mdr-10_xba-h_9

Το γνωστό μουσικό ντουέτο Hurts βοήθησε στη δημιουργία του ήχου στα πρώτης ποιότητας ενδώτια ακουστικά με προηγμένο σχεδιασμό υβριδικής μονάδας οδήγησης

  • Οι Hurts συνεργάστηκαν με τους μηχανικούς της Sony για να σχεδιάσουν ενδώτια ακουστικά με εξαιρετικό ήχο

  • Ο «υβριδικός» σχεδιασμός τους συνδυάζεται με τις μονάδες οδήγησης με Balanced Armature, με δυναμικό driver για πλουσιότερη ισορροπία και ήχο πλήρους εύρους

Θα ξαφνιαστείτε από το πόσο καλά μπορεί να ακούγεται η μουσική. Βάλτε τα τελευταίας γενιάς ενδώτια ακουστικά XBA-H3 και XBA-H1, από τη Sony, στα αυτιά σας και βυθιστείτε σε μια πλούσια, άκρως ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης, που εμπιστεύονται ακόμα και οι επαγγελματίες μουσικοί, που ηχογραφούν τις δουλειές τους. Παρά το μικρό τους μέγεθος, και τα δυο μοντέλα ενδώτιων ακουστικών αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, που θα περίμενε κανείς να συναντήσει μόνο σε πιο μεγάλα μοντέλα, ποιότητας στούντιο ηχογράφησης.

Η νέα σειρά XBA-H προέκυψε από τη δημιουργική συνεργασία με το γνωστό ντουέτο Hurts. Οι καλλιτέχνες της Sony Music – ο τραγουδιστής Theo Hutchcraft και ο συνθέτης/κιθαρίστας Adam Anderson – συναντήθηκαν με τους μηχανικούς της Sony για να αναπτύξουν κορυφαίο ήχο στα ενδώτια ακουστικά, που επιδεικνύει την καινοτόμα τεχνολογία Balanced Armature (BA) της Sony.

XBA-H3

Αυτές οι μικροσκοπικές μονάδες οδήγησης BA, που διαθέτει αποκλειστικά η Sony, έχουν ένα πάρα πολύ ελαφρύ διάφραγμα με ταχεία απόκριση, το οποίο αναπαράγει άψογα τόνους υψηλότερου και μεσαίου εύρους.

Για πρώτη φορά, οι μονάδες BA σε κάθε ακουστικό συνδυάζονται με μια ξεχωριστή αποκλειστική δυναμική μονάδα οδήγησης για πλήρους εύρους ήχο με βαθιά, ενισχυμένα μπάσα. Αυτός ο «υβριδικός» συνδυασμός των μονάδων οδήγησης διασφαλίζει εξαιρετικά λεπτομερή αναπαραγωγή ολόκληρης της μουσικής συλλογής σας, από τα δυναμικά φωνητικά, μέχρι τις πολύ χαμηλές νότες, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης μουσικής. Η Sony διαθέτει, επίσης αποκλειστικά, τον σχεδιασμό Beat Response Control και στα δυο μοντέλα XBA-H, ο οποίος διασφαλίζει απόλυτο, ρυθμικό χειρισμό των πιο δύσκολων γραμμών μπάσων.

Τα ακουστικά συνοδεύονται από καλύμματα για τα αυτιά, υψηλής ποιότητας από αφρώδη σιλικόνη, για να παραμένουν σταθερά αλλά και άνετα, όσο τα φοράτε. Χάρη στην εξαιρετική απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους, μπορείτε να συγκεντρώνεστε στη μουσική σας και σε τίποτε άλλο.

Τα ακουστικά XBA-H3 αποτελούν ιδανικό ταίρι για τις σύγχρονες ηχογραφήσεις υψηλής ανάλυσης και σας αποκαλύπτουν και την πιο λεπτή απόχρωση του ήχου στη μουσική σας συλλογή – από τις απαλές υψηλές νότες, μέχρι τα έντονα μπάσα. Η μοναδική υβριδική μονάδα οδήγησης HD 3-way της Sony συνδυάζεται με έναν δυναμικό driver 16mm, μεγάλου εύρους, με γρήγορη απόκριση, με ξεχωριστές μονάδες οδήγησης BA, πλήρους εύρους, και μονάδες οδήγησης HD super tweeter για όμορφα εκτεταμένη αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων.

