Και επισήμως…

sony 2

  • Ανεβάστε αδρεναλίνη με τα νέα αξεσουάρ της HDR-AS15 Action Cam

  • Ιμάντας καρπού: κρατήστε την ένταση στα χέρια σας

  • Βάση στήριξης σε σανίδα σερφ: απαθανατίστε το επόμενο κύμα που θα περάσετε με τη σανίδα σας

  • Πλωτήρας εξαιρετικής ορατότητας: μην αφήσετε την Action Cam σας να χαθεί, όταν κάνετε σερφ ή καγιάκ

  • Ball Head με κίνηση 3 αξόνων: συλλάβετε τη δράση, τέλεια, από κάθε οπτική γωνία

  • Πλαίσιο σκελετού: για εύκολη τοποθέτηση σε τρίποδο

  • Επιστήθιο σκύλου: για να βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, από αυτήν του καλύτερού σας φίλου…

  • Νέα ενημέρωση λογισμικού firmware για εξαιρετικά ομαλή εγγραφή High Frame Rate, λειτουργία υποβρύχιας λήψης και επιβεβαίωση εγγραφής με beep

 Sony_HDR_AS15_1

Κάντε την επόμενη έξοδό σας στην ύπαιθρο ακόμα πιο συναρπαστική. Αποκτήστε τη νέα σειρά αξεσουάρ της Sony, για να μην αποχωρίζεστε ποτέ την Action Cam – τη βιντεοκάμερα που φτιάχτηκε για περιπέτειες.

Με τα έξι καινούργια αξεσουάρ, μπορείτε να τοποθετήσετε την Action Cam σε πολλές θέσεις και να την χρησιμοποιείτε, όπου και αν πηγαίνετε. Απολαύστε ακόμα περισσότερους τρόπους για να τραβήξετε εντυπωσιακά Full HD βίντεο, είτε κάνοντας ποδήλατο, σερφ, καγιάκ, είτε κατεβαίνοντας επικίνδυνους γκρεμούς.

Με τον ιμάντα καρπού AKA-WM1, οι λήψεις hands-free περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εφαρμόζει άνετα στο χέρι σας, με το παρεχόμενο λουράκι, και, χάρη στη ρυθμιζόμενη βάση, η Action Cam σας περιστρέφεται και μπορείτε να την κλειδώσετε σε μία από τις 16 προεπιλεγμένες θέσεις λήψης. Όποιο extreme sport και αν κάνετε, τραβήξτε εντυπωσιακά βίντεο και απαθανατίστε τις εμπειρίες σας, από πρώτο χέρι.

Sony_HDR_AS15_Water_proof_case.jpg

Η βάση στήριξης σε σανίδα σερφ, AKA-SM1, διαθέτει τέσσερα αυτοκόλλητα πτερύγια για να παραμένει η βιντεοκάμερά σας σταθερή πάνω στη σανίδα του σερφ σας. Για επιπλέον ασφάλεια περιλαμβάνει ένα λουράκι, ώστε σε περίπτωση που κάποιο κύμα παρασύρει την Action Cam σας, να μην την χάσετε. Χάρη στον εύχρηστο μηχανισμό κλίσης, μπορείτε να καταγράψετε με τη βιντεοκάμερά σας εντυπωσιακές κινηματογραφικές λήψεις.

Χάρη στον πλωτήρα AKA-FL1, δεν θα χάσετε την Action Cam στο βυθό, αν σας πέσει όσο κολυμπάτε, κάνετε ράφτιν, κάιτ-σέρφιν ή καγιάκ. Ο πλωτήρας είναι κίτρινος, ώστε να είναι ιδιαίτερα ορατός και να μπορείτε εύκολα να τον εντοπίσετε. Χρησιμοποιήστε τον για λήψεις, κρατώντας τη Action Cam στο χέρι, μέσα στην αδιάβροχη θήκη της, ή μαζί με άλλα αξεσουάρ όπως τη βάση στήριξης σε σανίδα σερφ AKA-SM1 ή τον ιμάντα καρπού AKA-WM1.

