Και επίσημα, όλες οι πληροφορίες για τη νέα μηχανή της Sony…

A58_wSAL1855-2_TMT_02-1200

  • Απαθανατίστε στιγμιότυπα με εξαιρετικές λεπτομέρειες χάρη στον νέο αισθητήρα Exmor APS HD CMOS με 20,1 ενεργά megapixel
  • Συλλάβετε τη γρήγορη δράση με ταχύτατες λήψεις 8fps* και τη νέα λειτουργία Lock-on Autofocus
  • Τραβήξτε φωτογραφίες και προβάλετέ τις με αυτοπεποίθηση, μέσα από το νέο σκόπευτρο OLED Tru-Finder
  • Δημιουργήστε συνθέσεις σαν επαγγελματίας, με τη νέα λειτουργία καδραρίσματος Auto Object Framing

 

* Σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE

 Προσιτή και με νέας γενιάς τεχνολογία στα ‘σπλάχνα’ της…

Χάρη στη νέα α58 με εναλλάξιμους φακούς από τη Sony, μπορείτε να καταγράψετε όλες αυτές τις αυθόρμητες στιγμές στη ζωή σας, σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέφτη για ταχεία λήψη με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι μονόδρομος για φωτογραφικές ευκαιρίες που εμφανίζονται μία φορά στη ζωή σας. Ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε εναλλάξιμους φακούς για τις φωτογραφίες σας, θα απολαμβάνετε ποιοτικές εικόνες, χωρίς προσπάθεια, που υπερτερούν από αυτές των compact φωτογραφικών μηχανών τύπου point-and-shoot. Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή α58, που αντικαθιστά την εισαγωγική α37 στο line up της Sony, διαθέτει χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να έχει μια πολύ πιο ακριβή μηχανή DSLR.

Νέος  Exmor APS HD CMOS..

Στην καρδιά της φωτογραφικής μηχανής α58 βρίσκεται ένας ολοκαίνουργιος αισθητήρας Exmor APS HD CMOS με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 20,1 ενεργών megapixel, περίπου. Επιπλέον, ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνων BIONZ παρέχει ιδιαίτερα αναλυτικές φωτογραφίες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο και βίντεο full HD, καθώς και πολύ μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100 με 16000.

 

Διαλέξτε μεταξύ των 35 εναλλάξιμων φακών A-mount (συμπεριλαμβανομένων των δύο τηλεμετατροπέων) και απολαύστε άψογες εικόνες σε σχεδόν κάθε κατάσταση φωτισμού, από χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι ατμοσφαιρικές σκηνές στο λυκόφως. Ακόμα και αν κάνετε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, χάρη στη λειτουργία SteadyShot INSIDE, οι φωτογραφίες σας θα είναι καθαρές και σταθερές, και μπορείτε να τραβάτε με σιγουριά σε χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου ή υψηλότερες ρυθμίσεις ζουμ, όπου το κούνημα του χεριού αποτελεί συχνά αιτία ανησυχίας.

SEL18200_TOP_pers-1200

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες φωτογραφικές μηχανές DSLR, οι μηχανές SLT, από τη Sony, χρησιμοποιούν τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέφτη, η οποία κατευθύνει το φως στον κεντρικό αισθητήρα εικόνας καθώς και σε έναν ξεχωριστό αισθητήρα αυτόματης εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι τα αντικείμενα της φωτογράφισής σας διατηρούν την έντονη εστίαση συνέχεια, όσο εσείς συνθέτετε τις σκηνές με την οθόνη LCD με γωνία κλίσης ή μέσω του υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης σκοπεύτρου OLED Tru-Finder. Χωρίς μετακινούμενο καθρέφτη να σας καθυστερεί, απλώς, θα απολαμβάνετε αδιάλειπτη προβολή ζωντανών εικόνων, κατά τη γρήγορη λήψη εν ριπή, ή όσο καταγράφετε βίντεο full HD.

 A58_wSAL1855-2_wTILT_LCD_01-1200

Η φωτογραφική μηχανή α58 σάς συνοδεύει σε κάθε δραστήρια στιγμή σας και σας βοηθά να την απαθανατίζετε, είτε πρόκειται για σπορ και την άγρια φύση, είτε για τις αυθόρμητες στιγμές χαράς με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE φέρνει πιο κοντά αυτήν την καθοριστική στιγμή, χάρη στη μεγάλη ταχύτητα ριπής καθαρών εικόνων, στα 8 κάδρα το δευτερόλεπτο. Το υψηλής απόδοσης σύστημα 15 σημείων AF διαθέτει, πλέον, τη λειτουργία Lock-on Autofocus, η οποία παρέχει ταχύτερη και ακριβέστερη παρακολούθηση του αντικειμένου. Μπορείτε, τώρα πια, να συλλάβετε τη χάρη των αθλητών σε αγώνες ή των άγριων ζώων στη φύση με ριπή καθαρά εστιασμένων εικόνων, ακόμα και αν το αντικείμενό σας κινείται.

