Fit-14E-colors

  • Δυο κομψά ξεχωριστά σχέδια

  • Ενσωματώνει τα καλύτερα της τεχνολογίας Sony

  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα και μοίρασμα αρχείων με τεχνολογία NFC

Η Sony παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο VAIO® Fit – το notebook που έχει υποστεί βελτιώσεις, για να καλύπτει τις ανάγκες σας με κομψό σχεδιασμό και επιλογές απόδοσης.

Εάν ζητάτε ένα λεπτό notebook με ισχυρό ήχο για να ακούτε τη μουσική σας, ή ένα κομψό notebook με οθόνη αφής για να ζήσετε την καλύτερη εμπειρία πολυμέσων, τότε το VAIO® Fit με οθόνη μεγέθους 35,5 εκ. (14”) και 39,5 εκ. (15,5”) είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

VAIO® Fit 14E & 15E: Λεπτό με εκπληκτικό ήχο

Το VAIO® Fit 14E/15E είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση με τον όμορφο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, την ακρόαση με ένα άγγιγμα και τον εξαιρετικό ήχο που προσφέρει. Τα μεγάλα ενσωματωμένα ηχεία χαρίζουν πλουσιότερο και ρεαλιστικότερο ήχο και καθιστούν το VAIO® Fit 14E/15E ιδανικό σύντροφο για να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και τα soundtrack από τις ταινίες σας. Και αν σας αρέσει να ακούτε δυνατά μουσική, τότε θα απολαμβάνετε τα έντονα μπάσα με το μοναδικό subwoofer στο VAIO® Fit 15E.

Ο όμορφος σχεδιασμός είναι συχνά και ο πιο απλός. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα. Το ξεκάθαρο στυλ του VAIO® Fit 14E/15E κάνει την καθημερινή σας ενασχόληση με υπολογιστές πολύ πιο εύκολη.

VAIO® Fit 15: Κομψό και δυνατό

Το VAIO® Fit 14/15 προσφέρει έντονη απόδοση για να απολαύσετε ψυχαγωγία με πολυμέσα. Το κομψό σχέδιό του συμπληρώνεται από το λογότυπο-υπογραφή VAIO της Sony, που είναι χαραγμένο με διαμάντι. Το μινιμαλιστικό στυλ με τις ομαλές στρογγυλεμένες γωνίες ολοκληρώνεται από το καπάκι αλουμινίου και το στήριγμα για την παλάμη, ενώ τα ηχεία που είναι έξυπνα κρυμμένα μέσα στο μεντεσέ, χαρίζουν στην εμφάνισή του.

Με πολύ μεγάλη ταχύτητα και την υψηλή χωρητικότητα ενός υβριδικού HDD, το VAIO® Fit 15 εργάζεται σκληρά για την ψυχαγωγία σας. Πιο δυνατό από ένα συνηθισμένο HDD, το υβριδικό σύστημα ξεκινάει και ενεργοποιεί εφαρμογές σε κλάσματα του κανονικού χρόνου.

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε βίντεο και μουσική με το προεγκατεστημένο λογισμικό Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition, που περιλαμβάνει τέσσερις δυνατές εφαρμογές: τη Movie Studio Platinum, την ACID™ Music Studio, τη Sound Forge™ Audio Studio και τη DVD Architect™ Studio. Αφού δημιουργήσετε τα βίντεό σας, μπορείτε να τα απολαύσετε με ζωντανά χρώματα στην υπερ-ευκρινή οθόνη αφής Full HD.

Πλούσια χαρακτηριστικά στα ακροδάχτυλα σας

VAIO-Fit-14-Touch 2

Απολαύστε μια καταπληκτική εμπειρία με το notebook σας, η «αφή» ζωντανεύει με το VAIO® Fit. Η οθόνη αφής με υψηλή απόκριση σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά των Windows 8, να αποκομίσετε όσα περισσότερα μπορείτε από τα μέσα σας κάνοντας, εύκολα, scroll στη μουσική σας βιβλιοθήκη, οργανώνοντας εικόνες ή χτυπώντας ελαφρά για να πλοηγηθείτε και να κάνετε ζουμ.

Όλα τα καινούργια μοντέλα VAIO® Fit διαθέτουν τεχνολογία Near Field Communication (NFC), και επιτρέπουν γρήγορη ανταλλαγή URL στο Internet, επίσης απλοποιούν τη σύνδεση, μέσω Bluetooth®, με άλλες συσκευές. Απλά ακουμπήστε τα ηχεία ή τα ακουστικά σας, με ενεργοποιημένο NFC, πάνω στο VAIO® Fit σας για να συνδεθούν άμεσα, χωρίς καλώδια, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις, χωρίς μπερδέματα.

Χάρη στην ενσωματωμένη, μοναδική τεχνολογία της Sony, θα ανακαλύψετε ακριβή ήχο σε ένα ευρύ ηχητικό φάσμα, από βαθιά μπάσα σε έντονα πρίμα, με τη λειτουργία ClearAudio+. Επιλέξτε μία από τις τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις, ή χρησιμοποιήστε τον προσαρμοσμένο αντισταθμιστή και δημιουργήστε τα ηχητικά εφέ που σας αρέσουν. Επιπλέον, η ενσωματωμένη web camera διαθέτει τον βραβευμένο αισθητήρα εικόνας Exmor R for pc CMOS της Sony, και αποδίδει ευκρινείς εικόνες ποιότητας HD, ακόμα και σε σκοτεινό δωμάτιο.

