WGC20pic1

  • Βάλτε μια κάρτα SD για να αναπαράγεται και να μοιράζεστε ασύρματα περιεχόμενο

  • Ασύρματη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα με το τηλέφωνό σας

  • Φορτίζει τη μπαταρία του smartphone ή του tablet σας

  • Αναπαραγωγή περιεχομένου σε τηλεοράσεις με ενεργοποιημένο DLNA ή συσκευές ηχοσυστημάτων

  • Μοιραστείτε αρχεία με μέχρι άλλους 8 ασύρματους χρήστες, ταυτόχρονα, με εύκολο και ασφαλή έλεγχο πρόσβασης

  • Λεπτός, με χρωματιστή εμφάνιση που ταιριάζει με το νέο τηλέφωνο Xperia™

 

Προβάλετε και μοιραστείτε ασύρματα το προσωπικό σας περιεχόμενο – εύκολα και με ασφάλεια – με το νέο φορητό ασύρματο διακομιστή WG-C20, από τη Sony.

 

Με διαστάσεις μόλις 14,4×7 εκ. και πάχος 9 χλστ., αυτός ο διακομιστής τσέπης αποτελεί την εξέλιξη του WG-C10, αλλά, πλέον, διαθέτει ακόμα περισσότερες δυνατότητες διαχείρισης των περιεχομένων σας, όσο είστε σε κίνηση, ή στο σπίτι. Ταιριάζει με το στυλ του τελευταίου smartphone Xperia™, και συντροφεύει ιδανικά κι άλλους χρήστες τηλεφώνων και tablet.

WGC20top.1408

 

Συνδέστε μια κάρτα μνήμης SD και χρησιμοποιήστε το διακομιστή WG-C20 για να προβάλετε και να μοιραστείτε όλες αυτές τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική MP3… ακόμα και έγγραφα και άλλα αρχεία του υπολογιστή. Για ακόμα περισσότερη χωρητικότητα αποθήκευσης, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές USB, όπως μνήμη flash, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή φορητό σκληρό δίσκο1.

 

Είναι ο πρώτος φορητός ασύρματος διακομιστής από τη Sony, που υποστηρίζει τεχνολογία NFC για ασύρματη σύνδεση, χωρίς φασαρία. Απλώς, ακουμπήστε το Xperia™ σας ή μια άλλη κινητή συσκευή, με ενεργοποιημένο NFC, στιγμιαία, πάνω στο WG-C20, και η εφαρμογή ξυπνάει και αυτόματα συνδέεται, απευθείας, με Wi-Fi, χωρίς κωδικούς ρύθμισης να σας ταλαιπωρούν. Στη συνέχεια, απολαύστε ασύρματο streaming φωτογραφιών και κλιπ ταινιών από το διακομιστή στο smartphone σας.

Με υποστήριξη για DLNA, ο WG-C20 είναι σαν ένας μίνι οικιακός διακομιστής μέσων. Κάντε streaming σε αποθηκευμένα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική στην τηλεόραση, στο hi-fi, στους υπολογιστές, στο tablet και σε άλλες συσκευές σας client DLNA σε οικιακό δίκτυο – χωρίς να χρειάζονται καλώδια. Μπορείτε, επίσης, να συνδέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, μέσω καλωδίου USB και να μοιραστείτε το περιεχόμενο.

Οι κάτοχοι ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών θα λατρέψουν, και αυτοί, τον WG-C20. Αφού τραβήξετε φωτογραφίες, βάλτε την κάρτα μνήμης της μηχανής στο διακομιστή. Μετά, προβάλλετε όλες αυτές τις πολύτιμες στιγμές σας, ασύρματα, στο smartphone ή το tablet σας, ή ανεβάστε τες σε τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter.

