Πραγματικός ήχος που δημιουργήθηκε από πραγματικούς καλλιτέχνες – τα ακουστικά MDR-10 της Sony σάς προσφέρουν καθαρό, ρεαλιστικό ήχο.

00

Το συγκρότημα The Script, καλλιτέχνες της Sony Music, συνεργάστηκαν για να βελτιστοποιήσουν τον ήχο αυτών των εξαιρετικών ακουστικών

 

  • Ανώτερης ποιότητας ήχος, όμορφος και ελαφρύς σχεδιασμός και απόλυτη άνεση

  • Compact ακουστικά MDR-10RC, που διπλώνουν, και ακουστικά MDR-10RBT με Bluetooth® και σύνδεση One-touch NFC

Αφήστε τη Sony να σας τραβήξει πιο κοντά στο πνεύμα και την ψυχή της μουσικής….όπως ακριβώς θα ήθελε να το νιώσετε και ο καλλιτέχνης.

Αναζητώντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία, οι μηχανικοί της Sony συνεργάστηκαν με τους Danny O’Donoghue, Mark Sheehan και Glen Power, του συγκροτήματος The Script. Ο στόχος τους ήταν να αναπτύξουν μία νέα γενιά ακουστικών, που θα μπορούσαν πραγματικά να εμπιστεύονται οι κορυφαίοι καλλιτέχνες στις ηχογραφήσεις τους. Η συνεργασία επικεντρώθηκε στη δημιουργία ήχου μέσα στα ακουστικά, ο οποίος θα συμβάδιζε με τις σύγχρονες μουσικές προτιμήσεις – κυρίως με τους ισχυρούς ήχους χαμηλής συχνότητας, που τρελαίνουν τους λάτρεις των μπάσων.

Το αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής συνεργασίας ήταν η εξαιρετική σειρά ακουστικών MDR-10, που ζωντανεύει κάθε ρυθμό με ανατριχιαστικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

Τα ακουστικά MDR-10RC σχεδιάστηκαν για να είναι ελαφριά, compact και να προσφέρουν άνεση, όταν τα φοράτε. Τα MDR-10RBT, που καλύπτουν το αυτί, είναι ασύρματα ακουστικά Bluetooth® με εξαιρετική ηχομόνωση, ώστε να απολαμβάνετε μια χαλαρή, ιδιωτική ακρόαση.

Παντρεύοντας τον εξαιρετικό ήχο με την κομψή εμφάνιση, και τα δυο μοντέλα της σειράς MDR-10 χαρίζουν στους εραστές της μουσικής μια ανυπέρβλητη εμπειρία ακρόασης. Όποια μουσική και αν σας αρέσει, θα ανταμειφτείτε από την απόλυτη καθαρότητα που θα σας κάνει να βιώσετε όλα τα συναισθήματα που ξυπνάει η μουσική. Με έντονα μπάσα και δυναμικά φωνητικά, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε μέσα στο στούντιο ηχογράφησης μαζί με το αγαπημένο σας συγκρότημα.

Από τα χιτς των κλαμπ μέχρι την έντονη ποπ, όσοι αγαπούν τις χαμηλές συχνότητες θα εκπλαγούν ευχάριστα. Θα ακούσετε – και θα νιώσετε – τη διαφορά με την έντονη, ρυθμική αναπαραγωγή των πολύ χαμηλών μπάσων. Αεραγωγοί, που έχουν κατασκευαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, μεγιστοποιούν τη ροή του αέρα μέσα στα ακουστικά, αφήνοντας το διάφραγμα να «αναπνεύσει» πιο εύκολα και να ανταποκριθεί, άμεσα, στα ισχυρά bottom-end μεταβατικά ηχητικά κύματα.

