Συγκλονιστική σχεδίαση και πάνω από όλα ποιότητα. Με κορυφαία τεχνολογία.

XBAC10_Black_2

Νέος σχεδιασμός, ασφαλής εφαρμογή και μεγάλη (in-ear) άνεση

Μικροσκοπική μονάδα οδηγού Balanced Armature (BA) (πλήρους εύρους), η οποία αναπαράγει ομαλό και πεντακάθαρο φωνητικό ήχο

Ελάχιστη απώλεια ήχου – η μουσική σας είναι ιδιωτική σας υπόθεση

Διατίθενται σε μαύρο και άσπρο

XBAC10_White_2

Τα XBA-C10, από τη Sony, είναι έξυπνα, ελαφριά, ευκολοφόρετα και αποτελούν τον ιδανικό σας σύντροφο στις καθημερινές σας ακροάσεις.

Η τεχνολογία Balanced Armature (BA) διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου και άνετη in-ear εφαρμογή, όσο βρίσκεστε σε κίνηση. Η μικροσκοπική μονάδα οδηγού BA μέσα στα ακουστικά XBA-C10 αναπαράγει ομαλά και πεντακάθαρα φωνητικά και ορχηστρικούς ήχους με ικανοποιητικά συμπαγή, ενισχυμένα μπάσα.

Το μοναδικό, μικρό σχήμα του οδηγού βελτιώνει, επίσης, τη μόνωση του ήχου για μία πιο ιδιωτική ακουστική εμπειρία. Ο εξωτερικός θόρυβος μειώνεται και σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε στην αγαπημένη σας μουσική, χωρίς περισπασμούς. Η απώλεια ήχου από τα ακουστικά έχει, επίσης, περιοριστεί, ώστε να μην ενοχλούνται οι γύρω σας.

XBAC10_White_1

Τα νέα ακουστικά XBA-C10 παρέχουν άνεση, αλλά και σταθερότητα, χάρη στον καινοτόμο σταθερό σχεδιασμό τους σε σχήμα Δ, διατηρώντας τη θέση τους με ασφάλεια, ακόμα και ύστερα από πολλές ώρες ακρόασης.

Επιλέξτε μεταξύ λευκού ή μαύρου, ώστε να ταιριάζουν με το MP3 ή την κινητή συσκευή σας, και ένα επιπλέον μπόνους, το καλώδιο διαθέτει μία ελαφριά αυλάκωση ώστε να μην μπερδεύεται.

Τα νέα in-ear Sony ακουστικά με τεχνολογία Balanced Armature, XBA-C10 είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2013.

Βασικές προδιαγραφές

Τύπος : Κλειστός, Balanced Armature

Μονάδα οδήγησης : Balanced Armature

Απόκριση συχνότητας (Hz) : 5 Hz –25.000 Hz

Ευαισθησία (dB/mW) ; 100dB (είσοδος 150mV)

Μήκος καλωδίου : 1,2 μ.

Βάρος (g) : Περίπου 4 γρ. (χωρίς το καλώδιο)

Παρεχόμενα αξεσουάρ : Καλύμματα ακουστικών (earbuds ) (SS, S, M, L), κλιπ, ρύθμιση καλωδίου