Από το λανσάρισμά του, το σύστημα PS Vita έχει προσφέρει τα καλύτερα και πιο διαισθητικά ψηφιακά παιχνίδια, τα οποία μαγνητίζουν τους παίκτες όπου κι αν βρίσκονται.

1369757984-rayman-legends-4

Με την ολοζώντανη οθόνη αφής των 5 ιντσών, τους διπλούς αναλογικούς μοχλούς και τους νέους τρόπους παιχνιδιού, το PS Vita είναι το ισχυρότερο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας που κυκλοφόρησε ποτέ. Περισσότεροι από 85 τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι για το PS Vita έως τα τέλη του 2013, επεκτείνοντας τη συλλογή των περισσότερων από 125 games του PS Vita και των άνω των 400 κλασικών τίτλων των PSP και PS one Classics.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν παιχνίδια όπως τα Batman: Arkham Origins Blackgate, CounterSpy™, Destiny of Spirits™, Doki Doki Universe™, Killzone™: Mercenary και Tearaway™. Επίσης, η SCEA ανακοίνωσε ότι τα God of War HD 1 and 2, Flower™ και Dead Nation™ των SCE WWS, αλλά και τα FINAL FANTASY X και X-2 της Square Enix και το The Walking Dead της Telltale Game αναμένονται σύντομα στην κονσόλα.

PlayStation 3

3

Διανύοντας τον έβδομο χρόνο παρουσίας, το σύστημα PS3 συνεχίζει να απολαμβάνει τεράστιας αναγνώρισης και να προσφέρει στους κατόχους του περισσότερη ψυχαγωγική αξία από ποτέ. Το σύστημα PS3 θα προσφέρει την ευρύτερη γκάμα κορυφαίων τίτλων, πρωτότυπων indie games και αποκλειστικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με games όπως τα Puppeteer™, Rain™, Gran Turismo® 6, BEYOND: Two Souls™, The Last of Us™, Batman: Arkham Origins και Grand Theft Auto V.

beyond-two-souls