Η αλήθεια είναι πως λίγοι έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι τα ultrabook…

T13

Και πάλι όμως το παλεύουν οι εταιρίες. Τώρα έχουμε μια νέα εξέλιξη, την αλλαγή στην αντιμετώπιση από την πλευρά της Intel: η εταιρία σχεδιάζει να ενσωματώσει έλεγχο φωνής ως μέρος των συνιστώμενων χαρακτηριστιικών στη νέα γενιά, τα Shark Bay Ultrabook.

Ούτως ή άλλως μιλάμε με σιγουριά για οθόνη αφής στα Ultrabook specs του 2013 όπως και μεγάλη αυτονομία – all day battery life (8+ ώρες). Η Intel μάλιστα εστιάζει και στο να μπορείς να λαμβάνεις κάθε ανανέωση σε data για εβδομάδες στο connected standby ενώ τα βασικά spec δίνουν και fast wake απο το S3 και στο S4 standby.

Πόσο θα έχουν;

Στις τιμές η εταιρία αναμένει τα top ultrabooks να ξεπερνούν τα $800 με λειτουργία voice command κάτι που σημαίνει και software και hardware λύση. Η γενιά αυτή που ονομάζεται δε Shark Bay Ultrabook 2.0 στα recommended features περιλαμβάνει “…innovative form factors including convertible models with full HD displays, standalone SSD, always connected WWAN, facial recognition, vPro for corporate and Microsoft Windows 8 connected stand by,” όπως λέει το fudzilla.

T13_S15_Left_side_open_S

Πιο φτηνά και με επιπλέον specs Ultrabook για το 2013.