… ως βασικό πρόσωπο του εντυπωσιακού game και στο πλευρό της Ellen Page.

Dafoe

Η δύναμη του Hollywood εισβάλλει στον κόσμο του gaming με τη ανακοίνωση της Sony Computer Entertainment Europe για την ανάθεση πρωταγωνιστικού ρόλου στον Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man) στο πλευρό της Ellen Page (Juno, Inception) στο BEYOND: Two Souls™, το νεότερο τίτλο της περίφημης Quantic Dream, η οποία δημιούργησε το πολυβραβευμένο Heavy Rain™!

Dafoe 3

Οι αστέρες τώρα στα games…

Ένα καστ γεμάτο αστέρες σε ένα παιχνίδι που διαμορφώνει το δικό του είδος:

Στο BEYOND: Two Souls θα πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Oscar, Ellen Page στο ρόλο της Jodie Holmes, μιας νεαρής γυναίκας που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις μέσω του ψυχικού συνδέσμου της με μία αόρατη οντότητα. Εκτός από την Ellen, στον τίτλο πρωταγωνιστεί και ο Willem Dafoe, ο οποίος υποδύεται τον Nathan Dawkins, έναν αινιγματικό επιστήμονα που εργάζεται σε μια κυβερνητική υπηρεσία αρμόδια για την παρακολούθηση μεταφυσικών συμβάντων και δραστηριοτήτων. Η επαγγελματική περιέργεια του Dawkins για τη Jodie, ενισχύεται από στοιχεία προσωπικής τραγωδίας και αποτελεί το κεντρικό θέμα του BEYOND: Two Souls και διαμορφώνει μια πλούσια και ενθυμητική αφήγηση, η οποία υποστηρίζεται στο έπακρο από τις ερμηνευτικές δυνατότητες του Dafoe.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του BEYOND: Two Souls, David Cage σχολιάζει: «Επιλέξαμε την  Ellen και τον Willem λόγω του εξαιρετικού ταλέντου τους. Πρωταγωνίστησαν με το ίδιο πάθος και αφοσίωση όπως και στις κινηματογραφικές ταινίες, στις οποίες συμμετείχαν. Πρώτη φορά συναντώ τόσο σημαντικές ερμηνείες στο χώρο των video games».



Στο BEYOND θα παίξετε διατρέχοντας τη δεκαπεντάχρονη ιστορία της Jodie και θα βιώσετε τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής της. Ενώ ταξιδεύει ανά τον κόσμο, η Jodie θα έρθει αντιμέτωπη με πρωτοφανείς δοκιμασίες, οι οποίες θα συνδυαστούν με έντονα φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές, πρωτόγνωρες για οποιοδήποτε άλλο video game.

Dafoe 2


Όπως και ο προκάτοχός του, το Heavy Rain, έτσι και το BEYOND: Two Souls θα επιτρέψει στους παίκτες να διαμορφώσουν την ιστορία με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο γνωστός ηθοποιός Willem Dafoe δηλώνει: “Πρόκειται για μια πανέμορφη ιστορία και η συμμετοχή του παίκτη στη διαμόρφωση του σεναρίου και την επιλογή των ενεργειών του ήρωα ανοίγουν φανταστικούς δρόμους στη διαμόρφωση της ιστορίας”.

Dafoe

Ο Cage προσθέτει “Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό που δημιουργήσαμε και ελπίζω ότι οι παίκτες θα εκτιμήσουν το BEYOND: Two Souls για την έντονα αυθεντική, πλούσια και επιδραστική εμπειρία που θα τους προσφέρει”.

 

Το επόμενο κεφάλαιο για την Quantic Dream:

Το BEYOND: Two Souls αναπτύχθηκε αποκλειστικά για PlayStation®3 [PS3™], και θολώνει τα όρια ανάμεσα στο gaming και την κινηματογραφική δημιουργία με μία ολοκαίνουρια μηχανή, μια καθηλωτική και βαθιά ιστορία και τις καλύτερες ερμηνείες ηθοποιών που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε παιχνίδι.

Οι τεχνικές που χρησιμοποίησε η εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dream, προκειμένου να καταγράψει τις φωνές και τις κινήσεις προσώπου και σώματος, έχουν ως αποτέλεσμα την αποτύπωση εκπληκτικών ερμηνειών από τους ηθοποιούς και συντελούν σε μια από τις πλέον ρεαλιστικές και πλέον φορτισμένες συναισθηματικά εμπειρίες gameplay όλων των εποχών.

ΤΟ BEYOND: Two Souls αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2013 αποκλειστικά για PS3

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Βυθιστείτε σε μια συναρπαστική και αναπάντεχη ιστορία με ένα καστ ηθοποιών χολιγουντιανών προδιαγραφών και την Ellen Page με τον Willem Dafoe στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

  • Δημιουργήστε το προσωπικό σας ταξίδι, ενώ οι δράσεις και οι αποφάσεις σας διαμορφώνουν την εξέλιξη της ιστορίας.

  • Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της Jodie, αλλά και της μυστηριώδους οντότητας, ενώ εμπλέκεστε σε εκπληκτικές και περιπετειώδεις αποστολές.

  • Βιώστε την εμπειρία αξιοποίησης κορυφαίων τεχνολογιών από την Quantic Dream, σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο όμορφα και καλοφτιαγμένα που έχουμε δει ποτέ στο PS3.