Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοινώνει ότι ο πολυαναμενόμενος τίτλος BEYOND: Two Souls θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation®3 [PS3™] στις 9 Οκτωβρίου, με ελληνικούς υπότιτλους.

BeyondTwoSouls

Ο συναρπαστικός και πρωτότυπος αυτός τίτλος θα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού, με τα όρια μεταξύ του gaming και της κινηματογραφικής εμπειρίας να μην είναι ορατά, καθώς ο gamer βυθίζεται σε έναν κόσμο μυστηρίου και αναζήτησης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλλυγουντ, την Ellen Page (Juno, Inception), η οποία υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις καi τον Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man) στο ρόλο του αινιγματικού επιστήμονα που παρακολουθεί μεταφυσικά συμβάντα για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Στο BEYOND: Two Souls θα παίξετε διατρέχοντας τη δεκαπεντάχρονη ιστορία της Jodie, βιώνοντας τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής της και διαμορφώνοντας την εξέλιξη της ιστορίας με τις αποφάσεις σας.

Το BEYOND: Two Souls™, ανέπτυξε η Quantic Dream, δημιουργός του πολυβραβευμένου Heavy Rain™, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις συναρπαστικές τεχνικές αφήγησης, που θα παρασύρουν τους gamers σε μια εμπειρία κινηματογραφικών προδιαγραφών,