Μια νέα σειρά από την κορεατική εταιρία στα πλαίσια της IFA…

UHD_TV_65F9000

Η εταιρία μας παρουσιάζει τις καινοτομίες της και τις περιγράφει:

Η Samsung UHD F9000 κάνει πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες των καταναλωτών σε μία εμπειρία θέασης χωρίς προηγούμενο που αποτελεί προϊόν καθαρής καινοτομίας. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixels και ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Full HD, η F9000 είναι η επανάσταση στην ανάλυση εικόνας, καθώς ακόμα και οι πιο περίπλοκες οπτικές λεπτομέρειες παρουσιάζονται απόλυτα ευκρινείς και απίστευτα ζωντανές.

Η απαράμιλλης ποιότητας οθόνη LED, με τη μοναδική ποιότητα χρωμάτων και αντίθεσης είναι εφικτή λόγω του Quadramatic Picture Engine, του δυνατού επεξεργαστή εικόνας της F9000. Όποια και να είναι η πηγή του περιεχομένου – SD, HD ή Full HD – ο Quadramatic Picture Engine προσαρμόζει την εικόνα προέλευσης, εξαλείφει τον οπτικό θόρυβο, βελτιώνει τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια της εικόνας, πριν την τελική αναβάθμιση της για την προβολή σε εκπληκτική UHD.

Σε συνδυασμό με την ευκρίνεια της εικόνας, η F9000, όπως και όλες οι τηλεοράσεις Samsung UHD, προσφέρουν ασυναγώνιστη φωτεινότητα, εξαιρετική αντίθεση με το βαθύτερο μαύρο και πραγματική ανάλυση UHD, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους για εικόνες ανώτερης ποιότητας.

Για να καλύψει την επιθυμία των καταναλωτών για μία πιο «έξυπνη» εμπειρία χρήσης και θέασης, η Samsung ανέπτυξε ένα καινοτόμο σύστημα αναγνώρισης φωνητικών εντολών και μία «έξυπνη» λειτουργία ανίχνευσης κίνησης που προϋποθέτει από το χρήστη μόνο να μιλήσει ή να κουνήσει τα χέρια του για να ανταποκριθεί η Samsung F9000.

Η F9000 διαθέτει minimal σχεδιασμό με λεπτό πλαίσιο, μεταλλική βάση και μεταλλικό τελείωμα που την καθιστά διακοσμητικό στοιχείο για το εκάστοτε σαλόνι. Ο σχεδιασμός καλύπτει επιδέξια τα ενσωματωμένα ηχεία και subwoofer που προσφέρουν μία δυνατή εμπειρία ήχου 70W, ενώ με το One Box Connect συγκεντρώνονται όλα τα καλώδια από τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων ώστε να μην βρίσκονται διάσπαρτα. Η καινοτομία όμως δεν σταματά εκεί, καθώς η τηλεόραση, μέσα από τον ενσωματωμένο Evolution Kit της, δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης των χαρακτηριστικών του λογισμικού της στο μέλλον προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών προτύπων UHD.

Το Samsung Smart Hub, ένα απλό και «έξυπνο» feature που μεταμορφώνει την αρχική οθόνη της τηλεόρασης σε έναν κόμβο ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης, έχει εξελιχθεί για να καλύψει μία ακόμα επιθυμία των καταναλωτών που ανακάλυψε η Samsung – ότι οι live εκπομπές δεν είναι πλέον το βασικό ζητούμενο μίας τηλεοπτικής εμπειρίας. Μέσω του S-Recommendation, οι χρήστες λαμβάνουν προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες βάσει των προτιμήσεών τους και των προηγούμενων επιλογών τους. Σε συνδυασμό με το Twin Tuner, την ενσωματωμένη κάμερα, την επιλογή για video chat και τη δυνατότητα ανταλλαγής περιεχομένου με κινητές συσκευές μέσω ενός κουμπιού, η F9000 προσφέρει μία πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.