main2_CX43701_BK-1200

  • Αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 10 μέτρα – ανθεκτική στη σκόνη, τη βρωμιά, την παγωνιά και τα τυχαία πιτσιλίσματα

  • Ομαλή εγγραφή, σταθερά βίντεο Full HD και καθαρές φωτογραφίες

  • Σταθερές φωτογραφίες, ακόμα και όταν κάνετε ζουμ ή περπατάτε

  • Βγάλτε εύκολες αυτοπροσωπογραφίες με το νέο κουμπί αυτό-εγγραφής

  • Δυνατότητα εγγραφής σε υψηλής ποιότητας φορμά AVCHD ή σε φορμά MP4, που είναι φιλικό στο web

  • Ελαφριά, compact και εύκολη στο κράτημα

Φέτος το καλοκαίρι πάρτε μαζί σας, στην παραλία, την ακρογιαλιά ή την πισίνα, την ολοκαίνουργια βιντεοκάμερα τσέπης, από τη Sony, που είναι έτοιμη για ό,τι και αν προκύψει.

Η λεπτή, νέα βιντεοκάμερα Handycam® HDR-GW66VE είναι αδιάβροχη σε βάθος 10 μέτρων1, αντέχει στη σκόνη2, τη βρωμιά, το κρύο, σε θερμοκρασίες μέχρι -10°C3 και στις τυχαίες πτώσεις ή τα χτυπήματα4. Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν κολυμπάτε ή κάνετε ηλιοθεραπεία ή σκι, δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για να αφήσετε τη βιντεοκάμερά σας πίσω.

 

Η βιντεοκάμερα Handycam® HDR-GW66VE είναι εύχρηστη, ιδανική για όλες τις οικογενειακές σας στιγμές και κάνει τη λήψη ομαλών και σταθερών βίντεο Full HD 50p, παιχνιδάκι. Χάρη στον υψηλής ποιότητας φακό G Lens™ και τον αισθητήρα Exmor R™ CMOS, θα μπορείτε να συλλάβετε εντυπωσιακά βίντεο Full HD και φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους, σε συννεφιασμένες μέρες ή στο σούρουπο.

 

Ακόμα και όταν κάνετε ζουμ, οι λήψεις φαίνονται πιο καθαρές και χωρίς θολούρα, χάρη στη λειτουργία SteadyShot Active, που διορθώνει τα αποτελέσματα των τρεμάμενων χεριών. Θα δείτε τη διαφορά, απολαμβάνοντας πιο ομαλά και πιο επαγγελματικά αποτελέσματα, που δεν θα σας πονοκεφαλιάζουν.

 

Βγάλτε όμορφες αυτοπροσωπογραφίες, εύκολα και χωρίς κόπο. Χάρη σε ένα επιπλέον κουμπί εγγραφής, που είναι έξυπνα τοποθετημένο στο μπροστά μέρος της βιντεοκάμερας, μπορείτε να γυρίζετε ταινίες και να βγάζετε φωτογραφίες με τον εαυτό σας, κρατώντας τη βιντεοκάμερα Handycam® σε απόσταση μισού μέτρου.

 

Εάν έχετε σοβαρές κινηματογραφικές φιλοδοξίες, η βιντεοκάμερα Handycam® HDR-GW66VE είναι ιδανική για εσάς, επειδή καταγράφει βίντεο σε υψηλής ποιότητας φορμά AVCHD, που μπορείτε να απολαμβάνετε στην Full HD τηλεόρασή σας ή να τα κάψετε σε Blu-ray Disc™. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις από τις διακοπές σας, επιλέξτε την εγγραφή σε MP4, που είναι φιλικό στο web, και διευκολύνει τα upload στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα βίντεο κλιπ και τις φωτογραφίες που τραβήξατε με τη Handycam® με το δωρεάν λογισμικό PlayMemories Home, για τον υπολογιστή σας, από την τοποθεσία Sony.net/pm.