Το Ball Head ADP-BH1 διαθέτει κίνηση τριών αξόνων, έχει κλίση, γυρίζει και περιστρέφεται και σας χαρίζει απόλυτη ευελιξία, για να ρυθμίζετε με ακρίβεια τη γωνία λήψης της Action Cam σας. Συνδυάστε το ball head με την παρεχόμενη αδιάβροχη θήκη της βιντεοκάμερας και την αυτοκόλλητη βάση, και είστε έτοιμοι για δράση.

Το πλαίσιο σκελετού AKA-SF1 είναι ιδανικό για ασφαλή τοποθέτηση της Action Cam σε τρίποδο, χωρίς να χρειάζεται η παρεχόμενη αδιάβροχη θήκη της. Περάστε την Action Cam στο ανθεκτικό και ελαφρύ πλαίσιο και μετά, απλώς, στερεώστε την σε οποιοδήποτε τυπικό τρίποδο φωτογραφικών μηχανών με σπείρωμα. Όσο είναι στερεωμένη, θα έχετε ανεμπόδιστη πρόσβαση στο USB, την έξοδο HDMI και τις θύρες στερεοφωνικών βυσμάτων mini της βιντεοκάμερας.

Το επιστήθιο σκύλου με ενσωματωμένη βάση για την Action Cam AKA-DM1 δίνει στα βίντεό σας μία άλλη οπτική γωνία. Ταιριάζει σε σκυλιά μεσαίου ως μεγάλου μεγέθους, είναι ελαφρύ, ρυθμιζόμενο και ασφαλίζει με άνεση στην πλάτη του σκύλου σας. Τώρα είστε και οι δυο έτοιμοι για τη βόλτα σας στο πάρκο.

Νέα ενημέρωση λογισμικού firmware για την HDR-AS15 Action Cam

Sony_HDR_AS15_2

Διατίθεται μία νέα ενημέρωση λογισμικού firmware, η οποία προσθέτει επιπλέον δυνατότητες στην Action Cam και μία συναρπαστική νέα λειτουργία High Frame Rate.

Οι εγγεγραμμένοι κατόχοι Action Cam μπορούν να την «κατεβάσουν» δωρεάν από την τοποθεσία http://www.sony.co.uk/support/en/product/HDR-AS15/updates. Η ενημέρωση του λογισμικού προσθέτει εγγραφή βίντεο Full HD σε 60 προοδευτικά καρέ το δευτερόλεπτο (1080/60p). Είναι ιδανικό για να συλλαμβάνετε ομαλές λήψεις γρήγορα κινούμενων θεμάτων σε εξωτερικούς χώρους, όπου κάθε λεπτομέρεια θα φαίνεται καθαρά, χωρίς θολότητα ή τρεμούλιασμα.

Στην ενημέρωση του λογισμικού υπάρχει, επίσης, μία νέα υποβρύχια λειτουργία Underwater, η οποία ρυθμίζει την Εξισορρόπηση του λευκού για φυσικά χρώματα, όταν κάνετε λήψεις κάτω από τα κύματα.

Περιλαμβάνει, πλέον, επιλογή μεταξύ τριών διαφορετικών beep για να επιβεβαιώνετε, ηχητικά, την έναρξη ή τη διακοπή της εγγραφής και άλλες λειτουργίες. Επιλέξτε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του beep (beep on, beep off) ή απλώς χρησιμοποιήστε το για επιβεβαίωση της εγγραφής και της αποδέσμευσης του κλείστρου. Έτσι, δεν θα ανησυχείτε εάν γράφει η Action Cam σας, που είναι τοποθετημένη πάνω στο κράνος σας – και δεν τη βλέπετε – όταν θα κάνετε αυτό το δύσκολο ακροβατικό με το BMX σας.

Από τα τέλη Ιουνίου, που θα είναι διαθέσιμο, η σύνδεση μεταξύ της Action Cam και του smartphone σας θα απλοποιηθεί με την αδιάλειπτη μεταβολή λειτουργίας μεταξύ τηλεχειριστηρίου και μεταφοράς αρχείων.

Η νέα σειρά αξεσουάρ για σπορ της Full HD βιντεοκάμερας HDR-AS15 Action Cam είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούνιο του 2013.