Πέρα από το εκπληκτικό Ζ της και άλλα που έρχονται σε mid level, η Sony ετοιμάζει και άλλα πράγματα…

Τι πιο λογικό για μια Sony Mobile από το ετοιμάζει Android smartphones με απίστευτες φωτογραφικές: στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα μοντέλο με 16-megapixel και ένα με 20-megapixel.\

CMOSIS-70MP-full-frame-sensor

Το δεύτερο είναι το Honami, ένα smartphone που θα έρθει μαζί με το επονομαζόμενο Togari και αναμένεται να έχει μια οθόνη 6.44άρα 1080p display. Σε τι θα ξεχωρίζει το Honami; Μα θα έχει πίσω έναν 1/1.6″ Exmor RS stacked αισθητήρα ΚΑΙ έναν φακό Sony G όπως λέει το VR-Zone που ακόμη, προσθέτει πως το smartphone θα έχει είτε xenon είτε dual-LED φλας.

Διαβάστε ΤΙ θα έχει…

Ναι, είναι η μεγαλύτερη φωτογραφική σε Android, μεγαλύτερη και από του Samsung Galaxy με μόνη άλλη εναλλακτική το Nokia 808 PureView με το παρωχημένο λειτουργικό. Το δε XperiaBlog αναφέρει πως το smartphone θα έχει και νέο software, νέο camera UΙ και αλγόριθμους, όπως και πολλά στοιχεία από το 2013 lineup των Cyber-shot cameras.

Xperia-Z-and-Tablet-Z

Ακόμη και μια Augmented Reality app θα υπάρχει όπως έκανε η Nokia με το ωραίο City Lens. Το δε μηχανάκι θα είναι special product, για την εταιρία με εξαιρετικά στοιχεία: γυαλί, μέταλλο και ανθρακονήματα.

Ου..α..ου;!