Οι φετινές βιντεοκάμερες της Sony υπόσχονται “καλύτερη, από ποτέ, ποιότητα εικόνας, εξαιρετικό ήχο και τη δυνατότητα να τα μοιράζεστε εύκολα”. Just the trick…!

PJ650 lifestyle

Τι μας έχει στο θέμα των cam λοιπόν η Sony;

  • Όλο και περισσότερα μοντέλα Handycam® διαθέτουν τη λειτουργία Balanced Optical SteadyShot, για πιο ομαλές ταινίες
  • Ο προβολέας έχει γίνει πιο φωτεινός με εξωτερική είσοδο
  • Μπορείτε εύκολα και ασύρματα να μοιράζεστε και να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας με το προαιρετικό Wi-Fi
  • Κάθε ήχος συλλαμβάνεται όμορφα – από την πιο δυνατή συναυλία, μέχρι τους πιο απαλούς ψιθύρους
  • Δυνατότητα εγγραφής σε υψηλής ποιότητας φορμά AVCHD ή σε φορμά MP4, που είναι φιλικό στο web

Nέα σειρά Full HD βιντεοκαμερών Handycam®, από τη Sony λοιπόν με άφθονες τεχνολογίες new tech που υπόσχονται να…

…μπορείτε, πλέον, να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε τα βίντεό σας, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες που σας παρέχονται, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και τις ευρύτερες επιλογές λήψης.

Οι ταινίες μας είναι πιο ομαλές και πιο επαγγελματικές από ποτέ, χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot της Sony. Η φωτεινότητα του προβολέα έχει αυξηθεί σε πολλά μοντέλα, και χάρη στη νέα είσοδο μπορείτε να προβάλετε το περιεχόμενο της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη κοντινή επιφάνεια.

PJ650_Product_137-Edit

Ο προαιρετικός προσαρμογέας Wi-Fi, για πρώτη φορά σε Handycam®, απλοποιεί την ασύρματη μεταφορά βιντεοκλίπ και φωτογραφιών και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη βιντεοκάμερα, από μακριά, με το smartphone μας.

Εικόνες και ήχοι με την καλύτερη ποιότητα…
Ο κορυφαίος όπως έχει αποδειχθεί αισθητήρας Exmor R™ CMOS της Sony,μέσα σε κάθε Full HD βιντεοκάμερα Handycam® μας διασφαλίζει πεντακάθαρες λήψεις βίντεο και εντυπωσιακές φωτογραφίες, γεμάτες λεπτομέρειες. Τα αποτελέσματα; εξαιρετικά βίντεο ακόμα και στον πιο δύσκολο, χαμηλό φωτισμό, όπου οι άλλες βιντεοκάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές των smartphone δεν τα καταφέρνουν.

PJ650_Screen

Όλο και περισσότερα μοντέλα βιντεοκαμερών Handycam® διαθέτουν τη μοναδική λειτουργία Balanced Optical SteadyShot, της Sony. Αυτός ο ισχυρός σταθεροποιητής εικόνας κόβει το τρεμούλιασμα του χεριού, όταν κρατάτε τη βιντεοκάμερα για να έχετε πιο ομαλές και σταθερές λήψεις, σε σχεδόν κάθε κατάσταση.

Με τα εξαιρετικά οπτικά και τον εσωτερικό αισθητήρα μέσα στη βιντεοκάμερα, είναι δυνατόν να αντισταθμιστεί πιο αποτελεσματικά το τρέμουλο του χεριού – παρέχοντας μέχρι 13x καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας, που είναι αποτελεσματική σε όλες τις ρυθμίσεις ζουμ, από ευρυγώνιες λήψεις, μέχρι κοντινά πλάνα.

Η βελτιωμένη ευρυγώνια απόδοση διευρύνει, ακόμα περισσότερο, τις δυνατότητες λήψης σε όλη τη σειρά των βιντεοκαμερών. Όλα τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και των καινούργιων HD βιντεοκαμερών Handycam®, διαθέτουν ευρυγώνιο φακό με εστιακό μήκος μικρότερο από 30 χλστ., κατ’ ελάχιστο. Τώρα πια, μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερα στις φωτογραφίες τοπίων, πάρτι και τις οικογενειακές σας φωτογραφίες, έτσι δεν θα ανησυχείτε αν θα χωρέσουν όλοι, και όλα, μέσα στο πλάνο σας.

