Η Sony διακρίθηκε, αποσπώντας πέντε βραβεία για προϊόντα της χρονιάς από την EISA. Και μια και έρχεται ο χειμώνας τι καλύτερο από μια υπέρτατη τηλεόραση…

Συνεχίζοντας την πλούσια παράδοσή της στα ανώτερα ποιοτικά προϊόντα, η Sony απέσπασε πέντε σημαντικά βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA), τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη και αυτή είναι η κορυφαία της tv…

sony_bravia_kdl55w905

European TV (Ευρωπαϊκή τηλεόραση) για τη χρονιά 2013-2014: KDL-55W905A

Για τέταρτη, συνεχή, χρονιά η EISA βραβεύει τις τηλεοράσεις BRAVIA με αυτό το σημαντικό βραβείο. Η W9 διακρίνεται χάρη στην ομορφιά, το συναίσθημα, τη δραματική ένταση και την κορύφωση που προσφέρει σε κάθε στιγμή, και όλα αυτά σε μία τηλεόραση, που διαθέτει την καλύτερη από ποτέ ποιότητα εικόνας και ήχου. Ο συνδυασμός του τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO και της νέας οθόνης TRILUMINOS προσφέρει καλύτερο χρώμα και πιο αναλυτικές λεπτομέρειες στις εικόνες, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχονται. Με αυτό το κορυφαίο μοντέλο, μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε τηλεόραση χωρίς κόπο, αφού έχετε τη δυνατότητα να την ελέγχετε από το smartphone σας ή το tablet σας.

Και όλα αυτά, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Sense of Quartz.

STRDA5800ES_1

Με την ΚDL-55W905A, η Sony αποκαλύπτει την νέα της Triluminos LED οθόνη και τον δεύτερης γενιάς επεξεργαστή X-Reality Pro. Το αποτέλεσμα είναι μια άψογη απόδοση εικόνας με ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, αλλά και με εξαιρετική ευκρίνεια κίνησης που ταιριάζει σε αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα, αλλά και σε παιχνίδια. Η εικόνα συνοδεύεται από ένα προσεγμένο σύστημα ηχείων για ποιοτικό ήχο. Τα μενού είναι καινούρια και γρήγορα στις επιλογές, επίσης, παρέχεται δυνατότητα NFC και εφαρμογή TV SideView. Το πλαίσιο της τηλεόρασης, που είναι λεπτού πάχους από αλουμίνιο και η εντυπωσιακή της βάση δίνουν στην KDL-55W905A μια διακριτική αίσθηση εμφάνισης τύπου Sense of Quartz. Η τηλεόραση είναι μια κορυφαία επιλογή για τον απαιτητικό χρήστη.

European HT Receiver για τη χρονιά 2013-2014: Sony STR-DA5800ES

O κορυφαίος ενισχυτής AV της Sony είναι μια βαρέων βαρών κατασκευή, αλλά με φινέτσα και επιδόσεις. Εξασφαλίζει άριστη αναπαραγωγή του ήχου του σινεμά και της μουσικής με λεπτομέρειες και περίσσια αποθέματα ενέργειας. Ο 9.2-καναλιών STR-DA5800ES είναι βαριά εξοπλισμένος παρέχοντας εννέα HDMI εισόδους και τρεις εξόδους, μία ασύγχρονη είσοδο USB, σύνδεση με το οικιακό μας δίκτυο και κατ’ αποκλειστικότητα, video-on-demand, μια υπηρεσία ευγενική προσφορά της Sony Entertainment Network. Ο ενισχυτής έχει ισχυρή επεξεργασία ήχου σε σημείο που να μπορεί να ανυψώσει (Lift-Up) εικονικά το κεντρικό ηχείο τοποθετώντας στο κέντρο της οθόνης (Virtual Height). Στις δυνατότητες του επίσης περιλαμβάνονται η αναπαραγωγή μουσικής επιπέδου 192kHz/24-bit τόσο FLAC και όσο και WAV αρχείων. Επιπροσθέτως, ο ενισχυτής έχει ένα πανέμορφο και κατανοητό μενού επιλογών και ρυθμίσεων που φθάνει μέχρι την αποτελεσματικότατη αυτόματη ρύθμιση των ηχείων. Δίχως άλλο, ο STR-DA5800ES είναι μια εμπνευσμένη κίνηση της Sony, που οι απαιτητικοί του home cinema θα τον χαρούν με το παραπάνω.

Αυτός ο ενισχυτής AV 9,2 καναλιών, 4ης γενιάς, που αναπτύχθηκε πρόσφατα, είναι διακριτικός και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ευρύτερη γκάμα αναπαραγωγής ήχου. Ενεργοποιεί ηχεία Front High, αλλά και Surround Back και προσφέρει μια ποικιλία από λειτουργίες που βελτιστοποιούν τον ήχο και τις επιλογές, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας και προσαρμογής εφέ surround, χωρίς να είναι απαραίτητη η πλήρης εγκατάσταση. Χάρη στην ποικιλία των τρόπων σύνδεσης, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική και ταινίες, όπως σας αρέσει, ενώ, χάρη στην τεχνολογία αναβάθμισης 4K μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, από ό,τι σε Full HD, με την τηλεόραση 4K.