλικά, διασφαλίζουν σταθερή ποιότητα ήχου σε ολόκληρη τη γκάμα.

Ιδανικά για ταινίες

Η νέα σειρά ES βελτιώνει, επίσης, ακόμα περισσότερο την ακουστική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας. Εντάξτε ολόκληρη τη σειρά επιδαπέδιων ηχείων, ηχείων ραφιού, κεντρικών ηχείων και ενεργών subwoofer στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας, και θα ζήσετε μία ασύλληπτη ακουστική εμπειρία παρακολουθώντας τις ταινίες σας.

Τα ενεργά subwoofer SA-NA9ES έχουν δυο διαφορετικές λειτουργίες, μία για την αναπαραγωγή πιο ρυθμικών μπάσων και άλλη μία για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα: Ένας υπέροχος τρόπος για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας κινηματογραφικές ταινίες.

Σύμφωνα με τον Hiromasa Miyamoto, General Manager – Strategic Product Management στη Sony Europe «Από την προσεκτική επιλογή του ξύλου σημύδας, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των καμπίνων των ηχείων, μέχρι τη μεγαλοφυή κατασκευή διαμερίσματος στην επιδαπέδια μονάδα, στη σειρά ηχείων ES, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να απολαμβάνετε όσο το δυνατόν πλούσιο, ακριβή και φυσικό ήχο. Είτε είστε παθιασμένος με τον ήχο, είτε απλά λάτρης της μουσικής, θα προσέξετε τη διαφορά στην απόδοση.»

Τα specs της σειράς ES

Επιδαπέδια ηχεία SS-NA2ES Ηχεία ραφιού ΗSS-NA5ES Κεντρικά ηχεία SS-NA8ES Subwoofer SA-NA9ES
Σύστημα 3 δρόμων Αμφίδρομο Αμφίδρομο

Προγράμματα οδήγησης Γούφερ – 165 χλστ. τύπου κώνου x2Midrange – 130 χλστ. τύπου κώνου x1Τουήτερ – 25 χλστ. μαλακού θόλου x1, 19 χλστ. μαλακού θόλου x2 Γούφερ – 130 χλστ. τύπου κώνου x1Τουήτερ – 25 χλστ. μαλακού θόλου x1, 19 χλστ. μαλακού θόλου x2 Γούφερ – 130 χλστ. τύπου κώνου x2Τουήτερ – 25 χλστ. μαλακού θόλου x1, 19 χλστ. μαλακού θόλου x2 Γούφερ – 250 χλστ.τύπου κώνου x2
Απόκριση συχνότητας

20~200Hz
Απόκριση υψηλών συχνοτήτων

40~200Hz
Τύπος περιβλήματος Ανάκλαση μπάσων Ανάκλαση μπάσων Ανάκλαση μπάσων

Αντίσταση

Μέγιστη εισερχόμενη ισχύς 100W 70W 100W

Μέγιστη εξερχόμενη ισχύς

500W
Απαιτήσεις ισχύος

AC220-240V 50/60Hz
Κατανάλωση ρεύματος

100W
Ευαισθησία 90dB 86dB 88dB

Απόκριση συχνότητας 45~45,000Hz 45~45,000Hz 45~45,000Hz

Διαστάσεις Π255 x Υ990 x Β415 χλστ. Π205 x Υ355 x Β325 χλστ. Π490 x Υ205 x Β325 χλστ. Π375 x Υ450 x Β495 χλστ.
Βάρος 32 κιλά 10 κιλά 17 κιλά 36 κιλά