Η Sony τα θέλει όλα… 4K!

sony_bravia_x9

Και στη CES 2013 αποκάλυψε μια τεράστια γκάμα από προϊόντα με 4K αλλά και δύο πραγματικά συγκλονιστικές TV. Και είναι η συνέχεια μετά την 85άρ 4K, Ultra HD TV που βγήκε το 2012 στην αγορά – και είδατε ΠΡΩΤΟΙ στο gadgetfreak.gr στην Ελλάδα.

65X900_1

Τα δύο αυτά μοντέλα είναι μια 55άρα και μαι 65άρα: “The screen sizes are smaller, which will mean a more reasonable, consumer friendly price tag. However, we will not be talking about price right now,” είπε κος Sony, ο Rob Manfredo στο ABC News.

Και τώρα το… απίθανο!

oled-4k

Τι είναι; ένα μοντέλο μιας εκπληκτικής OLED 4K που η Sony δείχνει σε demo. Το 56άρι είναι OLED μοντέλο με 4 την ανάλυση μιας 1080p HDTV. Επιπλέον δε, η Sony αναζητά και τη λύση στο θέμα του 4K περιεχομένου με native 4K-ανάλυσης βίντεο: η ιαπωνική εταιρία θα ρίξει μια 4K service το καλοκαίρι: “We will be launching a digital download service in the summer which will bring 4K content to the home,” είπε ο κος Manfredo ενώ το 4K media player θα έχει Sony Pictures Entertainment βίντεο για να λάβουν οι καταναλωτές.

sony 4K

Η εταιρία θα έχει στο επόμενο διάστημα ετοιμάσει και κάτι που δεν είχαμε ακούσει: ένα lineup από 4K-mastered Blu-ray discs.

Τέλος, φτιάξτε μόνοι σας και περιεχόμενο: με μια 4K consumer camcorder που είναι σήμερα σε πρωτότυπη μορφή αλλά έρχεται.

Συμπέρασμα: 4K ή Ultra HD. Απλό