Η HP ανακοίνωσε το λανσάρισμα του HP SlateBook x2, ενός αποσπώμενου PC που προσφέρει όλες τις λειτουργίες ενός notebook, ενώ διαθέτει αποσπώμενη οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν sleek tablet.

HP20130410930

Είναι ένα μηχανάκι Android (1), ευέλικτη «δύο σε ένα» συσκευή για δύναμη και φορητότητα.

Το HP SlateBook x2 είναι η πρώτη αποσπώμενη συσκευή Android με φορητό επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, που προσφέρει πιο ρεαλιστικό gaming, γρήγορο web browsing και υψηλής ποιότητας (HD) video playback, καθώς και πρόσβαση στο TegraZone app.(2)

«Οι καταναλωτές θέλουν να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται περιεχόμενο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet – και απαιτούν απρόσκοπτη σύνδεση», δήλωσε ο Louis Perrin, Director, consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA.

HP20130410915

Το HP SlateBook x2, μαζί με το βραβευμένο HP ENVY x2 συμπληρώνουν τη γκάμα αποσπώμενων PC της HP, ενώ μαζί με το HP Slate7 , προσφέρουν πρόσβαση στην εμπειρία Google, μέσω διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων.

Το HP SlateBook x2 δίνει τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής από λειτουργίες ψυχαγωγίας σε λειτουργίες εργασίας, συνδυάζοντας τη φορητότητα του tablet με την απόδοση του notebook, σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android. Αξιοποιώντας τον προηγμένο σχεδιασμό μαγνητικής άρθρωσης και το διπλό σύστημα μπαταρίας – μια στη βάση και μια στο tablet – οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν την εναλλαγή tablet – notebook και το αντίστροφο, ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει.

Διαθέτει Android Jelly Bean 4.2, ενώ προσφέρει την εμπειρία Google με υπηρεσίες όπως το Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive και το Google+ Hangouts για video chat μεταξύ πολλών ατόμων και πρόσβαση σε εφαρμογές και ψηφιακό περιεχόμενο μέσω του Google Play.(2)

Η υψηλής ευκρίνειας FHD οθόνη αφής 10.1ιντσών (25.65 cm) προσφέρει ευκρινείς γραμμές, καθαρές εικόνες, χρωματική πιστότητα και μειώνει την ηλιακή αντανάκλαση, διαθέτει επίσης αποθηκευτική δυνατότητα έως και 32GB eMMC και DTS Sound+ Solution, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και videos και ενσωματωμένη δυνατότητα εκτύπωσης που διατίθεται αποκλειστικά από την HP, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας, μέσω των περισσότερων εφαρμογών.

Οι καταναλωτές μπορούν να διευρύνουν την εγγύηση του προϊόντος και να προμηθευτούν το HP Care Pack(3) για το HP SlateBook x2, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης.

Διαθεσιμότητα

Το HP SlateBook x2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική τον Ιούλιο του 2013.