Τα άγκιστρα για τα αυτιά κατασκευάστηκαν από καλώδιο ρητίνης, που έχει την ιδιότητα να κρατάει το σχήμα του (shape-memory), το οποίο είναι καλυμμένο από απαλή σιλικόνη. Χάρη στο σχεδιασμό τους, θα απολαύσετε μια εξαιρετικά σταθερή και χαλαρή εφαρμογή που προσαρμόζεται για να καλύψει τις ανάγκες αυτού που τα φοράει, χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις. Επιπλέον, τα XBA-H3 διαθέτουν μια σειρά από αποσπώμενα καλώδια σύνδεσης για να τα χρησιμοποιήσετε με τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή το smartphone σας. Εάν είστε συνδεδεμένοι με το τηλέφωνό σας, το εύχρηστο εσωτερικό τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε hands-free συνομιλίες, όσο μετακινείστε.

Τα ακουστικά XBA-H1 συνδυάζουν, επίσης, έναν δυναμικό driver 9mm με έναν driver BA πλήρους εύρους για ομαλά, κρυστάλλινα φωνητικά και πλούσια μπάσα, που θα σας ανταμείψουν.

Τα νέα ενδώτια ακουστικά, εξαιρετικής ποιότητας, XBA-H3 και XBA-H1, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα τέλη Οκτωβρίου.

Βασικές προδιαγραφές

XBA-H3

XBA-H1

Δυνατότητα υψηλής ανάλυσης

*

Τύπος

Κλειστού, υβριδικού

Κλειστού, υβριδικού

Ικανότητα χειρισμού ισχύος

100 mW

100 mW

Μονάδα οδήγησης

Υβριδικό HD 3-way (16mm δυναμικού + 2 × Balanced Armature)

Υβριδικό 2-way (9mm δυναμικού + Balanced Armature)

Απόκριση συχνότητας

3-40.000 Hz

5-25.000 Hz

Ευαισθησία

107 dB/mW

105 dB/mW

Αντίσταση

40 Ω (στα 1kHz)

40 Ω (στα 1kHz)

Τύπος καλωδίου

Κατά προσέγγιση 1,2 μέτρα, καλώδιο OFC Litz (αποσπώμενο άγκιστρο για το αυτί, σε σχήμα Y)

Κατά προσέγγιση 1,2 μέτρα, καλώδιο OFC Litz (σε σχήμα Y)

Βύσμα

Στερεοφωνικό βύσμα mini, επιχρυσωμένο, σχήματος Γ

Στερεοφωνικό βύσμα mini, επιχρυσωμένο, σχήματος Γ, τεσσάρων αγωγών

Στερεοφωνικό βύσμα mini, επιχρυσωμένο, σχήματος Γ

Βάρος

10 γρ.(χωρίς καλώδιο)

7 γρ.(χωρίς καλώδιο)

Παρεχόμενα αξεσουάρ

Υβριδικά ελαστικά καλύμματα ακουστικών σιλικόνης (2×SS/ S/ M/ L), Αφρώδη καλύμματα ακουστικών σιλικόνης (2×S/M/L), Προσαρμογέας καλωδίου, Κλιπ, Θήκη μεταφοράς, Αποσπώμενο καλώδιο με άγκιστρο για το αυτί και τηλεχειριστήριο (καλώδιο OFC Litz κατά προσέγγιση 1,2 μέτρα)

Υβριδικά ελαστικά καλύμματα ακουστικών σιλικόνης (2×SS/S/M/L), Αφρώδη καλύμματα ακουστικών σιλικόνης (2×S/M/L), Προσαρμογέας καλωδίου, Κλιπ, Θήκη μεταφοράς