Η τεχνολογία Auto Portrait Framing, που υπήρχε και σε προηγούμενα μοντέλα, έχει πλέον εξελιχθεί στην ακόμα πιο εύχρηστη λειτουργία Auto Object Framing και σας βοηθά να αποκτήσετε πιο όμορφα και επαγγελματικά αποτελέσματα, χωρίς προσπάθεια. Η φωτογραφική μηχανή α58 ορίζει τι είναι η σκηνή – ένας άνθρωπος, δυο, ακόμα και κινούμενα αντικείμενα ή πολύ έντονα κοντινά πλάνα – παρακολουθεί, καδράρει και κόβει τη λήψη για να δημιουργήσει ισχυρές και επαγγελματικά καδραρισμένες συνθέσεις. Χάρη στην τεχνολογία Pixel Super Resolution Technology, από τη Sony, οι κομμένες εικόνες διατηρούν την ίδια ανάλυση με την αρχική έκθεση.

Χάρη στη λειτουργία Picture Effect, που επιλέγετε άμεσα από το διακόπτη λειτουργίας, μπορείτε να διαλέξετε μία από τις 15 καλλιτεχνικές επιλογές επεξεργασίας in-camera, όπως την Toy Camera, τη Mono και την Partial Colour.

Το καδράρισμα, η εστίαση και η προβολή των σκηνών που τραβήξατε είναι εύκολη υπόθεση με το νέο σκόπευτρο OLED Tru-Finder. Αυτό το φωτεινό ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης δείχνει με ακρίβεια τα αποτελέσματα των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής σε πραγματικό χρόνο. Δείτε, άμεσα, τα αποτελέσματα της ρύθμισης για την αντιστάθμιση της έκθεσης, το διάφραγμα, το ISO, την εξισορρόπηση του λευκού, τη λειτουργία Picture Effect και άλλες παραμέτρους πριν τραβήξετε τη φωτογραφία, και όχι μετά. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να συνθέσετε την τέλεια λήψη με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Τεχνολογία TRILUMINOS Colour…

Η μηχανή α58 είναι η πρώτη μηχανή με εναλλάξιμους φακούς A-mount, από τη Sony, η οποία προσφέρει υποστήριξη στη νέα τεχνολογία TRILUMINOS Colour. Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε τηλεόραση BRAVIA TV, με την υποστήριξη της τεχνολογίας “TRILUMINOS Display”, και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από μία εντυπωσιακά μεγάλη παλέτα ζωντανών και πολύ ρεαλιστικών χρωμάτων.

Πότε; σύντομα. Η νέα uberμηχανή α58 με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2013.

Τεχνικές προδιαγραφές

SLT-A58

Αισθητήρας εικόνας Exmor APS HD CMOS
Ενεργά pixel 20,1 megapixel (κατά προσέγγιση)
Εύρος ευαισθησίας ISO 100 – 16000 (25600 με Multi Frame NR)
Σύστημα Αυτόματης Εστίασης (AF) Live προεπισκόπηση AF Phase detection 15 σημείων με 3 διασταυρούμενους αισθητήρες, με AF tracking σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE
Λειτουργία Continuous burst shooting (μέγ.) 5 fps (8 fps σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE)
Εγγραφή ταινιών Σύστημα Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο Σκόπευτρο OLED Tru-Finder με 100% κάλυψη πεδίου
Οθόνη LCD 460k-dot 6,7 εκ. (2,7-type) με ρυθμιζόμενη γωνία
Λειτουργίες σύνθεσης εικόνας Auto HDR, Hand-held Twilight, Sweep Panorama, Anti Motion Blur, Multi Frame Noise Reduction
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot INSIDE
Ενσωματωμένο φλας GN 10
Διασυνδέσεις HDMI, Multi Interface Shoe, Multi Terminal, Υποδοχή καρτών Memory Stick Duo / SD
Picture Effect 11 τύποι, 15 παραλλαγές
Διαστάσεις 128,6 x 95,5 x 77,7 χλστ. (κατά προσέγγιση)
Βάρος (μόνο σώμα) 492 γρ. (κατά προσέγγιση)
Διάρκεια λήψεων Με χρήση σκοπεύτρου Tru-Finder: 690 λήψεις
Με χρήση οθόνης LCD: 700 λήψεις