Η Epson τον TM-C3500, μιας ‘νέα πρόταση για εκτύπωση έγχρωμων ετικετών σε πλήθος διαφορετικών κλάδων. Χάρη στις φύσιγγες μελάνης pigment αντί για τις μελάνες με βάση το υγρό χρώμα, αυτός ο εκτυπωτής ετικετών μπορεί να δημιουργήσει έγχρωμες ετικέτες μεγάλης διάρκειας που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στην επίδραση του νερού, τις μουτζούρες και το ξεθώριασμα.”

Epson-TM-C3500-Picture-4

Σχεδιασμένος για διάφορους τομείς του κατασκευαστικού, του χημικού, του υγειονομικού, του εμπορικού και του ψυχαγωγικού κλάδου, αυτός ο εκτυπωτής επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν τις δικές τους ετικέτες αποφεύγοντας τους χρόνους αναμονής και το υψηλό κόστος. Οι χρήστες θα ανακαλύψουν ότι χάρη στον TM-C3500 έχουν πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στο τελικό αποτέλεσμα των ετικετών τους.

Χάρη στις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης DURABrite Ultra εξοικονομείτε χρήματα καθώς χρειάζεται να αντικαταστήσετε μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί. Χάρη σε αυτές τις μελάνες pigment είστε σίγουροι ότι οι ετικέτες, οι γραμμοκώδικες, οι επιγραφές και τα εισιτήρια διαρκούν περισσότερο, είναι πιο ανθεκτικά και πολύ πιο ευκρινή σε σύγκριση με αυτά που εκτυπώνονται με μελάνες υγρού χρώματος. Με την οθόνη LCD, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν εύκολα την κατάσταση του εκτυπωτή και να γνωρίζουν πότε πρέπει να αντικατασταθεί το κάθε χρώμα.

Ο Ivan Tanev, Product Manager στην Epson Europe, επισημαίνει: “Ο TM-C3500 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολλών ετικετών διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Με υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης έως 103 mm/sec, το ενσωματωμένο αυτόματο κοπτικό και τη δυνατότητα εκτύπωσης σε διάφορα μέσα, ο TM-C3500 είναι ιδανικός για τους κατασκευαστές που χρειάζονται έναν εύχρηστο έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών για μικρούς έως μεσαίους όγκους εκτυπώσεων”.

Ο TM-C3500 (USB & Ethernet) θα αρχίσει να διατίθεται άμεσα, στην τιμή των 1.305€ + ΦΠΑ.

Χαρακτηριστικά

Κατ’ απαίτηση εκτύπωση προσαρμοσμένων έγχρωμων ετικετών, εισιτηρίων και επιγραφών

Υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης έως 103 mm/sec

Με τις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης εξοικονομείτε χρήματα, καθώς αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί

Η οθόνη LCD διευκολύνει τον έλεγχο των επιπέδων της μελάνης και της κατάστασης του εκτυπωτή

Δημιουργήστε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε πολλά υλικά, όπως ματ και γυαλιστερό χαρτί και συνθετικά μέσα, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και μεγεθών

Μελάνη DURABrite Ultra που στεγνώνει γρήγορα για έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας ανθεκτικά στο νερό, τις μουτζούρες και το ξεθώριασμα.

Η τεχνολογία αυτόματου ελέγχου ακροφυσίων (AID) της Epson εντοπίζει και αποκαθιστά τυχόν εμφράξεις των ακροφυσίων ή καμένα pixel σε γραμμοκώδικες

Ενσωματωμένο αυτόματο κοπτικό

Όλες οι λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αντικατάστασης των αναλωσίμων, βρίσκονται στην πρόσοψη για εύκολη χρήση

Περιλαμβάνεται λογισμικό εύκολης ρύθμισης