Είναι το νέο ‘μεγάλο’ όπλο της Sony στο χώρο που ξέρει καλύτερα και περισσότερα χρόνια από όλους: την τηλεόραση. Η κορυφαία 950 δεν είναι απόλυτη επιλογή μόνο γιατί έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη αλλά για το tech στην είκόνα: είναι πιο εξελιγμένη τηλεόραση με τοπικό έλεγχο φωτισμού – local dimming, στην κόσμο και υπόσχεται το κορυφαίο μαύρο και κανονικά, απίστευτα φυσικά και ‘αληθινά’ χρώματα out of the box. Απλά.

Σε 55 και 65 ίντσες…

Local Dimming: Με τις λυχνίες LED σε ακριβείς ζώνες πίσω από την εικόνα, για να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα εξοικονομεί και ενέργεια ενώ αποκαλύπτει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες και προσφέρει υψηλότερη αντίθεση από μία συμβατική τηλεόραση LED.

Και άλλες λεπτομέρειες;

Πανίσχυρος επεξεργαστής: Μετά το πάνελ και τον φωτισμό αναλαμβάνει η X-Reality PRO, ο επεξεργαστής εικόνων από τη Sony που υπόσχεται πως βελτιώνει και ένα βίντεο στο Internet, είτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, ή ακόμα η πιο πρόσφατη ταινία σε 3D.


Tέλος δίνει πρόσβαση και το Sony Internet TV, “το μόνο όριο είναι η φαντασία σας”
όπως λέει η εταιρία με το Sony Entertainment Network, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi: Twitter™, το Facebook®, το YouTube™, το Skype™ και άλλα.

Η HX95 είναι όμως και τόσο όμορφη, όσο και οι εικόνες που προβάλλει με έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό και βάση από αλουμίνιο – ναι, όχι πλαστικό, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε 6 μοίρες.

Κορυφαία.