Μία καθηλωτική εμπειρία. Αυτό μας υπόσχεται η διάθεση της μεγαλύτερης τηλεόρασης στον κόσμο. Εικόνα μοναδική χάρη στη μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης και τον υψηλής ποιότητας δυνατό ήχο, αλλά και νέοι τρόποι για να απολαμβάνετε την τηλεόραση…

Η Sony λοιπόν, με υπερήφανα ανακοινώνει τη διάθεση της νέας τηλεόρασης BRAVIA 84 ιντσών με ανάλυση 4K στην Ελλάδα, από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Η μοναδική αυτή τηλεόραση διαθέτει οθόνη LCD με ανάλυση 4K (3840 x 2160) στην μεγαλύτερη κατηγορία της βιομηχανίας και ενσωματώνει τη μηχανή 4K X-Reality PRO της Sony, για πολύ καλή ποιότητα εικόνας και υπέρ-ανάλυση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναπαράγετε διάφορα περιεχόμενα, όπως ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, φωτογραφίες και παιχνίδια – σε μία όμορφη ποιότητα εικόνας 4K στην εντυπωσιακή οθόνη 84 ιντσών.

Απόλυτη ανάλυση…

Δεν θα ενοχλείστε από τα pixel, ενώ θα βλέπετε άκρως ρεαλιστικές και όμορφα καθαρές εικόνες από μία γωνία θέασης 60 μοιρών, ακόμα και αν κάθεστε στο μισό της απόστασης από την οθόνη, σε σχέση με τη θέαση σε Full HD (για την οποία, η προτεινόμενη απόσταση είναι ίση με τρεις φορές το ύψος της οθόνης).

Για να απολαύσετε μια καθηλωτική εμπειρία «κινηματογραφικών διαστάσεων» με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου, μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα BRAVIA LCD, KD-84X9005 κατόπιν ειδικής προ-παραγγελίας στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Η συναρμολόγηση, τοποθέτηση και επίδειξη λειτουργίας πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας στο χώρο σας.

a href=”https://www.gadgetfreak.gr/wp-content/uploads/2012/11/KD-84X9005-d.jpg”>

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε αμέσως να απολαύσετε την πρώτη τηλεόραση BRAVIA 84 ιντσών, με ανάλυση 4K από τη Sony, η οποία διατίθεται με τρία χρόνια εγγύηση.

Μια εμπειρία πρωτόγνωρη, που δεν έχει σχέση με ότι έχετε συνηθίσει με κάποια από τις υπάρχουσες τηλεοράσεις.

Η τηλεόραση θα παραδίδεται προφορτωμένη με 4K Ultra HD content που η Sony διαβεβαιώνει πως θα είναι κάτι παραπάνω από πλάνα demo για να δει κανείς τις δυνατότητες της KD-84X9005.

Μιλάμε για μια εκπληκτική Ultra HD εικόνα με 3D είκονα και audio. Καλώς μας ήρθε το Αριστούργημα.