Η νεώτερη προσθήκη στη σειρά NX της Κορεατικής Samsung είναι η NX300 που όπως περιγράφει η εταιρία “συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και δυνατότητες απεικόνισης με αυξημένη ταχύτητα και έλεγχο λήψης.”

WB250F_white_3

Η NX300 παρουσιάστηκε μαζί με τονβ φακό NX 45mm F1.8 2D/3D της Samsung, τον πρώτο φακό με σύστημα 3D γθα εικόνες όσο και video ανάλυσης 1080p HD – υποστηρίζει τόσο 3D σταθερές (still) όσο και 3D κινούμενες λήψεις (movie).

Νέος και ο αισθητήρας 20,3 Megapixel του APS-C CMOS, ικανός να απαθανατίσει εικόνες υψηλής ποιότητας. Ένα πρόσφατα σχεδιασμένο υβριδικό Auto Focus (AF) σύστημα παρέχει γρήγορη και ακριβή ανίχνευση φάσης και αντίθεσης, ενώ η 1/6000 δευτερόλεπτο ταχύτητα κλείστρου και η 8.6fps λειτουργία συνεχούς λήψης εξασφαλίζουν κάθε στιγμή, τέλεια λήψη.

Σαν σύστημα απεικόνισης ναλαμβάνει το imaging engine DRIMe IV της Samsung που βελτιώνει εξαιρετικά την ταχύτητα και την ποιότητα της φωτογραφίας, προσφέροντας καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων. Διατίθεται επίσης υποστηρικτικός μηχανισμός για την πλήρη καταγραφή βίντεο 1080p HD τόσο σε 2D, όσο και σε 3D, με το νέο φακό 45 χιλιοστών F1.8 2D/3D της εταιρίας.

Η οθόνη των 84 χιλιοστών είναι τεχνολογίας AMOLED πάνω στη NX300 με τον περιστρεφόμενο μηχανισμό που επιτρέπει φωτογράφιση αγαπημένων στιγμών από οποιαδήποτε γωνία, ψηλά ή και κοντά στο έδαφος, καθιστώντας παράλληλα εύκολη την επανεξέταση των εικόνων. Η NX300 ολοκληρώνεται με τη ξεχωριστή υβριδική AMOLED οθόνη, με δυνατότητες και έλεγχο διαχείρισης πέντε κατευθύνσεων οθόνης αφής.

Πέρα από τη SMART CAMERA NX300, η Samsung, ανακοίνωσε την παρουσίαση της νέας compact σειράς φωτογραφικών μηχανών, συγκεκριμένα τις WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F και ST150F. Ως νέες προσθήκες στις σειρές WB long-zoom, DV (Dual View) και ST (Style Feauture) φωτογραφικών μηχανών, οι νέες συσκευές συνδυάζουν την υψηλή απόδοση και το κλασικό στιλ με τη συνδεσιμότητα της SMART CAMERA.

“Συνδυάζοντας Σχεδιασμό και Απόδοση για Ηands-on computing”

NIKE2-15HT_014_Dynamic02_Bare-metal

Νέα σειρά PC της Samsung στην CES 2013 με δύο νέες συσκευές: η σειρά 7 Chronos και η φορητή σειρά Notebook 7 Ultra είναι εξοπλισμένες ώστε να συνδυάζουν εργασία αλλά και εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Η νέα σειρά 7 Chronos προσφέρει επαγγελματική απόδοση σε μια λεπτότερη και ελαφρύτερη διάσταση, με επιδόσεις τετραπλού πυρήνα, καθώς και μια νέα λύση λογισμικού, η οποία ονομάζεται επιταχυντής μνήμης RAM και παρέχει έως και 150 τοις εκατό αύξηση στην ταχύτητα για περιήγηση και λειτουργία εφαρμογών, για να δρα ως πραγματικός αντικαταστάτης υπολογιστή. Η οθόνη είναι 15,6αρα, με επιφάνεια αφής 10 σημείων ενώ η σειρά 7 Chronos της Samsung διαθέτει μόλις 20,9 χιλιοστά πάχος, οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου και μπαταρία με διάρκεια ζωής 11-ώρες, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται περισσότερο όπου και αν βρίσκονται.

Η σειρά 7 Ultra της Samsung συνδυάζει φορητότητα και επιδόσεις σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, σώμα από αλουμίνιο. Συνδυάζοντας οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μία όμορφη 13,3’ ιντσών οθόνη Full HD με μία επιφάνεια αφής 10-σημείων, πλαίσιο αλουμινίου, ένα i5 / i7 επεξεργαστή για γρήγορη επεξεργασία και έως 256GB SSD.

Όπως και η σειρά 7 Chronos, θα λειτουργεί σε Windows 8.