H Korean κυρία μας ρίχνει το F1255FD…

LG - F1255FD

…τεχνολογίας 6 Motion Direct Drive κατά την εταιρία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου πλυντηρίου αποτελεί η μεγάλη χωρητικότητα 15 κιλών, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των προγραμματισμένων πλύσεων στην καθημερινότητα των χρηστών και την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

Low tech; Χμμμ, για να δούμε…

Τι μας λέει η εταιρία.

“O κάδος μεγάλης χωρητικότητας 112 λίτρων προσφέρει ευκολία και άνεση στην πλύση ειδών μεγάλου όγκου, όπως παπλώματα και κουρτίνες. Για το λόγο αυτό, το πλυντήριο F1255FD είναι ιδανικό όχι μόνο για οικιακή, αλλά και για ημιεπαγγελματική χρήση, όπως ξενοδοχεία με μικρό αριθμό κλινών και χώρους αισθητικής.

Το νέο μοντέλο, με δυνατότητα φόρτωσης 1 ως 15 κιλά και αυτόματο ζύγισμα κάδου, εντοπίζει τον όγκο των ρούχων που τοποθετείται. Επιπλέον, επιλέγει τον βέλτιστο χρόνο πλύσης και ξεβγάλματος, καθώς και την κατανάλωση νερού που απαιτείται για το πλύσιμο, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες του παρέχουν στους χρήστες καθαρά και απαλά ρούχα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στην ενεργειακή κλάση Α++ του νέου μοντέλου, το οποίο προσφέρει 20% επιπλέον εξοικονόμηση σε σχέση με τα μοντέλα ενεργειακής κλάσης Α.

LG 10 Year Warranty Emblem - Inverter Direct Drive

Η προηγμένη τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, με 6 διαφορετικές κινήσεις, προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος, όπως για τα μάλλινα και τα βαμβακερά. Χαρακτηριστικά, το Tumbling επιτρέπει την κανονική πλύση και κατανομή, καθώς τα ρούχα κινούνται από τον πυθμένα προς τα πάνω σε κυκλική κίνηση. Με το Scrubbing, υπάρχει αποτελεσματική διάλυση του απορρυπαντικού και μείωση των καταλοίπων στα ρούχα, ενώ το Filtration προσφέρει ομοιόμορφη απόδοση πλύσης. Επιπλέον, το Stepping παρέχει ευκολία στο σιδέρωμα, καθώς μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, ενώ με τα Rolling και Swing, η πλύση είναι αθόρυβη και τα ευαίσθητα ρούχα πλένονται εύκολα αντίστοιχα. Ο κινητήρας Direct Drive της LG, με 10ετή εγγύηση, εξοικονομεί ενέργεια και δημιουργεί ένα ήσυχο περιβάλλον, καθώς μειώνει στο ελάχιστο τους κραδασμούς και τους θορύβους κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Τέλος, η αποκλειστική τεχνολογία Smart Diagnosis της LG, η οποία αποτελεί το πρώτο σύστημα έξυπνης διάγνωσης παγκοσμίως, εξασφαλίζει τη μέγιστη αξιοπιστία και εξοικονομεί χρήμα και χρόνο, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανιχνεύσουν τα προβλήματα που τυχόν έχουν προκύψει μέσω του smartphone…”