Το VAIO® Fit κατασκευάστηκε για να κάνει την ενασχόλησή σας με τους υπολογιστές, όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απολαυστική. Τα εξαιρετικής ποιότητας γραφικά με τεχνολογία NVIDIA® Optimus™  παρέχουν αυτόματα εναλλαγή μεταξύ της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της μέγιστης απόδοσης, προσφέροντας άμεση αύξηση της ισχύος, όταν παίζετε παιχνίδια, βλέπετε ταινίες ή επεξεργάζεστε βίντεο. Το άνετο πληκτρολόγιο με απομόνωση οπίσθιου φωτισμού σας δίνει τη δυνατότητα να πληκτρολογείτε τη νύχτα, με πλήκτρα με ξεχωριστό χώρο και σημεία ιδανικής πίεσης για να αποφεύγετε τα λάθη στην πληκτρολόγηση.

Η νέα σειρά VAIO® Fit, από τη Sony, είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούνιο 2013.

VAIO-Fit-14-Touch

VAIO® Fit: Βασικά χαρακτηριστικά & προδιαγραφές (ποικίλουν ανά χώρα)

Μοντέλο

VAIO® Fit 15E

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-3537U

Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-3337U

Επεξεργαστής Intel® Core™ i3-3227U

Επεξεργαστής Intel® Core™ i3-3217U

Επεξεργαστής Intel® Pentium® 987

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8

Μνήμη

8GB / 6GB / 4GB

Μονάδα οδήγησης

500GB / 750GB / 1TB

Οθόνη

39,5 εκ. (15,5”) Ανάλυση 1366×768

Οθόνη αφής

Διαθέσιμη σε επιλεγμένα μοντέλα

Γραφικά

NVIDIA® GeForce® GT 740M, με τεχνολογία NVIDIA® Optimus™

Μέγεθος μνήμης Video RAM 1GB

Intel® HD Graphics 4000

Intel® HD Graphics

Οδηγός Οπτικού Μέσου

DVD SuperMulti Drive

Blu-ray Disc (BDXL™) ROM Drive με DVD SuperMulti

Άλλα χαρακτηριστικά

WLAN 802.11b/g/n, Ethernet (RJ-45 απευθείας θύρα), Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 2.0 (x2), USB 3.0 (x1), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), Έξοδος HDMI, Υποδοχή κάρτας μνήμης SD, Στερεοφωνικά ηχεία & subwoofer, HD Web Camera με αισθητήρα Exmor R for pc, Touchpad με υποστήριξη gesture, Λειτουργία ClearAudio+, Τεχνολογία NFC

Διαστάσεις ΒxΥxΠ

Κατά προσέγγιση 260,8 x 25,1 x 380,3 χλστ. Non Touch

Κατά προσέγγιση 260,8 x 26,1 x 380,3 χλστ. Touch

Βάρος

Κατά προσέγγιση 2,5 κιλά Non Touch

Κατά προσέγγιση 2,7 κιλά Touch

 

Μοντέλο

VAIO® Fit 14E

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής Intel® Pentium® 987

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8

Μνήμη

4GB

Μονάδα οδήγησης

500GB

Οθόνη

35,5 εκ. (14”) Ανάλυση 1366×768

Οθόνη αφής

NAI

Γραφικά

Intel® HD Graphics

Οδηγός Οπτικού Μέσου

DVD SuperMulti Drive

Άλλα χαρακτηριστικά

WLAN 802.11b/g/n, Ethernet (RJ-45 απευθείας θύρα), Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 2.0 (x2), USB 3.0 (x1), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), Έξοδος HDMI, Υποδοχή κάρτας μνήμης SD, Στερεοφωνικά ηχεία, HD Web Camera με αισθητήρα Exmor R for pc, Touchpad με υποστήριξη gesture, Λειτουργία ClearAudio+, Τεχνολογία NFC

Διαστάσεις ΒxΥxΠ

Κατά προσέγγιση 242,5 x 25,9 x 342 χλστ.

Βάρος

Κατά προσέγγιση 2,4 κιλά

 

Μοντέλο

VAIO® Fit 15

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-3537U

Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-3337U

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8

Μνήμη

8GB

Μονάδα οδήγησης

Υβριδικό σύστημα HDD 1TB + NAND Flash Memory για cache 8 GB

Υβριδικό σύστημα HDD 750GB + NAND Flash Memory για cache 8 GB

Οθόνη

39,5 εκ. (15,5”) Full HD Ανάλυση (1920×1080)

Οθόνη αφής

Διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα

Γραφικά

NVIDIA® GeForce® GT 735M, με τεχνολογία NVIDIA® Optimus™

Μέγεθος μνήμης Video RAM 2GB

Intel® HD Graphics 4000

Οδηγός Οπτικού Μέσου

DVD SuperMulti Drive

Blu-ray Disc (BDXL™) Drive με DVD SuperMulti

Άλλα χαρακτηριστικά

WLAN 802.11b/g/n, Ethernet (RJ-45 απευθείας θύρα), Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 2.0 (x1), USB 3.0 (x1), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), Έξοδος HDMI, Υποδοχή κάρτας μνήμης SD, Στερεοφωνικά ηχεία, HD Web Camera με αισθητήρα Exmor R for pc, Touchpad με υποστήριξη gesture, Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό (backlit), Λειτουργία ClearAudio+, Τεχνολογία NFC

Διαστάσεις ΒxΥxΠ

Κατά προσέγγιση 255 x 22,5 x 379 χλστ. με Touch

Βάρος

Κατά προσέγγιση 2,6 κιλά Touch