Τα μηχανακάκια που έχουν και NFC θα μας χαρίζουν και ασύρματο streaming μουσικής “One-touch”.

SRS-BTX300_Black_main

Το ασύρματο ηχείο SRS-BTX500 της Sony υπόσχεται εξαιρετικά φυσικό ήχο, χάρη στην τεχνολογία αιχμής ‘DMC’# της Sony. Οι διπλοί παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) αποδίδουν πολύ καλά τα χαμηλά, ενώ η τεχνολογία Clear Phase DSP αναπαράγει το συναίσθημα που βιώνει κανείς με μία ζωντανή συναυλία, με κρυστάλλινους ήχους οργάνων και κορυφαία φωνητικά.

Με τη βοήθεια της… NASA!

Στα συν και η τεχνολογία Μαγνητικού υγρού (Magnetic Fluid), την οποία αρχικά ανέπτυξε η NASA, η Sony δημιούργησε τα πρώτα στον κόσμο ηχεία full range, που δεν έχουν μονάδα ρυθμιστικού διαφράγματος και μειώνουν την αλλοίωση του ήχου, για αισθητά καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός ο διαστημικός σχεδιασμός εκτινάσσει την αποτελεσματικότητα, αυξάνοντας τα επίπεδα της έντασης, σε σχέση με τα συνηθισμένα ηχεία, που έχουν την ίδια ισχύ.

H δε τεχνολογία επεξεργασίας DSEE, της Sony, ανεβάζει την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής, αποκαθιστώντας τις πολύ σημαντικές υψηλές συχνότητες, οι οποίες χάνονται όταν ακούτε ήχους από την κινητή σας συσκευή.

SRS-BTX300_White_NFC-1200

Το BTX300, ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ είναι σύντροφος στα ταξίδια με ισχύ 20W, 2 καναλιών και υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα ήχου με έναν παθητικό ακτινοβολητή για πολύ low end boost.

Οπου και αν βρίσκεστε, από οποιαδήποτε συσκευή με ενεργοποιημένο Bluetooth®, όπως το iPhone και το iPad σας, ή το smartphone και το tablet σας με λειτουργικό Android.

SRS-BTX500_angleA

Τι κάνουν;

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές

SRS-BTX500

SRS-BTX300

Τύπος ηχείων 2,1 καναλιών (σύστημα ηχείων ‘one box’ DMC) Σύστημα με παθητικό ηχείο 2,1 καναλιών (‘one box’ )
Ισχύς εξόδου 10W+10W+20W 10W+10W
Λειτουργίες ήχου Megabass, Megabass + Surround, Απενεργοποιημένο Megabass, Megabass + Surround, Απενεργοποιημένο
Ασύρματο Bluetooth® (Έκδ. 3.0) Συμβατά προφίλ A2DP/AVRCP/HFP/HSP, NFC, Υποστηριζόμενο codec: SBC
Λειτουργία Hands-free
Μέγιστο εύρος (γραμμή θέας) κατά προσέγγιση 10 μέτρα
Συμβατά προφίλ A2DP/AVRCP/HFP/HSP, NFC, Υποστηριζόμενο codec: SBC
Λειτουργία Hands-free
Μέγιστο εύρος (γραμμή θέας) κατά προσέγγιση 10 μέτρα
Σύνδεση One-touch Απαιτείται συμβατό τηλέφωνο ή κινητή συσκευή με NFC και εφαρμογή NFC Easy Connect Απαιτείται συμβατό τηλέφωνο ή κινητή συσκευή με NFC και εφαρμογή NFC Easy Connect
Διασυνδέσεις / συνδέσεις ήχου Ενσωματωμένο βύσμα ήχου, USB (μόνο έξοδος DC), είσοδος ρεύματος AC Ενσωματωμένο βύσμα ήχου, USB (μόνο έξοδος DC), είσοδος ρεύματος AC
Χρόνος αναπαραγωγής με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (με σύνδεση Bluetooth) Κατά προσέγγιση 6 ώρες Κατά προσέγγιση 8 ώρες
Διαστάσεις Κατά προσέγγιση 384,8 x 152 x 64,3 χλστ. Κατά προσέγγιση  341 x 115 x 58,5 χλστ (με κλειστό το πλαϊνό stand)
Κατά προσέγγιση 341 x 115 x 72 χλστ (με ανοιχτό το πλαϊνό stand)
Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς Ναι Ναι

Απλά… αγγίζεις!

Ακουμπήστε το smartphone* σας ή το tablet σε ένα ασύρματο ηχείο για μία στιγμή και με τεχνολογία NFC (Near Field Communication), το ηχείο συνδέεται άμεσα με το τηλέφωνό σας χωρίς καλώδια, περίπλοκες ρυθμίσεις ή κωδικούς πρόσβασης Bluetooth®.

Με streaming και πρώτης ποιότητας ήχο, που γεμίζει το δωμάτιο ενώ και τα δυο ηχεία παρέχουν την άνεση της λειτουργίας hands-free και σας δίνουν τη δυνατότητα να μιλάτε με τους φίλους σας στο τηλέφωνο, όσο τριγυρνάτε μέσα στο δωμάτιο.

Υπάρχει και μία εύχρηστη θύρα USB για να φορτίζετε το smartphone σας. Νice…