…της μουσικής.

Δώστε τη μουσική σας σε ήχο υψηλής ανάλυσης. Μοιραστείτε τη μουσική σας με ακρόαση με ένα άγγιγμα, μέσω της τεχνολογίας NFC.

Sony Walkman F886

  • Ακούστε αληθινό ήχο με ισχυρές τεχνολογίες ήχου

  • Μοιραστείτε εύκολα και απολαύστε τη μουσική σας με ένα άγγιγμα, χάρη στη συνδεσιμότητα NFC

  • Ανακαλύψτε τις εφαρμογές Android και τα παιχνίδια στο Google Play™

 

Ακούστε τη διαφορά σε υψηλή ανάλυση

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου, για να ακούτε τις αγαπημένες σας μελωδίες. Ακούστε τη μουσική, έτσι όπως θα ήθελαν οι δημιουργοί της, μέσα από ένα συνδυασμό τεχνολογιών ήχου της Sony και υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης, και βυθιστείτε στη δύναμη του ποιοτικού ήχου. Το νέο Walkman® F886 σάς χαρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης, ο οποίος προσφέρει σημαντικά καλύτερη ποιότητα ήχου, από ότι ένα CD. Μάλιστα, ένα αρχείο ήχου υψηλής ανάλυσης 192KHz/24bit περιέχει, περίπου, έξι φορές περισσότερες πληροφορίες ήχου από αυτές που υπάρχουν ηχογραφημένες σε ένα απλό CD – θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο στούντιο ή σε αίθουσα συναυλιών.

Απολαύστε κάθε νότα

Για να βελτιώσετε, ακόμα περισσότερο, την ακουστική σας εμπειρία, το F886 διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες ήχου, από τη Sony.

 

Ο τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX μειώνει την αλλοίωση και το θόρυβο σε όλα τα εύρη συχνοτήτων – από τα μπάσα, που κάνουν το έδαφος να σείεται, μέχρι τα ντελικάτα πρίμα – και έχει βελτιωθεί για να παράγει ήχο υψηλής ανάλυσης. Η τεχνολογία HX του χαρακτηριστικού *DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) αποκαθιστά με πιστότητα τον ήχο της υψηλής κλίμακας, που χάνεται κατά τη διαδικασία συμπίεσης, για να έχετε καθαρή, φυσική ποιότητα, και αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα δεδομένα ήχου σε ποιότητα υψηλότερη, από αυτήν των CD. Η λειτουργία Clear Audio+ προσφέρει καθαρό, ρεαλιστικό ήχο, όπως ακριβώς τον προόριζε ο καλλιτέχνης. Απολαύστε τη μουσική σας με απόλυτη καθαρότητα, σε ολόκληρο το φάσμα του ήχου.

 

Χαρείτε την ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω της τεχνολογίας NFC

Θέλετε να ακούσετε μουσική από το Walkman® σας στο Hi-Fi, στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου, στα ηχεία ή στα ακουστικά σας; Με την ενσωματωμένη τεχνολογία NFC, μπορείτε! Απλά με ένα άγγιγμα, είναι δυνατόν να συνδέσετε το F886 σας με μία σειρά από συσκευές με ενεργοποιημένο NFC. Και αν οι συσκευές σας δεν έχουν ενεργοποιημένο NFC, απλώς συνδέστε τες με Bluetooth®.

 

Ακούστε, παίξτε, κάντε περισσότερα

«Powered by Android™ 4.1», το F886 ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων. Διασκεδάστε με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, ειδικά για το Walkman® σας, από email και παιχνίδια, μέχρι χάρτες και media gallery. Μπορείτε, επίσης, να συνδεθείτε ασύρματα και να κατεβάσετε κι άλλες εφαρμογές από τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στο Google Play™.

 

Κάντε Μαραθώνιους μουσικής, με μέχρι 35 ώρες αναπαραγωγής κομματιών MP3 και μέχρι 26 ώρες με ήχο υψηλής ανάλυσης (96KHz/24bit). Όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά, η μείωση ψηφιακού θορύβου μπλοκάρει περίπου το 98% του περιβάλλοντος θορύβου μέσα από λειτουργίες που ταιριάζουν με το περιβάλλον σας, όπως οι Train/Bus, Plane, ή Indoor.

 

Σχεδιάστηκε για την καθημερινότητά σας

Για όποια χρήση, κι αν το έχετε, είναι απόλαυση να το λειτουργείτε, χάρη στο λεπτό και compact σχεδιασμό του με τρία κουμπιά στο πλάι, ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε ακόμα και όταν βρίσκετε στην τσέπη σας. Διαθέτει, επίσης, μία μεγάλη οθόνη αφής LCD 10,2 εκ. Με την εκπληκτική τεχνολογία Triluminos display για κινητές συσκευές, θα εντυπωσιαστείτε από τα απίστευτα ζωντανά χρώματα – ό,τι πρέπει για βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια.

 

Sony Walkman F886 2

NWZ-F886 Walkman® – Βασικά χαρακτηριστικά

Απολαύστε τη μουσική σε ήχο υψηλής ανάλυσης – χάρη στις τεχνολογίες της Sony, όπως την S-Master HX, θα ακούτε μουσική σε ποιότητα καλύτερη από CD

Μοιραστείτε τη μουσική με ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω της τεχνολογίας NFC – απολαύστε αυτόματα μουσική και στο Hi-Fi, στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου, στα ηχεία ή στα ακουστικά σας, με ενεργοποιημένο NFC

Ανακαλύψτε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android – Powered by Android, με εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play™

 

NWZ-F886 Walkman® – Προδιαγραφές

・Αναπαραγωγή πολυμέσων 32GB με οθόνη αφής LCD 10,2 εκ.

・Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης

WAV(192KHz/24bit), AIFF(192KHz/24bit), FLAC(192KHz/24bit), Apple lossless(192KHz/24bit)

・Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX

・DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)

・ClearAudio+

・Ακύρωση ψηφιακού θορύβου

・Ακρόαση με ένα άγγιγμα, μέσω συνδεσιμότητας με NFC και Bluetooth®

・Αναπαραγωγή έως και 35 ώρες με MP3

・Αναπαραγωγή έως και 26 ώρες με ήχο υψηλής ανάλυσης (96kHz/24bit)

・Android PF Έκδ. 4.1

・Powered by Android: Πρόσβαση σε εφαρμογές στο Google Play™

・Triluminos™ display για κινητές συσκευές

・Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n)

・Bluetooth®(A2DP/AVRCP/OPP/HID)

・Συμβατό με Λειτουργικό σύστημα Windows και Mac

*θα εφαρμόζεται χρονικά στην ενημέρωση συστήματος.

 

Τα ακουστικά (MDR-NC031) που περιλαμβάνονται στο Walkman® NWZ-F880 δεν είναι συμβατά με ήχο υψηλής ανάλυσης. Για να απολαμβάνετε τη μουσική σας σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης, σας προτείνουμε τα παρακάτω ακουστικά: MDR-1R, MDR-10RC, MDR-10RBT (παθητική λειτουργία) και XBA-H3.