Ο διακομιστής WG-C20 είναι πολύ χρήσιμος για να μοιράζεστε ασύρματα περιεχόμενο με φίλους, συγγενείς και συναδέρφους, όταν δεν υπάρχει Wi-Fi hotspot εκεί κοντά. Βάλτε την κάρτα μνήμης SD ή συνδέστε μία μονάδα οδήγησης USB, που περιέχει φωτογραφίες, έγγραφα υπολογιστή ή παρουσιάσεις με slide. Στη συνέχεια, κάντε streaming και μοιραστείτε τα αρχεία σας με μέχρι οκτώ χρήστες μέσω των smartphones, των tablets ή των υπολογιστών τους. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε επαγγελματικές συναντήσεις, ταξίδια με το αυτοκίνητο ή αυθόρμητες συνάξεις, όταν οι άλλοι θέλουν να δουν τα ψηφιακά σας αρχεία. Είναι, επίσης, ασφαλής. Χάρη στον έλεγχο πρόσβασης, μπορούν μόνο οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να βλέπουν και να έχουν πρόσβαση στον κοινόχρηστο φάκελο, που έχετε ορίσει. Για επιπλέον ασφάλεια, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, που θα επιτρέπει σε άλλες συσκευές να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του διακομιστή WG-C20.

black_cw

Μπορείτε, ακόμα, να χρησιμοποιείτε το Internet, όσο ο διακομιστής είναι συνδεδεμένος με peer-to-peer ασύρματη σύνδεση με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Ο ασύρματος διακομιστής WG-C20 μπορεί να «γεφυρώσει» μία σύνδεση Internet από τον κανονικό δρομολογητή Wi-Fi – αφήνοντας σας να περιηγηθείτε, να ανεβάσετε περιεχόμενο, και άλλα από το κινητό σας.

Ο διακομιστής WG-C20 λειτουργεί και ως εύχρηστη πηγή ενέργειας για το smartphone, το tablet ή την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας, φορτίζοντας, γρήγορα, άλλες συσκευές μέσω USB από την υψηλής χωρητικότητας μπαταρίας του όταν δεν υπάρχει πρίζα, εκεί κοντά.

Είναι εύκολο να χειρίζεστε τον ασύρματο διακομιστή WG-C20 με την εφαρμογή File Manager, από τη Sony. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε το Xperia ή την κινητή συσκευή σας, με ενεργοποιημένο NFC, στο διακομιστή WG-C20 και θα κατευθυνθείτε στο κατάστημα Google Play Store για να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή από το κινητό σας. Η εφαρμογή File Manager για συσκευές Android θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο του 2013.

Ο νέος φορητός ασύρματος διακομιστής WG-C20 θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2013, σε λευκό, μαύρο και φούξια.

Φορητός ασύρματος διακομιστής WG-C20: βασικές προδιαγραφές

Ασύρματο

IEEE 802.11b/g/n (2.4GHz)
NFC

DLNA

M-DMS

Διασύνδεση

Θύρα USB A (USB υψηλής ταχύτητας)
Θύρα USB microB (USB υψηλής ταχύτητας)
Υποδοχή κάρτας SD

Έξοδος USB (Θύρα Α)

DC 5V, 1,5A (μέγ.)

Είσοδος USB (Θύρα microB)

DC 5V, 1,0A (μέγ.)

Χωρητικότητα μπαταρίας

3000 mAh

Χρόνος χρήσης

Περίπου 10 ώρες για αναπαραγωγή MP3

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα

Android 4.0.3 ή μεταγενέστερο
iOS 6.0 ή μεταγενέστερο
Windows® 8
Windows® 7 SP1 ή μεταγενέστερο
Windows Vista® SP2 ή μεταγενέστερο
Windows® XP SP3 ή μεταγενέστερο
Mac OS® X10.6 ή μεταγενέστερο

Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης

SD/SDHC/SDXC,
microSD/microSDHC/microSDXC
* Η κάρτα microSD χρειάζεται τον κατάλληλο προσαρμογέα (διατίθεται ξεχωριστά)

Διαστάσεις

Περίπου 71(Π) x 144(Υ) x 9(Β) χλστ.
(δεν περιλαμβάνονται τα προεξέχοντα μέρη)

Βάρος

Περίπου 135 γρ.

Περιλαμβάνονται επίσης:

– WG-C20
– καλώδιο USB (περίπου 40 εκ.)
– Έντυπη τεκμηρίωση