“Περισσότερο από έναν υπολογιστή, περισσότερο από ένα tablet.”

Αυτά μας λέει η Sony και τα δίνει με το νέο VAIO Tap 11 μπορείτε να εκφράσετε τη φαντασία σας. Και ναι, είναι μια next gen ιδέα για tablet…

VAIO_Tap_11_3

Το πιο λεπτό (9.9mm) tablet PC στον κόσμο με Windows 8 και επεξεργαστή Intel® Core™

  • Αγγίξτε ή πληκτρολογήστε με το ασύρματο μαγνητικό πληκτρολόγιο/κάλυμμα

  • Βγάλτε φωτογραφίες και επεξεργαστείτε τις με τη γραφίδα digitizer

  • Χειριστείτε την τηλεόραση ή το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας και ανακαλύψτε νέο περιεχόμενο

 

Κάποιες φορές χρειάζεστε την απόδοση ενός υπολογιστή, άλλες την ευκολία ενός tablet. Τώρα τα έχετε και τα δυο με το νέο VAIO Tap 11, από τη Sony, τον καθημερινό σας σύντροφο, από τις αίθουσες διαλέξεων, μέχρι το καθιστικό σας.

Το σούπερ ελαφρύ VAIO Tap 11 χωράει άνετα σε ένα σακίδιο, ενώ με τα ισχυρά Windows 8 αυτό το tablet PC είναι έτοιμο για όλα. Χάρη στους επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας Intel® και το γρήγορο σύστημα αποθήκευσης SSD, θα ανταπεξέρχεστε πιο εύκολα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις με τα Windows 8, με γρήγορους χρόνους απόκρισης.

VAIO_Tap_11_2

VAIO_Tap_11_UI

Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, ρετουσάρετε φωτογραφίες και εξερευνήστε εφαρμογές στην Full HD οθόνη αφής 29,4 εκ. (11.6”). Θα εντυπωσιαστείτε από την ευκρίνεια και την καθαρότητα των ταινιών και των παιχνιδιών. Η τεχνολογία X-Reality™ για κινητές συσκευές (σε επιλεγμένα μοντέλα) ζωντανεύει την ψυχαγωγία σας με εντυπωσιακή ακρίβεια και λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία TRILUMINOS® Display για κινητές συσκευές σάς χαρίζει μία μεγάλη παλέτα πλούσιων και φυσικών χρωμάτων.

Η πληκτρολόγηση είναι απόλαυση στο λεπτό, ασύρματο πληκτρολόγιο VAIO Tap 11 με touchpad. Το πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί στην οθόνη και, όταν δεν χρησιμοποιείται, να λειτουργεί και ως προστατευτικό κάλυμμα για την οθόνη του υπολογιστή. Όποτε θέλετε, αφαιρέστε το κάλυμμα και πληκτρολογήστε άνετα, κρατώντας το πληκτρολόγιο στην αγκαλιά σας ή πάνω στο γραφείο σας. Όταν θα είσαστε έτοιμοι να φύγετε, επανασυνδέστε το πληκτρολόγιο, το οποίο θα επαναφορτιστεί αυτόματα, όσο εσείς θα είσαστε στο δρόμο.

VAIO_Tap_11_4

Η έμπνευση μπορεί να σας έρθει οπουδήποτε, για αυτό το VAIO Tap 11 είναι ιδανικό για να κρατάτε σημειώσεις, όπου κι αν βρίσκεστε, σε αίθουσα διαλέξεων, στο γραφείο ή στο σπίτι. Κρατήστε σημειώσεις, γράψτε υπενθυμίσεις και σχεδιάστε τις ιδέες σας με τη γραφίδα digitizer υψηλής απόκρισης. Τραβήξτε ευκρινείς φωτογραφίες από ένα τετράδιο, μία αναφορά ή μία παρουσίαση με slide, με την πίσω κάμερα υψηλής ανάλυσης με 8 megapixel με αισθητήρα “Exmor RS for PC”. Μετά σχεδιάστε ή γράψτε τα σχόλιά σας, με το δικό σας γραφικό χαρακτήρα και περάστε τα αποτελέσματα στην εργασία σας.

Δώστε στη μουσική συλλογή και στις ταινίες σας το soundtrack που τους αξίζει. Η λειτουργία ClearAudio+ σάς καθηλώνει με πεντακάθαρο ήχο, που έχει βελτιωθεί για το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Περιλαμβάνει μία σειρά από τέσσερεις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, που ικανοποιούν κάθε γούστο, καθώς και έναν αντισταθμιστή και εφέ που ραφινάρουν την ακρόασή σας, μέσω της εύχρηστης διασύνδεσης αφής.

Είναι τόσο απλό να μοιράζεστε τη μουσική σας. Με τη δυνατότητα ακρόασης με ένα άγγιγμα, το VAIO Tap 11 εύκολα συνδέεται με τα ηχεία, τα ακουστικά και τις άλλες συσκευές ήχου σας, με ενεργοποιημένο NFC. Είναι ένας διασκεδαστικός και βολικός τρόπος για να κάνετε streaming σε μουσική, χωρίς το εμπόδιο των καλωδίων.

Το νέο VAIO Tap 11 tablet PC με Windows 8 διατίθεται σε λευκό φινίρισμα και θα κυκλοφορήσει στην αγορά από το φθινόπωρο του 2013.

Βασικές προδιαγραφές

Μοντέλο

VAIO® Tap 11

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής Intel® Pentium® 3560Y

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8

Μνήμη

4GB DDR3L 1600MHz SDRAM

Χώρος αποθήκευσης

128GB SSD

Οθόνη

29,4 χλστ. (11,6”) TRILUMINOS Display για κινητές συσκευές, Οθόνη OptiContrast, Full HD (1920×1080) με ευρύ λόγο πλευρών(16:9),  Χωρητική οθόνη αφής 10 πόντων

Γραφικά

Intel® HD Graphics

Άλλα χαρακτηριστικά

Γραφίδα digitizer, , Πίσω κάμερα 8 Megapixel με αισθητήρα ‘ExmorRS for PC’ για αυτόματη εστίαση, Μπροστά κάμερα web HD με αισθητήρα ‘Exmor R for PC’, WLAN 802.11a/b/g/n, USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), Bluetooth® τυπική έκδοση 4.0 + HS, έξοδος Micro HDMI, υποδοχή κάρτας μνήμης microSD, στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία ClearAudio+, Αισθητήρες (NFC, GPS, Accelerometer, Gyro, Digital Compass), προσαρμογέας Micro HDMI σε VGA (προαιρετικό), Ethernet με AC σε Δρομολογητή Wi-Fi (προαιρετικό)

Διαστάσεις Π x Υ x Β

Περίπου 304,6 χλστ. x 9,9 χλστ. x 188 χλστ. (η κυρίως μονάδα χωρίς Mobile Broadband και χωρίς το πληκτρολόγιο)

Βάρος

Περίπου 0,78 κιλά (η κυρίως μονάδα χωρίς Mobile Broadband και χωρίς το πληκτρολόγιο)

Διάρκεια μπαταρίας

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η πληροφορία