Η νέα τεχνολογία Made in Sony για την εικόνα…

Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με τη νέα τεχνολογία “TRILUMINOS Colour”#, η οποία σας χαρίζει πλούσια και φυσικά χρώματα για τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας. Δείτε τα βίντεό σας και τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε τηλεόραση BRAVIA TV, με την υποστήριξη της τεχνολογίας “TRILUMINOS Display”, και θα απολαύσετε μία πολύ μεγάλη παλέτα ζωντανών και πολύ ρεαλιστικών χρωμάτων.

Ο ήχος της βιντεοκάμεράς σας, έχει κι αυτός αναβαθμιστεί, φέτος. Το Advanced Sound System (Σύστημα Προηγμένου Ήχου) της Sony, το οποίο διαθέτουν επιλεγμένα μοντέλα, έχει επιφέρει πάρα πολλές βελτιώσεις στην ποιότητα, ώστε να έχετε εξαιρετικά soundtrack – είτε βρίσκεστε σε ένα κατάμεστο στάδιο, όπου παίζει το αγαπημένο σας συγκρότημα, είτε όταν καταγράφετε τις πρώτες φωνούλες του μωρού σας. Το υψηλής ποιότητας μικρόφωνο, σε επιλεγμένα μοντέλα, διασφαλίζει ότι ο ήχος συλλαμβάνεται με απόλυτη ακρίβεια.

Το μεγάλο δυναμικό εύρος προσφέρει έντονη καθαρότητα σε δυνατούς και ήσυχους ήχους, εξίσου. Τα επίπεδα εγγραφής ήχου μπορούν να μεταβληθούν για καλύτερα αποτελέσματα χωρίς αλλοιώσεις – ακόμα και σε ακραίες εντάσεις, όπου το μικρόφωνο του smartphone ή της μηχανής σας, απλώς, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και για να επενδύσετε μουσικά, όσο το δυνατόν καλύτερα, τις ταινίες σας, υπάρχει μία μεγάλη επιλογή προαιρετικών μικροφώνων από τη Sony, ώστε να καταγράφετε κρυστάλλινο ήχο, σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Καλύτερη και πιο ισχυρή προβολή…

Η ισχύς του προβολέα έχει εκτιναχθεί στα ύψη, παρέχοντας φωτεινότερες ταινίες που μπορούν να απολαύσουν όλοι μέσα στο χώρο. Η βελτίωση στη φωνεινότητα του προβολέα στην κορυφαία βιντεοκάμερα Handycam®, PJ780V, έχει ξεπεράσει το 50%, ενώ η ανάλυσή της έχει αναβαθμιστεί για ακόμα πιο καθαρές και ευκρινείς προβαλλόμενες εικόνες.

Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα προβολέων διαθέτουν είσοδο HDMI. Απλώς, ενώστε την με την έξοδο του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας,# και μετά χρησιμοποιήστε τη Handycam® για να προβάλετε ταινίες, διαφάνιες, σελίδες web ή παιχνίδια στον τοίχο ή σε μία λευκή επιφάνεια.

Για πρώτη φορά στη σειρά Handycam®, όλες οι νέες βιντεοκάμερες έχουν την επιλογή εγγραφής βίντεο HD, είτε σε φορμά AVCHD, είτε σε MP4. Το φορμά AVCHD παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας που μπορείτε να απολαμβάνετε στην Full HD τηλεόραση σας ή για να καίτε δισκάκια στη συσκευή Blu-ray Disc, για το αρχείο σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε το δημοφιλές φορμά MP4, που εξοικονομεί εύρος ζώνης, για να γυρίσετε βιντεοκλίπ με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μοιράζεστε τα αρχεία σας online και να τα ανεβάζετε εύκολα στα αγαπημένα σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον υπολογιστή σας.