Τι υπόσχεται η σύνδεση One touch;  απλά αγγίξτε τα με το smartphone σας με ενεργοποιημένo NFC και αφήστε τη μουσική να παίζει

  • Με την τεχνολογία NFC, απλώς αγγίξτε το ηχείο με το smartphone σας, με ενεργοποιημένο NFC, για να ξεκινήσετε streaming σε μουσική με Bluetooth®
  • Μεταφέρονται οπουδήποτε στο σπίτι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με μπαταρίες τύπου AA/LR6, είτε με τροφοδοτικό
  • Μπορείτε, ακόμα, να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free με τα ηχεία, χάρη στο Bluetooth®

Ανακαλύψτε ακόμα πιο εύκολη ακρόαση

Τα φορητά, ασύρματα ηχεία SRS-BTM8 με NFC και Bluetooth® από τη Sony, σάς δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μουσική από το smartphone ή το tablet σας, με ήχο υψηλής ποιότητας, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NFC** (Near Field Communication), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ πια για τη σύζευξη των συσκευών σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε το πάνω μέρος του ηχείου με το smartphone ή το tablet, που διαθέτει NFC, και σχεδόν άμεσα, η μουσική θα ξεχυθεί σε όλο το δωμάτιο. Όταν θέλετε να σταματήσει, απλώς ακουμπήστε ξανά το ηχείο.

Και αν το smartphone ή το tablet σας δεν έχει NFC; Εφόσον έχει Bluetooth®, μπορείτε να κάνετε σύζευξη με το ασύρματο ηχείο σας, εύκολα και γρήγορα.
Αφήστε τη μουσική να σας ακολουθήσει

Γυρνάτε από τη δουλειά σας και στο δρόμο ακούτε ένα σούπερ άλμπουμ στο smartphone σας. Φτάνετε στο σπίτι, βγάζετε τα ακουστικά και πετάτε τα παπούτσια σας. Ακουμπάτε το smartphone σας με ενεργοποιημένο το NFC (π.χ. το Xperia™ T και το Xperia™ V) στα κομψά SRS-BTM8 ηχεία σας και απολαμβάνετε τη συνέχεια του άλμπουμ σας με πλούσιο ήχο, που γεμίζει το δωμάτιο, όσο χαλαρώνετε στον καναπέ.

Όταν θέλετε να ετοιμαστείτε για τη νυχτερινή σας έξοδο, απλώς σηκώστε το ηχείο από τη λαβή του και πάρτε το μαζί σας στο υπνοδωμάτιό σας. Τα ηχεία SRS-BTM8 είναι μικρά και ελαφριά και μπορείτε να τα τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε. Και δεν χρειάζεστε καν πρίζα, λειτουργούν ασύρματα με 4 μπαταρίες τύπου AA/LR6 για 20 ώρες.

Αλλά και αν σας πάρει τηλέφωνο ένας φίλος, όσο ετοιμάζεστε, κανένα πρόβλημα. Χάρη στο Bluetooth®, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις hands free μέσω του ηχείου SRS-BTM8. Φτιάξτε λοιπόν, τα μαλλιά σας και κάντε σχέδια για το βράδυ, χωρίς να διακόπτετε την αγαπημένη σας μουσική.


Hχος, υπέροχη εμφάνιση

Όπως θα περίμενε κανείς από οποιοδήποτε ηχείο της Sony, τα SRS-BTM8 προσφέρουν μία κορυφαία ακουστική εμπειρία. Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτά τα στερεοφωνικά ηχεία έχουν μεγάλη ισχύ, της τάξης των 4W (2W + 2W) και αποδίδουν πλούσιο και λεπτομερή ήχο.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να υστερούν σε εμφάνιση, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με τις δυνατότητές τους. Διατίθενται με μαύρες ή λευκές λεπτομέρειες, ενώ ο ξεχωριστός σχεδιασμός τους ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Aπλά πράγματα

«Με αυτήν τη σειρά των ασύρματων αρχείων μας, θέλουμε να κάνουμε την ακρόαση της μουσικής, όσο απλή και άνετη γίνεται» δηλώνει η Lynda Lamraoui, Marketing Manager, στη Sony Europe, «και με την τεχνολογία NFC, δεν θα μπορούσε να γίνει απλούστερα. Τα ηχεία SRS-BTM8 είναι μία συσκευή, που δεν χρειάζεται καν να σκέφτεστε πως θα τη χρησιμοποιήσετε – αυτή είναι η τεχνολογία στα καλύτερά της.»

* Με τη λειτουργία One-touch από τη Sony – που ενσωματώνει την τεχνολογία NFC – μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική και φωτογραφίες σε μία σειρά από συσκευές της Sony εξοπλισμένες με NFC, όπως τα smartphone Xperia™ T και Xperia™ V. Απλώς αγγίξτε το ένα με το άλλο και άμεσα θα αποκτήσετε ασύρματη σύνδεση.

Για smartphones εκτός από τα μοντέλα Xperia™ T και Xperia™ V, θα πρέπει να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής από τη Sony, “NFC Easy Connect” στο Google Play Store για να ζήσετε την εμπειρία της λειτουργίας One-touch. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο.

** Το Near Field Communication (NFC) Forum είναι μία μη κερδοσκοπική ένωση της βιομηχανίας, που προωθεί τη χρήση ασύρματης αλληλεπίδρασης μικρής εμβέλειας του NFC με ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και υπολογιστές.

SRS-BTM8
Ασύρματα ηχεία εξοπλισμένα με NFC και Bluetooth® για απόλυτη ελευθερία στην ακρόαση
  • Απλά ακουμπήστε το ηχείο με το smartphone ή το tablet σας με ενεργοποιημένο NFC, για να ακούσετε μουσική
  • Κάντε streaming σε μουσική ή πραγματοποιήστε κλήσεις ασύρματα με οποιαδήποτε συσκευή με Bluetooth®
  • Μεταφέρονται εύκολα, ασύρματη αναπαραγωγή με μπαταρία διάρκειας 20 ωρών
  • Ηχεία stereo 2W+2W Bass Reflex για ήχο υψηλής ποιότητας
  • Κομψός σχεδιασμός σε μαύρο ή άσπρο