Ακλόνητα.

Windows-7

Προσπαθεί να τα σκοτώσει και… ΔΕΝ! Ο λόγος για τη Microsoft και τη δέσμευση της πως θα ‘σκοτώσει’ τα Windows XP στις 8 Απριλίου του 2014 για να εστιάσει στα Windows 8. Κι όμως. Δεν πολυθέλουν να αφήσουν τα Windows XP, την 11χρονη πλατφόρμα λειτουργικού οι χρήστες και όπως λέει η Net Applications, τα Windows XP με μερίδιο 38.73%, είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές λειτουργικό μετά τα Windows 7.

Τα Windows XP δε, έχασαν μικρό μερίδιο χρηστών το 2013 και πήγαν από το 39.51% του Ιανουαρίου του 2013 στο 38.73 τον περασμένο μήνα, ενώ τα Windows 7 και Windows 8 βελτίωσαν τα νούμερα τους.

“We recommend that customers running computers with Windows XP take action and update or upgrade their PCs before the end-of-support date. If Windows XP is still being run in your environment and you feel that migration will not be complete by April 8, 2014, or you haven’t begun migration yet, Microsoft is eager to help,” λέει η εταιρία σε πρόσφατη δήλωση της, και πέρα από λόγους security αλλά και app compatibility μένει να δούμε αν τελικά οι χρήστες, θα… αφήσουν τη σχέση τους.