Πόσες φορές λές ‘το θέλω’ στον κόσμο των gadget και της τεχνολογίας;  Αυτή είναι μια.

Οι φήμες για το νέο tablet είχαν οργιάσει το τελευταίο διάστημα και τώρα η εταιρία φαίνεται να παρουσιάζει και επισήμως το νέο υπερtablet της…

sony xperia Z 2

Η πρώτη ανακοίνωση έρχεται από την ιαπωνική NTT DoCoMo που είχε ήδη φέρει στοιχεία για το Tablet Z και μας είχε σε αναμένα καρφιά. Στα τεχνολογικά διαμάντια της Sony περιλαμβάνεται και ο ήχος με χρήση τεχνολογίας S-Force Front Surround 3-D virtual sound ενώ λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι – Near Field Communication, για share φωτό και βίντεο με τα Xperia smartphone και tablet και μόνο ένα κουμπί.

Τώρα, η Sony Mobile Japan σηκώνει το πέπλο και επισήμως με το Tablet Z λοιπόν, να είναι επιτέλους πραγματικότητα και πραγματικά συγκλονιστικό. Πανέμορφο.

sony xperia Z

Τι βλέπουμε;

Είναι ένα Android 4.1-powered μηχανάκι το Tablet Z με τη 10αρα οθόνη του και ανάλυση 1920×1200 όπως και την τεχνολογική ενίσχυση της πανίσχυρης Sony Mobile Bravia image-enhancement μηχανής.

Το Tablet Z είναι και “dust-and-water resistant” στο σασί του ενώ μέσα έχουμε τον 1.5GHz quad-core Qualcomm, 2GB RAM, 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και 8-megapixel κάμερα πίσω με backlit αισθητήρα.

sony xperia Z 3

Στην ισχύ μια 6,000mAh μπαταρία και μια microSD θύρα όπως και Wi-Fi, LTE και NFC. Το μεγάλο ατού;

Τα μόλις 6.9mm πάχους του απίστευτου Sony tab που σημαίνει πως είναι πιο λεπτό και από iPad mini.

Ένας top παίκτης. Απόλυτα.