Τι είναι μια φωτογραφική χωρίς τα… gadget της;!;

RM_VPR1_accessories-600

Το νέο φλας HVL-F20M, που εξοικονομεί χώρο και είναι εύκολο στη μεταφορά, προορίζεται για φωτογραφικές μηχανές με τεχνολογία Multi Interface Shoe και είναι ιδανικό για να φωτίζει πορτρέτα, εσωτερικούς χώρους και σκηνές με χαμηλό φωτισμό.

Ας μην σας ξεγελά, όμως, το μικρό του μέγεθος, διαθέτει επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως ασύρματο έλεγχο για εύχρηστες πολλαπλές ρυθμίσεις φλας, απλή λειτουργία bounce και αντιστάθμιση για τη λειτουργία Auto White Balance, για ισορροπία του λευκού με πιο ακριβή και φυσική εμφάνιση. Είναι τόσο εύκολο να το χρησιμοποιείτε! Απλώς σηκώστε την κεφαλή του φλας για να ανάψει… και μετά χαμηλώστε το για να το σβήσετε, όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

 HVL-F20M_Right_Standard-600

Το ενσύρματο τηλεχειριστήριο RM-VPR1 διαθέτει εύχρηστα κουμπιά ελέγχου για το ζουμ και την έναρξη/διακοπή λήψης βίντεο, είναι επίσης συμβατό με την ολοένα αναπτυσσόμενη σειρά των μοντέλων ‘α’ A-mount και E-mount, Cyber-shot™ και τις βιντεοκάμερες Handycam®, που διαθέτουν την εύχρηστη διασύνδεση Multi Terminal. Περιλαμβάνει, επίσης, μια λειτουργία κλειδώματος κλείστρου, η οποία είναι ιδανική για λήψεις με λειτουργία bulb μεγάλης έκθεσης με φωτογραφικές μηχανές ‘α’. Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνει δυο καλώδια. Το ένα χρησιμοποιείται με φωτογραφικές μηχανές/βιντεοκάμερες με Multi Terminal, ενώ το άλλο διευκολύνει την απελευθέρωση κλείστρου στις φωτογραφικές μηχανές ‘α’ A-mount, που περιλαμβάνουν μόνο ένα τηλεχειριστήριο.

 RM-VPR1_CX87600_01-600

Στο http://www.sony.co.uk/hub/lenses για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους νέους φακούς και τα αξεσουάρ αγόρια…

 RM_VPR1_with_MULTI_cable-1200

Οι νέοι φακοί και τα αξεσουάρ θα διατίθενται στην αγορά από τον Μάρτιο του 2013.