Όποιες και αν είναι οι μουσικές σας προτιμήσεις, θα σας συνεπάρει η απαράμιλλη καθαρότητα του ήχου. Εξοπλισμένα με τις προηγμένες τεχνολογίες της Sony, αποτελούν ιδανικό συμπλήρωμα για τις σύγχρονες ηχογραφήσεις υψηλής ανάλυσης. Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν αρκετά μεγάλες μονάδες οδήγησης 40mm, που αποδίδουν, άνετα, ήχο ευρείας ζώνης με όλες τις συχνότητες να αναπαράγονται σε τέλεια ισορροπία.

Ακουστικά MDR-10RC με ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό που διπλώνει

Δεν είναι ανάγκη να έχετε μεγάλα, ογκώδη ακουστικά για να απολαμβάνετε τον ήχο στα αυτιά σας. Τα ελαφριά, compact ακουστικά MDR-10RC χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα και την απόλυτη άνεση. Διατίθενται σε μαύρο, λευκό και κόκκινο, και έχουν πολύ μαλακά μαξιλαράκια για να μην κουράζονται τα αυτιά σας, μετά από πολύωρη ακρόαση. Το καλώδιο των ακουστικών λειτουργεί και ως ένα εύχρηστο ενσωματωμένο χειριστήριο με μικρόφωνο* για να επιλέγετε, εύκολα, τα κομμάτια της μουσικής που θέλετε να ακούσετε ή να συνομιλείτε hands-free στο smartphone σας. Τα ακουστικά διπλώνουν και χωράνε στην τσέπη ή την τσάντα σας.

Ακουστικά MDR-10RBT με σύνδεση Bluetooth® και One-touch NFC

Αφήστε την ευκολία της ασύρματης ακρόασης να σας απελευθερώσει. Τα ακουστικά MDR-10RBT μεταφέρουν πεντακάθαρο ήχο από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, με ενεργοποιημένο Bluetooth®, για 17 ώρες, μεταξύ των φορτίσεων της μπαταρίας.

Είναι ακόμα πιο εύκολο, αν έχετε κινητό τηλέφωνο Xperia™, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με ενεργοποιημένο NFC. Απλώς, αγγίξτε τα ακουστικά στην κινητή σας συσκευή και θα δημιουργηθεί άμεσα μία ασύρματη σύνδεση, χωρίς την ταλαιπωρία της σύζευξης ή των κωδικών εγκατάστασης. Υποστηρίζεται, επίσης, το streaming μέσω Bluetooth® με άλλες κινητές συσκευές που δεν διαθέτουν τεχνολογία NFC.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, τα ακουστικά MDR-10RBT διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές συνομιλίες hands-free.

Τα νέα ακουστικά MDR-10RC και MDR-10RBT από τη Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα τέλη Οκτωβρίου.

* προαιρετικό.

Βασικές προδιαγραφές

MDR-10RC

MDR-10RBT

Δυνατότητα υψηλής ανάλυσης

* *

Τύπος

Κλειστού, δυναμικού

Κλειστού, δυναμικού

Ικανότητα πρόσληψης ισχύος

 1.000mW (IEC)

 1.000mW (IEC)

(Παθητική λειτουργία)

Μονάδα οδήγησης

40mm

40mm

Απόκριση συχνότητας

5Hz- 40kHz

5Hz- 40kHz (Παθητική λειτουργία) 20Hz-20KHz (A2DP)

Ευαισθησία

100dB/mW

100dB/mW

Μαγνήτης

Νεοδύμιο

Νεοδύμιο

Αντίσταση

40 Ohm στα 1kHz

36 Ohm στα 1kHz

Τύπος καλωδίου

Καλώδιο σύνδεσης, ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και καλώδιο μικροφώνου

Καλώδιο σύνδεσης χωρίς

τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο

Μήκος καλωδίου

1,2 μέτρα

1,2 μέτρα

Βάρος

Κατά προσέγγιση 165 γρ. (χωρίς καλώδιο)

210 γρ.(χωρίς καλώδιο)

Παρεχόμενα αξεσουάρ

Καλώδιο σύνδεσης, ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και καλώδιο μικροφώνου, τσαντάκι μεταφοράς

Καλώδιο σύνδεσης, τσαντάκι μεταφοράς, micro-USB