Στην ελληνική αγορά το νέο Google Nexus 7 by ASUS…

google-nexus-7-1

Το δε διαφορετικό ήταν πως οι επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τη συσκευή και να παρακολουθήσουν σχετική παρουσίαση του προϊόντος από την ομάδα Google Developers Group Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Τελικά και μετά από 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και συνεχείς διακρίσεις (Tablet of the year & Best Mobile Tablet) η Google σε συνεργασία με την ASUS προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω αναβαθμίζοντας τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς tablet και στην Ελλάδα θα έρθει από τη Westnet στις 20 Σεπτεμβρίου, λίγες εβδομάδες μόνο μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του.

Τι;

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για δουλεία ή διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή.

Ακόμη: οθόνη 7’’ IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Από 20 Σεπτεμβρίου το νέο Google Nexus 7 by ASUS μέσα από όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας λοιπόν με προτεινόμενη λιανική τιμή 249€ για την έκδοση των 16GB Wi-Fi και 379€ για τη έκδοση των 32GB Wi-Fi & 4G.

Το φέρνει η Westnet Distribution Α.Ε…