Και επίσημα…

sony10

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, η Sony Mobile ανακοίνωσε το παγκόσμιο λανσάρισμα του Xperia™ Tablet Z, του πιο λεπτού* tablet 10 ιντσών, που θα κυκλοφορήσει τo 2ο τρίμηνο του 2013. Παράλληλα, η ναυαρχίδα smartphone Xperia™ Z ξεκινάει από σήμερα να διατίθεται στην παγκόσμια αγορά. Από την ανακοίνωσή του τον Ιανουάριο, το smartphone Xperia™ Z έχει κερδίσει 13 βραβεία και έχει επιτύχει τη μεγαλύτερη διανομή από οποιοδήποτε Sony smartphone μέχρι σήμερα, με 140 κανάλια πωλήσεων σε 60 αγορές παγκοσμίως.

Xperia_Tablet_Z_Xperia_Z_Angle1

1+1: Τα δύο προϊόντα συνδυάζουν άψογα τα πιο premium χαρακτηριστικά τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, design και συνδεσιμότητας που διαθέτει η Sony.

Premium Design

To Xperia™ Tablet Z είναι το πιο premium 10,1″ LTE Android tablet που υπάρχει διαθέσιμο. Έχει κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας, διαθέτει την ίδια εντυπωσιακή σχεδίαση OmniBalance, όπως το smartphone και είναι επίσης το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet που κυκλοφορεί με 6,9mm και 495γρ αντίστοιχα.

Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα και βγαίνει σε δύο εκδόσεις: LTE και WiFi. Είναι η πρώτη ταμπλέτα που «τρέχει» με τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή και προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα αντίστασης στο νερό (IP55 και IP57 αντιστοιχα) που έχουν προσφερθεί σε tablet. Λίγες σταγόνες ή πιτσιλιές δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα. **

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Kaz Tajima, Corporate Vice President, Head of UX Creative Design and Planning της Sony Mobile: «Το Xperia™ Tablet Z θέτει νέα δεδομένα στην ψυχαγωγία αφού συνδυάζει τα premium χαρακτηριστικά της Sony τεχνολογίας, με τη δυνατότητα σύνδεσης σε πολλαπλές συσκευές και φυσικά τη μοναδική εμπειρία χρήσης. Το Xperia™ Tablet Z ενδυναμώνει την επιθυμία μας να βρισκόμαστε στους leaders των premium Android προϊόντων, βασιζόμενοι πάνω στις αρχές που καθιέρωσε το smartphone Xperia™ Z και τελειοποιώντας τις για tablet».

Τεχνολογία Sony

Το Xperia™ Tablet Z διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία της τεχνολογίας Sony. Έχοντας 10.1” HD WUXGA οθόνη με Mobile BRAVIA Engine 2, προσφέρει βελτιωμένα χρώματα, και άψογη οπτική εμπειρία για τον θεατή. Επίσης, διαθέτει 8MP κάμερα στο πίσω μέρος με Exmor R και 2MP HD κάμερα στο εμπρός μέρος για βέλτιστη λήψη σε κάθε περίσταση. Το S-Force Front Surround 3D της Sony, εγγυάται την καλύτερη ηχητική απόδοση με Clear Audio+ και την καινοτόμα χρήση δύο ενσωματωμένων ηχείων με speaker halls στις γωνίες που δίνουν άψογο ήχο από όπου και αν το κρατήσει κάποιος. Από το Xperia™ Tablet Ζ δεν απουσιάζει και το Battery STAMINA, μία μοναδική τεχνολογία διαχείρισης της μπαταρίας που βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια αναμονής. Τέλος, η έκδοση WiFi προσφέρει έως 64GB με μια προαιρετική κάρτα microSD.

Ασύρματη συνδεσιμότητα One-touch

Το Xperia™ Tablet Ζ προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας από οποιοδήποτε άλλο tablet. Διαθέτει NFC και λειτουργίες One-Touch της Sony που επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο από το HD tablet στην τηλεόραση, σε άλλο tablet ή στο τηλέφωνο. Οι One-Touch λειτουργίες της Sony είναι ένα βασικό συστατικό των προϊόντων της φέτος και καμία άλλη εταιρεία καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών δεν διαθέτει τόσα πολλά NFC προϊόντα στην αγορά. Το Universal IR Remote της ταμπλέτας επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν από την ταμπλέτα απευθείας την τηλεόραση τους και άλλες συσκευές της Sony – καθώς και άλλων κατασκευαστών . Τέλος το SideView είναι μια νέα εφαρμογή που δίνει στους χρήστες έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με την τηλεόραση. ***

Εφαρμογές media της Sony

Οι γνωστές media εφαρμογές – «WALKMAN», «Movies» και «Album» – δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να απολαμβάνει το περιεχόμενο του με τον ίδιο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Τα αξεσουάρ του Xperia™ Tablet Z

sony14

Για το Xperia™ Tablet Z θα υπάρχει με μία σειρά από αξεσουάρ όπως φορτιστής, προστατευτικό οθόνης LCD, δερμάτινη θήκη σε διάφορα χρώματα.

Το Xperia™ Tablet Z διαθέτει λειτουργικό Android 4.1 (Jelly Bean) με δυνατότητα αναβάθμισης σε 4.2.

sony16

Βασικά Χαρακτηριστικά: Xperia™ Tablet Z

  • 10.1” HD 1920x1200p WUXGA οθόνη με Mobile BRAVIA Engine 2
  • S-Force Front Surround 3D
  • Παγκοσμίως το πιο λεπτό 10’’ tablet με 6.9mm και το πιο ελαφρύ στα 495γρ.
  • Ανθεκτικό σε σκόνη και νερό (IP55 & IP57) με ανθεκτικό τζάμι στην μπροστινή οθόνη
  • Snapdragon S4 Pro επεξεργαστής με 1.5 GHz asynchronous quad CPUs και 2GB RAM
  • One-touch συνδεσιμότητα με Near Field Communication (NFC)
  • Μοναδικό OmniBalance σχεδιασμό με ελαφρά στρογγυλεμένες άκρες και λείες  ανακλαστικές γραμμές
  • 8 MP πίσω κάμερα με “Exmor R for mobile” και Superior Auto συν 2MP HD μπροστινή κάμερα
  • Battery STAMINA mode

* Επικυρωμένο στην κατηγορία 10” tablet την ημέρα ανακοίνωσης.
**Σύμφωνα με τα IP55 και IP57, το Xperia Z προστατεύεται κατά της εισόδου σκόνης και νερου. Εφόσον όλες οι θύρες είναι πάντοτε κλειστές, το τηλέφωνο προστατεύεται (i) κατά την επαφή του με νερό από όλες τις πιθανότητες που προβλέπει το IP 55 – και/ή (ii) μπορεί να μείνει κάτω από 1 μέτρο καθαρου νερού για 30 λεπτά σύμφωνα με το IP 57.
*** TV SideView – μπορεί ο χρήστης να το κατεβάσει από το Google Play – η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εξαρτάται από τη χώρα