… προσφέρουν αξεπέραστη ψυχαγωγία με κομψό στυλ και Wi-Fi, online υπηρεσίες και εύκολος τηλεχειρισμός από το κινητό μας!

S1100_cw

  • Με το νέο στυλ τελευταίας τεχνολογίας, εμπνευσμένο από το Sense of Quartz, που εναρμονίζεται με τη νέα σας τηλεόραση BRAVIA
  • Βελτιωμένη Wi-Fi συνδεσιμότητα με ισχυρότερη λήψη σήματος και εκτεταμένο εύρος
  • Ενεργοποιημένο Internet με έξυπνη πρόσβαση για μεγάλο εύρος streaming μουσικής, βίντεο και υπηρεσιών αλληλεπίδρασης
  • Περιήγηση σε online περιεχόμενο και υπηρεσίες με την εφαρμογή TV SideView, για κινητά

 

Oικιακή ψυχαγωγία “βρίσκεται στα καλύτερά της” όπως μας λέει η εταιρία με τις τρεις, εξαιρετικά κομψές, νέες συσκευές αναπαραγωγής Smart Blu-ray Disc™ της μαμάς Sony.

Η συσκευή αναπαραγωγής Smart Blu-ray Disc™, που παρουσιάζεται στη φετινή συλλογή της Sony διαθέτει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, και προσθέτει χάρη, άμεσα, στο καθιστικό σας.

Οι δε κομψές γραμμές του Sense of Quartz αποτελούν το σήμα κατατεθέν της φετινής σειράς των τηλεοράσεων BRAVIA.

Είτε βλέπετε ταινίες 3D στη συσκευή Blu-ray Disc™ σας, είτε το αγαπημένο σας DVD αναβαθμισμένο σε Full HD, θα απολαύσετε εικόνες εξαιρετικής ποιότητας.

S5100_fr

Συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής Smart Blu-ray Disc™ με την τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση BRAVIA LCD, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία TRILUMINOS Display, και θα απολαύσετε ακόμα πιο ζωντανές εικόνες με πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα από μία μεγάλη παλέτα χρωμάτων.

Η νέα, πλήρως, καλυμμένη οπτική μονάδα οδήγησης αυξάνει τη σταθερότητα αναπαραγωγής, ενώ, πλέον, διαθέτει την ταχύτερη λειτουργία Quick Start Loading. Απλώς, βάλτε ένα δίσκο και σε ελάχιστα λεπτά θα χαθείτε σε έναν κόσμο ανυπέρβλητης οικιακής ψυχαγωγίας.

BLR_In-situ_01_077_f1

Για ακόμα περισσότερες εμπειρίες ψυχαγωγίας, συνδεθείτε με το Wi-Fi…

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, σε επιλεγμένα μοντέλα, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν συναρπαστικό κόσμο online περιεχομένου και υπηρεσιών. Η ασύρματη λήψη έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με παλιότερα μοντέλα για πιο δυνατή, πιο σταθερή πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming … ακόμα και αν ο κόμβος Wi-Fi σας βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο.

Μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε πλούσιο online περιεχόμενο από τη Sony και από άλλα μεγάλα ονόματα στο χώρο. Μια απλή εγγραφή στο Sony Entertainment Network(*1), σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές on-demand από την υπηρεσία Video Unlimited, ή να περιηγηθείτε σε εκατομμύρια τραγούδια και ραδιοφωνικά κανάλια, χωρίς διαφημίσεις, από την υπηρεσία Music Unlimited. Περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας, από την άνεση του καναπέ σας!

Μπορείτε ακόμα να τα λέτε με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, όσο βλέπετε τηλεόραση.

Κρατήστε τον έλεγχο με το TV SideView

Ελέγξτε τη συσκευή Smart Blu-ray Disc™ (*2) από το Xperia Tablet σας, το Xperia smartphone, το iPhone ή το iPad με το TV SideView.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή για κινητά (με λειτουργικό Android ή iOS) κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση online υπηρεσιών και την ανακάλυψη εξαιρετικού περιεχομένου, σχετικό με το δίσκο ή την τηλεοπτική εκπομπή, που παρακολουθείτε. Πρόκειται για μία εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, που θα σας ικανοποιήσει, και βρίσκεται, τόσο κοντά… στην άκρη των δακτύλων σας.

Είστε απασχολημένοι με κάτι άλλο; Δεν πειράζει, μπορείτε να ελέγχετε hands free τη συσκευή Blu-ray Disc™ με φωνητικές εντολές.

 

Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής Smart Blu-ray Disc™ BDP-S1100, , BDP-S4100 και BDP-S5100 από τη Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά ήδη από τον Φεβρουάριο του 2013!

(*2) εκτός από το BDP-S1100