Είναι καιρός να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε λίγο. Enough με τα δύσκολα και λίγο ακόμη fun με gadget…

H Sony μας προτρέπει, όποια Χριστουγεννιάτικη μελωδία και αν προτιμάμε, να την απολαύσουμε στο σπίτι ή ακόμα και έξω από αυτό, με τα πιο κομψά και λεπτά μοντέλα των Walkman®.

Με μόλις 7 χλστ. πάχος, οι νέες σειρές E570/470 καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και χωράνε ιδανικά στην τσέπη ή στην τσάντα σας, ενώ διαθέτουν διάρκεια χρόνου αναπαραγωγής μέχρι και 36 ώρες, με μία μόνο φόρτιση. Επίσης, για όλους όσοι ετοιμάζεστε για ξέφρενη διασκέδαση το βράδυ της γιορτής, τα χρωματιστά και λεπτά μοντέλα Walkman® της σειράς E470, με λειτουργία Karaoke και προβολή συγχρονισμένων στίχων, είναι ό,τι χρειάζεστε για να «ανάψει» το πάρτυ σας.

Αν πάλι είστε από αυτούς που οργανώνετε Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις, το Walkman® της σειράς F800 σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας εν κινήσει. Με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη αφής, σας μεταφέρει σε έναν συναρπαστικό κόσμο απόλυτα λεπτομερούς ήχου hi-fi, συνδεσιμότητας Wi-Fi και εφαρμογών…, όπως email και χάρτες, μέσω της τεχνολογίας AndroidTM 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) που διαθέτει.

Αλλά η εμπειρία ήχου υψηλής τεχνολογίας δεν σταματάει εδώ. Η Sony προτείνει την σειρά των κορυφαίων ακουστικών MDR-1 RBT, τα οποία είναι σχεδιασμένα για απόλυτη ηχομόνωση και εξαιρετική απόδοση των μπάσων. Μέσα από τη λειτουργία One Touch της Sony, η οποία ενσωματώνει τεχνολογία NFC (Near Field Communication – Επικοινωνία κοντινού πεδίου), οι χρήστες μπορούν εύκολα και άμεσα να απολαμβάνουν τη μουσική και τις φωτογραφίες τους σε μία σειρά από συσκευές Sony, με ενεργοποιημένο NFC, απλώς αγγίζοντας τη μία συσκευή με την άλλη, χωρίς να υπάρχει Bluetooth ή εγκατάσταση Wi-Fi.

Επειδή όμως το πνεύμα της γιορτής συμπληρώνουν το στυλ και η κομψότητα, αναζητείστε τα ακουστικά MDR-V55 και MDR-ZX600, που είναι απολύτως απαραίτητα για όσους ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση, όσο και η ίδια η μουσική.

Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα που τραβούν όλα τα βλέμματα (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε).

Καλά Χριστούγεννα με δώρα Sony και ήχο απίθανο. The stylish way..!