Λύσεις για εικόνα και βίντεο;

Sony-QX100

Γι α να δούμε: Με βάρος μόλις 105 γρ. (με την μπαταρία και το Memory Stick Micro), η Cyber-shot™ DSC-QX10 συνδυάζει έναν αισθητήρα Exmor R™ CMOS, 18,2 ενεργών megapixel, με έναν υψηλής ποιότητας φακό Sony G Lens. Η Cyber-shot™ DSC-QX100 διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα Exmor R™ CMOS, τύπου 1,0, με 20,2 ενεργά megapixels και φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T* με ευρύ διάφραγμα και οπτικό ζουμ 3,6x.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot και ισχυρό επεξεργαστή BIONZ.

NEX-5T_SELP1650_BK_hand

Για όλους όσοι επιθυμούν επαγγελματική ποιότητα φωτογραφίας για τα οικογενειακά πορτρέτα των Χριστουγέννων και όχι μόνο, η Sony σας προτείνει την νέα φωτογραφική μηχανή τσέπης, NEX-5T 16-50 mm, με αισθητήρα APS-C με 16,1 ενεργά megapixel,  υβριδική αυτόματη εστίαση, Wi-Fi®, NFC και ανακλινόμενη οθόνη αφής LCD 180°.

Υπάρχει δε και η εκπληκτική compact φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ HX50V, με ζουμ 30x, αισθητήρα 20,4 megapixel, λειτουργίες PASM και travel zoom, είναι ιδανική για όλες τις χειμερινές εξορμήσεις.

 WX300

Εξίσου ιδανικός συνταξιδιώτης είναι και η ελαφρυά καi λεπτή Cyber-shot™ WX300, με οπτικό ζούμ 20x και lifestyle zoom. Κυκλοφορεί σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και άσπρο χρώμα για να επιλέξετε ποιό σας ταιριάζει πιο πολύ.

 Others_AS30V

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, ιδανικός σύντροφος για τις χειμερινές εκδρομές και τις πίστες του σκι είναι η Action Cam AS30 με ανάλυση Full HD, αισθητήρα Exmor R™ CMOS, Wi-Fi® & NFC, GPS και λειτουργία  SteadyShot για τέλειες ομαλές λήψεις.

 PJ320_Main

Αν πάλι θέλετε να βιντεοσκοπήσετε όλες τις Χριστουγεννιάτικες στιγμές, από τον στολισμό του δέντρου μέχρι το οικογενειακό δείπνο και τα κάλαντα, τότε επιλέξτε την Handycam® PJ320E πλήρους ανάλυσης HD με μνήμη Flash, με Full HD, ενσωματωμένη συσκευή προβολής, ευρυγώνιο φακό G, αισθητήρα Exmor R™ CMOS, ενεργή λειτουργία Optical SteadyShot και HDMI®.