 

Θα έχετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, εάν προβάλετε τις ταινίες και τις φωτογραφίες σας, όταν γυρίσετε στο σπίτι σε συμβατή τηλεόραση BRAVIA. Χάρη στην τεχνολογία Triluminos™ Colour, που υποστηρίζει, απολαμβάνετε μία ζωντανή παλέτα εξαιρετικά φυσικών χρωμάτων, από τον φωτεινό καλοκαιρινό ουρανό, μέχρι το πυκνό γρασίδι και τα τροπικά ψάρια με τα έντονα χρώματα.

 

Διατίθεται μία σειρά από αξεσουάρ για τη Handycam® σας, όπως η ημί-σκληρη θήκη μεταφοράς LCM-GWA. Ακόμα και αν μόλις βγήκατε από την πισίνα με τη βιντεοκάμερά σας, η στεγανή αυτή η θήκη προστατεύει τα υπόλοιπα πράγματα, που βρίσκονται στην τσάντα σας, από το νερό.

 

Η νέα βιντεοκάμερα τσέπης Handycam® HDR-GW66VE Full HD της Sony, που είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη, στα χτυπήματα και τις ελαφρώς χαμηλές θερμοκρασίες, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούνιο του 2013.

 

1 Ισοδύναμο της κλίμακας JIS/IEC International Protection Rating 8 (IPX8) (Η βιντεοκάμερα Handycam μπορεί να παραμείνει βυθισμένη, διαρκώς, για 60 λεπτά σε νερό βάθους 10 μέτρων. Σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών της Sony.

2 Ισοδύναμο της κλίμακας JIS/IEC International Protection Rating 5 (IP5X). Σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών της Sony.

3 Οι χρόνοι εγγραφής/αναπαραγωγής ενδέχεται να μειωθούν σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών.

4 Αυτό το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές κραδασμών MIL-STD 810F Μέθοδος 516.5, και έχει υποβληθεί στις απαιτούμενες δοκιμές. Υπέστη πτώση από ύψος 1,5 μέτρο πάνω σε κόντρα πλακέ πάχους 5 εκ. (η οθόνη LCD ήταν κλειστή, προς το σώμα της βιντεοκάμερας).

 

Αυτές οι πληροφορίες καταδεικνύουν τη λειτουργικότητά της βιντεοκάμερας σε συνθήκες δοκιμών που έχει καθορίσει η Sony. Δεν παρέχεται εγγύηση για καταστροφή, σπάσιμο ή διαρροή σε όλα τα περιβάλλοντα.

 

main2_CX43701_BK-1200

main1_CX43701_BK-1200

 

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές

HDR-GW66VE

Φορμά εγγραφής βίντεο

Φορμά AVCHD έκδ. 2.0 συμβατό με: MPEG4-AVC/H.264

MPEG2-PS:MPEG-2 (Βίντεο)

MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Ανάλυση βίντεο

HD:1920×1080/50p(PS), 50i(FX,FH), 1440×1080/50i (HQ,LP)

STD:720×576/50i

MP4: 1280×720 25p

Αισθητήρας εικόνας

Αισθητήρας Exmor R™ CMOS με οπίσθιο φωτισμό 1/3.91 type (4,6 χλστ.)

Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας

20,4 megapixel 16:9 (6016 x 3384)

Φακός

Sony G Lens™

f = 29,8 – 298,0 χλστ (16:9, 35mm ισοδύναμο) / F1.8 – F3.4

Ζουμ

10x (οπτικό ζουμ)

17x (επέκταση ζουμ)

120x (ψηφιακό ζουμ)

Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας

Optical SteadyShot™ με Active mode (Ευρυγώνια λήψη προς Τηλεφακό)

Οθόνη LCD

Οθόνη Clear Photo LCD™ (460.000 dots) 7,5 εκ. (3.0 type)

Χρόνος συνεχούς εγγραφής

120 λεπτά (εγγραφή HD με πλήρως φορτισμένη την παρεχόμενη μπαταρία)

Συμβατότητα κάρτας μνήμης

Memory Stick Micro™ (Mark 2) και κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερη)

Διαστάσεις ΥxΒxΠ

Περίπου 108,5 × 32,5 ×70 χλστ. (με την παρεχόμενη μπαταρία)

Βάρος

Περίπου 188 γρ. (χωρίς την μπαταρία)