Τι είναι μια βιντεοκάμερα χωρίς τις επιλογές της σε αξεσουάρ; Για τη Sony που ηγείται μακράν στις concumer βιντεοκάμερες, κάτι που έχει ανάγκη από συμπλήρωμα.

Όλα τα νέα μοντέλα της Handycam® που θα έχουμε μέσα στο επόμενο διάστημα και στην Ελλάδα, διαθέτουν τη διασύνδεση Multi Terminal, η οποία επιτρέπει την «έξυπνη» επικοινωνία μεταξύ της βιντεοκάμερας και των αξεσουάρ λήψης.

a href=”https://www.gadgetfreak.gr/wp-content/uploads/2013/01/PJ650_Product_137-Edit.jpg”>PJ650_Product_137-Edit

Οι νέες βιντεοκάμερες των σειρών HDR-PJ/CX400 και πάνω διαθέτουν την τεχνολογία Multi Interface Shoe, με την οποία αξεσουάρ, όπως το φλας και τα μικρόφωνα, αντλούν ισχύ από την ίδια τη βιντεοκάμερα. Η τεχνολογία Multi Interface Shoe, η οποία αναπτύχθηκε ως ένα κοινό shoe για προϊόντα οπτικής απεικόνισης από τη Sony – όπως τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τις ψηφιακές βιντεοκάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές με εναλλασσόμενους φακούς – προωθεί τη συμβατότητα μεταξύ των αξεσουάρ της Sony, που πληρούν το πρότυπο ISO.

Με Wi Fi…

ADP-WL1M

Ο προσαρμογέας ADP-WL1M, ο οποίος είναι συμβατός με όλα τα φετινά μοντέλα της βιντεοκάμερας Handycam®, που διαθέτουν Multi Interface Shoe, είναι μία compact μονάδα Wi-Fi προσαρμογέα, που εισάγει, για πρώτη φορά, την ασύρματη συνδεσιμότητα στη βιντεοκάμερα Handycam®. Στα νέα μοντέλα είναι εφικτή η εύκολη, ασύρματη μεταφορά αρχείων ταινιών και φωτογραφιών MP4 απευθείας σε ένα smartphone ή tablet. Δημιουργήστε αρχεία ασφαλείας ταινιών και φωτογραφιών στον υπολογιστή σας, χωρίς τη δέσμευση ενός καλωδίου. Μπορείτε ακόμα, να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας, ως ένα εύχρηστο ασύρματο τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε διάφορες λειτουργίες, όπως Έναρξη/Λήξη εγγραφής, Ζουμ και άλλες, στη Handycam® σας.

“Multi” σε όλες και για όλα…

HVL-LEIR1

Το HVL-LEIR1 είναι ένα φως για βιντεοκάμερες, που λειτουργεί με μπαταρίες και είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα βιντεοκαμερών, που διαθέτουν την νέα τεχνολογία Multi Interface shoe. Λειτουργεί με μπαταρίες τύπου AA και έχει τη θέση υπέρυθρης πηγής για συναρπαστικές λήψεις, χωρίς φώτα, με μοντέλα Handycam® που υποστηρίζουν NightShot ή Super NightShot.

Το στερεοφωνικό μικρόφωνο ECM-XYST1M, το οποίο είναι επίσης συμβατό με την τεχνολογία Multi Interface Shoe, υποστηρίζει εγγραφή υψηλής ποιότητας ήχου. Η ευρεία απόκριση συχνότητας διασφαλίζει καθαρούς διαλόγους και περιβάλλοντες ήχους.

Το ηχείο RDP-CA2 είναι ένα φορητό ηχείο «360 μοιρών», το οποίο συνδέεται απευθείας σε συμβατά μοντέλα βιντεοκαμερών που διαθέτουν Multi Terminal. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τρόπο για να μπορούν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο δωμάτιο να απολαμβάνουν καθαρό και πλούσιο ήχο soundtrack στις ταινίες που προβάλλονται στα μοντέλα προβολέων της Handycam.

Διατίθενται επίσης τρεις νέοι τρίποδες τηλεχειρισμού, οι οποίοι είναι όλοι συμβατοί με τα νέα μοντέλα Handycam® που διαθέτουν Multi Terminal. Ο compact VCT-VPR1, ο σταθερός VCT-VPR10 και ο κορυφαίος VCT-VPR100.